İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Telefonunuza Türkçe Dil ve Firmware Yükleme

• Bu konuya cevap yazamazsınız
461 replies to this topic

#8 ressam11

• Yasaklı
  • 139 Mesaj sayısı:
  • Yeryer gök arasý

Gönderim tarihi: 16 / Şubat / 2007 / Cuma - 17:14

TELEFON MODELLERİNE GÖRE DİL VE ÜLKE KODLARI

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

ressam111

#9 bring me to life

• Mobildepocu
  • 93 Mesaj sayısı:
  • YerNerede akþam orada sabah

Gönderim tarihi: 03 / Mart / 2007 / Cumartesi - 17:24

arkadaÅŸlar benim telefonumun modeli 6630 , code : 0518160 gerekli proğramları yükledim pc suit de güncel . Versiyon yükseltmek için pc suit açıp telefonu pc ye bağlıyorum daha sonra software updater çalıÅŸtırıyorum ancak ikinci adımda '' internal module error '' uyarısı veriyor ve yeniden dene diyor . Ne yapmalıyım acaba   :angry:   :)   :-\   :-\
[color=#3333FF][b][size=3]Kopan bir ipe sýmsýký bir düðüm atarsanýz, ipin en saðlam yeri artýk bu düðümdür. Ama ipe her dokunuþunuzda canýnýzý acýtan tek nokta yine o düðümdür...

#10 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 04 / Mart / 2007 / Pazar - 14:03

nsu yu kaldırıp tekrar kur sanırım nsu dan kaynaklanan bir problem.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#11 bring me to life

• Mobildepocu
  • 93 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Mart / 2007 / Perşembe - 20:14

senin dediğin gibi yaptım ancak maalesef olmadı . Buna benzer bir sorunla karşılaştınız mı daha önce ?
[color=#3333FF][b][size=3]Kopan bir ipe sýmsýký bir düðüm atarsanýz, ipin en saðlam yeri artýk bu düðümdür. Ama ipe her dokunuþunuzda canýnýzý acýtan tek nokta yine o düðümdür...

#12 gnc_bay

• Emekli Yönetici
  • 895 Mesaj sayısı:
  • YerManisa

Gönderim tarihi: 08 / Mart / 2007 / Perşembe - 21:34

Dört beş kere firmware yükledim hiç bir sorun çıkmadı bende.

#13 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 09 / Mart / 2007 / Cuma - 12:06

bende defalarca firmware attım farklı telefonlara ancak böyle bir sorun ilk defa duydum.

nokia sitesinden yapılan resmi açıklamada bu sorun için şöyle bir yorum yapılmış yetkili tarafından;

Alıntı

Dear updaters,

We have noticed some of you reporting the message "Internal module error".

When installing Nokia Software Updater, sometimes the Microsoft XML4 DLL silent installation fails. This problem can be resolved by manually registering DLL. Go to Start > Run > enter "regsvr32 C:\WINNT\system32\msxml4.dll" > OK > OK.

We apologize for the inconvenience.

Regards
The Nokia Software Update team

Türkçe olarak anlatacak olursam.bazen "Microsoft XML4 DLL silent installation" bu ufak programcıktaki hata nedeni ile dll hatası oluşuyomuş.sorunu gidermek için ise;

başlat\çalıştıra girdikten sonra "regsvr32 C:\WINNT\system32\msxml4.dll" yazıp gelen pencerelere tamam diyoruz.ben yaşamadığım için deneyemedim.ancak deneyenler başarılı olduğunu söylüyorlar.

inşallah işe yarar.sonucu burdan yazarsan başkalarıda faydalanabilir. :)

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#14 bring me to life

• Mobildepocu
  • 93 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 09 / Mart / 2007 / Cuma - 22:18

gösterdiÄŸin ilgi için çok teÅŸekkür ederim . Çalıştırda bu komutu istediÄŸimde ;

Gönderilen Resim

gibi bir uyarı geliyor . Galiba başka bir bilgisayarda denesem iyi olacak . Bir türlü olmuyor , yardımın ve ilgin için yeniden çok teşekkür ederim sana . Görüşmek üzere .

6 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 6 ziyaretçi, 0 gizli üye