İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

1.6.3.4 Galaxo Hakkında Yardım!

5 replies to this topic

#1 Im alive

• MobilMan
  • 20 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 25 / Aralık / 2011 / Pazar - 13:29

2.2 froyo'nun i7500 deki kasılma maceralarından sonra, ben de telefona 1.6.3.4 galaxo yükledim. Hissedilir bir performans artışının yanında bazı problemler de yaşamaya başladım. Şayet bu sıkıntıları aşarsam bu romu kullanmaya devam edeceğim. Sorunlarım şunlar:

- signtool_galaxo nun cihaza yüklemesini bilmediğim için yapamadım. Ne işe yaradığı konusunda bir bilgim de yok.
- GPS i açabiliyorum ancak konum tespiti yapamıyorum.
- wi-fi ye bağlanmam kimi zaman başarısız oluyor.
- Edge ve 3g bağlantısında da bazen network hatası alıyorum.
- Telefondan markete erişebilirken, masaüstünden "kayıtlı cihaz yok" uyarısı alıyorum.

Dilerim eski bir konuyu uyandırdığım için bana kızmazsınız. Şimdiden vakit ayırıp cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Aralık / 2011 / Pazartesi - 14:16

galaxo değilde samsung un kendi sürümü var android os 1.6 sitemizde de linkleri mevcut rom bölümünde hem resmi olmasından dolayı sorunda yok denecek kadar az ve daha stabil onu kurabilirsin.

#3 Im alive

• MobilMan
  • 20 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 27 / Aralık / 2011 / Salı - 16:03

Mesajı Görsiirlerefendisi, 26 / Aralık / 2011 / Pazartesi - 14:16 tarihinde yazmış:

galaxo değilde samsung un kendi sürümü var android os 1.6 sitemizde de linkleri mevcut rom bölümünde hem resmi olmasından dolayı sorunda yok denecek kadar az ve daha stabil onu kurabilirsin.

Teşekkür ederim. Bir deneyeceğim.

#4 Im alive

• MobilMan
  • 20 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 09 / Ocak / 2012 / Pazartesi - 13:43

I7500XEJC6 şu anda bulabildiğim en son sürüm. Ancak gps ve wi-fi bağlantısında hala zorlanıyorum. Bağlanma çok geç oluyor. Şu anda en stabil olan versiyon hangisi arkadaşlar?

#5 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 10 / Ocak / 2012 / Salı - 14:25

en çok I7500XEJC5 indirilmişti 1.6 larda en stabili sabit başlıkta linki mevcut arkadaşım onun dışında drakazın gaosp 2.3.4 var eğer zorlayıp bu işi bilirim dersen onu yükle tek dezavantajı biraz fazla batarya harcıyor günlük şarj etmen gerekli eğer ederim dersen gaosp 2.3.4 ü yükle birde telefona tuner pro uygulamasını kur sürekli arka planda çalışanları kontrol altında tutacağından günlük şarjını sabahtan akşama kadar dayanmasını sağlayacaktır

#6 Im alive

• MobilMan
  • 20 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 15 / Ocak / 2012 / Pazar - 03:14

Mesajı Görsiirlerefendisi, 10 / Ocak / 2012 / Salı - 14:25 tarihinde yazmış:

en çok I7500XEJC5 indirilmişti 1.6 larda en stabili sabit başlıkta linki mevcut arkadaşım onun dışında drakazın gaosp 2.3.4 var eğer zorlayıp bu işi bilirim dersen onu yükle tek dezavantajı biraz fazla batarya harcıyor günlük şarj etmen gerekli eğer ederim dersen gaosp 2.3.4 ü yükle birde telefona tuner pro uygulamasını kur sürekli arka planda çalışanları kontrol altında tutacağından günlük şarjını sabahtan akşama kadar dayanmasını sağlayacaktır

Sanırım 1.6 ya devam ederim. Şarj için her gün imkanım olmayabilir. Tavsiyen için teşekkürler...

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye