İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

çok Kötüü Bi Durum Acil Yardım..rehberim Silindi :(

3 replies to this topic

#1 figüran

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 18 / Şubat / 2012 / Cumartesi - 12:06

merhaba.. samsung GT-C3510 marka telefon kullanıyorum rehberimdeki numaralar sım kartına kayıtlıydı ve herhangı hıc bır yedekleme yapmadım şimdi numaraların hepsı sılınmış nasıl geri getirebilirim yardımcı olurmusunuz

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 18 / Şubat / 2012 / Cumartesi - 13:10

Üzgünüm arkadaşım ama hiç yedeğim yok diyorsun sim kartını başka bir telefona takıp tekrar kontrol et istersen getirmen olanaksız android işletim sistemli olsaydı google kendi yedekliyordu ancak işletim sistemsiz telefonunda kendin yedek almazsan windows gibi geri tarihe dönme imkanın yok

#3 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 18 / Şubat / 2012 / Cumartesi - 13:48

eğer numaralar sim kartta kayıtlı ise en kötü ihtimalle telefon fabrika ayarlarına dönmüştür. rehber ayarlarına girerek varsayılan rehber kaynağını sim karta aldığın taktirde sim kartında bulunan numaraları tekrar görebilirsin.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#4 figüran

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 18 / Şubat / 2012 / Cumartesi - 14:24

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için telefonumu kapattım bataryayı sım kartı falan cıkarıp yenıden taktım telefonumu açtığımda düzeldi nasıl oldu anlamadım ama rehberim eski haline geri döndü gerçekten bi an için çok endişelenmiştim :) tekrar teşekkür ederim :))

2 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye