arkadasım ipod nano ile muzık dınlerken bırden donmus.sarkı calıyor gıbı gosterıyor ama ekran donuk.
usb ie pc ye bagladım ama itunes da takılı olarak gorunmuyor cıhaz.
ne yapmam konusunda fıkrı olan var mı
ipod nano dondu
Started by ashmead, 08 / 01 / 07 17:19
4 replies to this topic
Gönderim tarihi: 08 / Ocak / 2007 / Pazartesi - 17:19
Su gibi olmalýyýz. Her þeyden aþaðýda, ama kayadan bile kuvvetli
Gönderim tarihi: 08 / Ocak / 2007 / Pazartesi - 17:41
orta tuşa ve menü tuşuna 5-10 sn basılı tut bakalım.yabancı forum sitelerinde böle bi çözüm getirmişler.
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 08 / Ocak / 2007 / Pazartesi - 17:54
hocam saolasın dedıgını yaptım oldu.
orta tusa degılde secme tusuyla menu tusuna basın yazıyordu apple ın sitede.
cok makbule gectı saolasın
orta tusa degılde secme tusuyla menu tusuna basın yazıyordu apple ın sitede.
cok makbule gectı saolasın
Su gibi olmalýyýz. Her þeyden aþaðýda, ama kayadan bile kuvvetli
Gönderim tarihi: 08 / Ocak / 2007 / Pazartesi - 18:01
ortadaki yuvarlaa ve menü tusunua 10sn kadar basılı tutunca gecer cihaz reset atıo ama ıcındeki sarkıları bisey olmuyo. zaten bu kullanma kılavuzunda da yazar en son çözüm budur diye. kesin ise yarıyo ama her dakka da yapma sonunda bi daa hiç açılmayabiliyo
[glow=gray,2,300]| CoMpLeTe tHe Se7eN WiN tHe hEaVeN |[/glow]
Mobildepodan mahrum kalmamak ýcýn lütfen Forum Kurallarýný okuyun
aslanýn kuyruðunu asla tutma, tutarsan sakýn býrakma...
Gönderim tarihi: 20 / Ocak / 2011 / Perşembe - 13:11
selam
benim de nano donuyor. sabahtan beri resetliyorum kaç seferdir. bastan baslıyor, muzik dinlerken yine birden donup kalıyor. ısıgı dahi sonmeden oyle kalıyor. pc ye baglayayım, duzelir dedim baglıyorum pc ye 10 sn gorunuyor sonra yine baglantı kesiliyor. napacağımmmm?? itunes de aynı sekilde ilk basta goruyor onu ama baglantısı kesilince tabii itunesten de gidiveriyor....
benim de nano donuyor. sabahtan beri resetliyorum kaç seferdir. bastan baslıyor, muzik dinlerken yine birden donup kalıyor. ısıgı dahi sonmeden oyle kalıyor. pc ye baglayayım, duzelir dedim baglıyorum pc ye 10 sn gorunuyor sonra yine baglantı kesiliyor. napacağımmmm?? itunes de aynı sekilde ilk basta goruyor onu ama baglantısı kesilince tabii itunesten de gidiveriyor....
Similar Topics
![]() |
Iphone 4S Iphone 4 Iphone 3Gs Ipad 3 Ipad 2 Ipad Ipod 3G Ipod 4G Için Ios 5.1.1 Untethered Jailbreak İşlemiStarted by siirlerefendisi, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
Çift Çekirdekli Iphone 4S Ipad 2 Ipod Touch Için Ios 5.1 Untethered Jailbreak YakındaStarted by siirlerefendisi, 03/31/12 |
|
|
|
![]() |
iPhone Oyun Sid Meier's Pirates! v1.0.0 [for iPhone/iPod Touch] By 2K GamesStarted by Sebastian., 04/19/12 |
|
|
|
![]() |
iPhone Oyun Plants vs. Zombies v1.9.2 [iPhone/iPod Touch + iPad] By PopCapStarted by Sebastian., 04/19/12 |
|
|
|
![]() |
iPhone iPod touch ve iPad için iMilk Süt içme uygulamasıStarted by siirlerefendisi, 05/06/10 |
|
|
2 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye