merhaba.. samsung GT-C3510 marka telefon kullanıyorum rehberimdeki numaralar sım kartına kayıtlıydı ve herhangı hıc bır yedekleme yapmadım şimdi numaraların hepsı sılınmış nasıl geri getirebilirim yardımcı olurmusunuz
çok Kötüü Bi Durum Acil Yardım..rehberim Silindi :(
Started by figüran, 18 / 02 / 12 12:06
3 replies to this topic
Gönderim tarihi: 18 / Şubat / 2012 / Cumartesi - 12:06
Gönderim tarihi: 18 / Şubat / 2012 / Cumartesi - 13:10
Üzgünüm arkadaşım ama hiç yedeğim yok diyorsun sim kartını başka bir telefona takıp tekrar kontrol et istersen getirmen olanaksız android işletim sistemli olsaydı google kendi yedekliyordu ancak işletim sistemsiz telefonunda kendin yedek almazsan windows gibi geri tarihe dönme imkanın yok
Gönderim tarihi: 18 / Şubat / 2012 / Cumartesi - 13:48
eğer numaralar sim kartta kayıtlı ise en kötü ihtimalle telefon fabrika ayarlarına dönmüştür. rehber ayarlarına girerek varsayılan rehber kaynağını sim karta aldığın taktirde sim kartında bulunan numaraları tekrar görebilirsin.
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 18 / Şubat / 2012 / Cumartesi - 14:24
arkadaşlar çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için telefonumu kapattım bataryayı sım kartı falan cıkarıp yenıden taktım telefonumu açtığımda düzeldi nasıl oldu anlamadım ama rehberim eski haline geri döndü gerçekten bi an için çok endişelenmiştim
tekrar teşekkür ederim
)
Similar Topics
![]() |
İlk Yardım Görsel Eğitim SetiStarted by camkinoz_61, 05/22/12 |
|
|
|
![]() |
AKP'li başkan yardımcısına silahlı saldırıStarted by User44, 05/16/12 |
|
|