arkadaşlar elime yeni geçmiş olan bir telefon var i7500. üzerinde orjinal android 1.5 turkcell rom var. bu bana çok basit geldi neredeyse hiçbir ihtiyaçlarımı karşılamıyor bluetooth çalışmıyor market yok ve bir çok neden var. benim sizlere danışmak istediğim konu şudur: yaptığım araştırmalarda gördüğüme göre bu telefon için bikaç android sürümü varmış ama herkes bu iyi bu kötü gibi şeyler söylemiş hangisini yükleyebileceğime karar verebilmiş değilim. sizden istediğim bu telefona hangi sürümünü yüklemeliyim. ama yükleyeceğim sürüm çok sorunlu olmamalı. türkçe olmalı bluetooth kamera gibi özellikler çalışmalı en azından marketi olmalı ve şarj problemi olmamalı. Evet arkadaşlar sizlerden cevap bekliyorum inşallah bu konuda bilgisi olan birisi yardımcı olabilir. bu arada belirtmek istediğim birşey var. telefonun garantisi yeni bitti bu yüzden yükleyeceğim romun donanıma zarar vermemesi lazım bunuda göz önünde bulundurursanız sevinirim.
Samsung İ7500 Için Işletim Sistemi
Started by ilkaysen, 24 / 01 / 12 01:09
2 replies to this topic
Gönderim tarihi: 24 / Ocak / 2012 / Salı - 01:09
Gönderim tarihi: 25 / Ocak / 2012 / Çarşamba - 08:35
android rom bölümünde bununla ilgili sabit bir başlığımız var oradaki işlemleri yaparak versiyon yükseltebilirsin arkadaşım
Donanıma zarar vermezsin en fazla flash belleğini silersin oda teknik servise gider tekrar flashlar düzelir
Donanıma zarar vermezsin en fazla flash belleğini silersin oda teknik servise gider tekrar flashlar düzelir
Gönderim tarihi: 31 / Ocak / 2012 / Salı - 02:10
çok teşekkür ederim
Similar Topics
![]() |
Android Uygulama Root Carbon Tweaks Installer V2 (ONLY FOR SAMSUNG GALAXY NOTE)Started by mobildepo, 05/22/12 |
|
|
|
![]() |
Çelik: Rejimi değil sistemi tartışıyoruzStarted by User44, 05/13/12 |
|
|
|
![]() |
Samsung S8000 Firmware Sorunu Acil :(Started by serkangencay22, 04/24/12 |
|
|
|
![]() |
Samsung Galaxy Note Için Android Ics 4.0 Güncellemesi DuyurulduStarted by siirlerefendisi, 05/10/12 |
|
|
|
![]() |
Bozdağ: Başkanlık sistemi müzakere edilmeliStarted by User44, 05/07/12 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye