İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

* * * * * 1 Oylar

S8000 Konuşma Sırasında Sesi Hoporlöre Verince Karşıya Ses Gitmiyor .

s8000 hoperlör s8000 hopörlör s8000 hoperlör sorun

6 replies to this topic

#1 xenophia

• MobilMan
  • 5 Mesaj sayısı:
  • YerElbistan

Gönderim tarihi: 20 / Ocak / 2012 / Cuma - 14:41

Aynen başlıkdaki gibi bir konuşma yaparken hoporlörü açınca karşı tarafa ses gitmiyor firmvareyle alakası yok farklı firmvarelerdede denedim s8000 telefonu olanlar bu söylediğimi bi deneseler acaba telefonun üretiminden kaynaklı bir sorun mu ?

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Ocak / 2012 / Cuma - 14:48

sesi hoporlore verdikten sonra ses açıp kapama tuşuna basarsanız ses yükselecektir ahize ses yüksekliği ile hoporlor ses yüksekliği aynı değil ahizedeyken yüksektir ama hoporlore verince az olabilir dediğim şekli bir dene

#3 xenophia

• MobilMan
  • 5 Mesaj sayısı:
  • YerElbistan

Gönderim tarihi: 20 / Ocak / 2012 / Cuma - 14:54

denedim hoporlörden normal yüksek bir şekilde ses geliyor ama bizim sesimiz karşı tarafa gitmiyor ?

#4 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Ocak / 2012 / Cuma - 15:21

hoporlorü açtıktan sonra ekrana bir bakar mısın arkadaşım mikrofon sesi filan kısık mı diye bazen giden ses mute oluyor o yüzden de gitmiyor olabilir

#5 xenophia

• MobilMan
  • 5 Mesaj sayısı:
  • YerElbistan

Gönderim tarihi: 21 / Ocak / 2012 / Cumartesi - 18:10

giden seste açık o kadar cahil değiliz 80 lik nineymişsim gibi sorular sorma ortada bir sorun var çözüm önerisi yok mu ?

#6 atlıhan

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 17 / Şubat / 2012 / Cuma - 13:00

Arkadaşlar bu sorunu bende yaşıyorum napıcam bilmiyorum... bilgisi olan varmı?? xenophia kardeş sorununu sözdünmü?? durum ne?? anlatırmısın lütfen?

#7 atlıhan

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 17 / Şubat / 2012 / Cuma - 17:58

ARKADAŞLAR BEN BULDUM CÖZÜMÜ BUYRUN SİZDE DENEYİN MUTLAKA %100 BAŞARILI SONUC ALACAKSINIZ EMİNİM.....
Şİmdİ teleflnu ters cevİrİn arka kapagini acin ve sag en alt kÖsedekİİ telfonun vİdasiii.. Mİkrofonun ŞaŞİİ (ŞaŞe ) gÖrevİ yapiyor... Ve vİdalarin orta kisimlari mavİ boyali oldugu İÇİn İcerİye temas etmİyor arkadaŞlar.. Bendede ayni sorun oldu benİm telfon spot garantİsİz oldugu İÇİn ben tÜm vİdalarini sÖktÜm, arka kapak cok kolay bİ sekİlde aciliyo ztn vİdalari soktÜkten sonra.. ArkadaŞlar korkmayin İnce ve tİtİz bİ sekİlde vİdalari acin ve kapatigi nenarlardan tirnaklarindan kaldrip actiktan sonra sag alt kÖsede altin sarisi seklİnde hoparlrÜn ve mİkrofonun vİda İle ŞaŞe gÖrevİnİ yaptigi gÖrÜrsÜnÜz... Vİda boyali oldugu İÇİn temas etmİyor... Ben 2 sekİlde denedİm vİdayi aldim aralarindakİ mavİ boyayi kaldirmaya caliŞtim taktik tekrar vİdayi oldu ama ve ŞİtreŞİmden dolayi gene randuman alamadim sesİm karŞiya gene guyulmadi bİ mÜddet sonra.... Ardindan tekrar telfonun tÜm vİdalarini actim Üst kapagi cikarttim... Vİdayi dİrek İÇİnden vİdaladim.... Yanİ telefonun vİdalarini sokÜp kapagi cikarttiktan sonra sadece sag en aŞagidakİ vİdayi İÇden vİdaladim dİrek temas etmesİnİ sagladim ve kapagini tekrar kapatip dİer tÜm vİdalarini gerİ siktim sorunsuz bİ sekİlde kullanima devam edİyorum. . . sag kösedeki vida kısmı yeri boş kalıcaktır cünki içten vidaladıgımız için orası boş kalır ztn görünen bi yer deyil kapagı kapatınca sorunsuz bi sekilde kullanabilirsiniz cihazı.... ArkadaŞlar baŞka yolu yok bunun ben kirk kere sÖktÜm taktim ses gelİo sonra tİtreŞİmden dolayi gene temas etmİyo gİdİyo ses... Sİzde benİm gİbİ yapmalisiniz bİdaha asla Öle bİŞeyİn olmamasi İÇİn... Bakin korkarim bozarim dİe dÜŞÜnmeyİn cok basİt ben kendİm İlk defa actim sadece kapak sÖkÜp takiyonuz baŞka gİÇbİ İÇİndekİ malzeme yerİnde yerleŞİk kipramaz bİle yanİ sÖkÜpte dagitirim dİe korkmayin hİÇbİrİ kipramiyo vİdali... Gönderilen Resim) sadece acip dedİgİmİ yapin sorununuz emİn olun sÖzÜlÜcektİr... Eger yapamassaniz msj atin telefonda anlatayim. . . Gönderilen Resim

Bu mesaj atlıhan tarafından düzenlendi: 20 / Şubat / 2012 / Pazartesi - 18:47

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye