İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Nokia Telefonlarda Imei Klonlama Problemi

• Bu konuya cevap yazamazsınız
1 reply to this topic

#1 mascelaro

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 06 / Ocak / 2012 / Cuma - 22:05

E 51 NOKİA TELEFONUMUN İMEİSİ KLONLANMIŞ.NOKIA MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM Açtılar ama sadece benim sim kartım numaram çalışıyor.nokia da bu sıklıkla oluyor çözümü varmı yasal yollardan nokiaya herhangi bir yaptırım varmıdır.

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Ocak / 2012 / Cumartesi - 08:15

Eğerki cihazın garantiliyse tüketici derneğine başvuracaksın onlar sana yardımcı olurlar ilçe kaymakamlıkları içinde tüketici masaları bulunuyor oraya şikayetini bildir. istersen 10 sene önce al istersen dün al garantili ürünü kayıt ettirmek zorundalar. Eğerki bir sonuç bulamazsan bu telefonu yarın ilerde satacağında yine aynı şekilde nokia'ya başvurup telefon sahibinin değiştiğini bildirecen hangi hatla kullanılıyorsa o hatta imei taşıyacaklar yani senin anlayacağın hiçbir zaman tanımlı sim kartı dışındaki sim kartlar çalıştırmayacak. Tabi birde şöyle birşey var sim tanımlı imei işlemini iptal ettirip son bir ay içinde türkiyeye giriş yapmış herhangi bir Türkiye vatandaşı pasaportuna kendin kayıt ettirirsen hiçbirine de gerek kalmaz

2 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye