İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Cep Telefonundan Bilgisayarı Kontrol Etme

20 replies to this topic

#1 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 04 / Aralık / 2006 / Pazartesi - 15:36

merhaba arkadaÅŸlar
ÅŸimdi cep telefonumuz aracılı ile bilgisayarımızı nasıl kontrol edeceğimizi adım adım anlatcam burda.

BaÅŸlıyoruz...

öncelikle telefonumuzda ve bilgisayarımızda çalıÅŸtıracağımız program olan PuppetMaster ı aÅŸağıdaki linkten indirip bilgisayarımıza kuruyoruz.

PuppetMaster Link;

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

(crack dosyası içerisindedir)

indirdiğiniz rar lı dosyanın içinden iki adet dosya çıkacak.bunlardan birisi kurulum dosyası diğeri ise programı full olarak kullanabilmemiz için crack dosyasıdır.kurulum dosyasından programı bilgisayarımıza kurduktan sonra crack dosyasını programı kurduğumuz yere (c:\program files\puppetmaster) yapıÅŸtırıyoruz.program artık full olmuÅŸtur.

Gönderilen Resim

programın kurulduğu klasörde resimdeki gibi 3 adet klasör olacaktır.bu klasörlerin içerisinde telefonumuza yüklemek için program vardır.bütün hepsindeki programlar aynı iÅŸi görür fakat herbiri ayrı özellikteki telefonlar içindir.

"java client" yazan klasördeki java telefonlara yüklenebilen programı, "symbian series 60 client" yazan klasörde ise symbian serisi telefonlara uyumlu versiyonu mevcut.symbian versiyonu N73 e uymadığı için ben java olanı yükledim.siz uygun olanı yükleyebilirsiniz.telefonumuzada programı kurduktan sonra bilgisayarımıza yüklemiÅŸ olduğumuz puppetmaster ı açıyoruz.

Gönderilen Resim

karÅŸımıza resimdeki pencere gelecektir.buradan preferences kısmına giriyoruz.karÅŸımıza ayarların bulunduğu pencere gelecektir.

Gönderilen Resim

burdan resimdede görüldüğü gibi "device selection" bölümünden telefonumuza bağanacağımız portu seçeceğiz.device selection menüsünü açtıktan sonra add kısmına giriyoruz ve gelen pencereden telefonumuza hangi programı yüklediysek onu seçiyoruz.ben java server ı yüklediğim için "server for java phones" seçeneğini seçip ekledim.sizde uygun olanı seçip ekleyin."add" tuÅŸuna bastıktan sonra karÅŸınıza aÅŸağıdaki gibi bir pencere daha gelecektir karÅŸınıza.

Gönderilen Resim

burdan bluetooth umuzun ayarlarından oluÅŸturduğumuz serial port u seçeceğiz.hangisini seçeceğimizi öğrenmek için bluetooth umuzun ayarlarından serial port kısmına girip orda oluÅŸturulmuÅŸ olan port numarasını öğrenmemiz gerekli aÅŸağıdaki gibi.

Gönderilen Resim

port numarasını öğrendikten sonra uygun seçeneği seçip (bende COM7 idi) ok düğmesine basıyoruz.pencerenin son hali aÅŸağıdaki gibi olmalıdır.

Gönderilen Resim

ÅŸimdi ayarlarımız tamamdır.burdanda ok düğmesine basıp çıktıktan sonra aÅŸağıdaki gibi bir pencere gelecek karÅŸınıza.

Gönderilen Resim

bu pencere artık bilgisayarımızdaki iÅŸlemlerin tamamlandığı ve telefonumuzdaki programdan bağlantı beklediği anlamını taÅŸımaktadır.daha sonra telefonumuzdaki programı çalıÅŸtırdığımızda aÅŸağıdaki gibi bluetooth aracılığı ile bilgisayarımızın bluetooth unu aramaya baÅŸlicaktır.

Gönderilen Resim

arama iÅŸleminde bilgisayarımızı bulduktan sonra listeleyecektir.bilgisayarımızı seçip devam ediyoruz.kısa bir süre sonra kontrol edebileceğimiz programların listesi karÅŸımıza gelecektir.

Gönderilen Resim

bu listeden istediğimiz programı seçip gerekli tuÅŸ kombinasyonları ile kullanmaya baÅŸlayabilirsiniz.örneğin winamp ın üzerine gelip seçtiğimizde ilgili bölüm açılacak ve size "winamp ı çalıÅŸtırmak için ok tuÅŸuna basın" ÅŸeklinde bir mesaj gelecektir.ok ye bastığınızda bilgisayardan winamp açılacak ve tekrar ok ye bastığınızda listenizdeki parçalar çalmaya baÅŸlayacaktır.

umarım iÅŸinize yarar.ben N73 de sorunsuz ÅŸekilde kullanmaktayım.diğer nokia modellerinde ve diğer markalarda iÅŸe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama çalıÅŸacağını tahmin ediyorum.takıldığınız bir yer olursa buradan sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Hepinize kolay gelsin...

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#2 eurasian_23

• MobilMan
  • 3 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 09 / Aralık / 2006 / Cumartesi - 00:03

yaaaa kardeş ben buuu programı kurdum vee açtım telefondan mouse kullanmaya başlarken bir yazı geliyor ingilizce this is demi version puppet master diye... yardımcı olursan çok sevinirim çünkü ben tam 1 aydan beri bu programı arıyorum.ayrıca belki lazım olur telefonumun markas(6680) :) :) :P :-\ :-\ :-\

#3 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 09 / Aralık / 2006 / Cumartesi - 00:04

bu uyarıyı telefonda mı veriyor yoksa bilgisayar ekranında mı?

eğer bilgisayar ekranında ise programı crack lamamışsındır.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#4 eurasian_23

• MobilMan
  • 3 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 09 / Aralık / 2006 / Cumartesi - 22:31

bilgisayar ekranında variyor nasıl crack'licem

#5 gnc_bay

• Emekli Yönetici
  • 895 Mesaj sayısı:
  • YerManisa

Gönderim tarihi: 09 / Aralık / 2006 / Cumartesi - 22:55

Proğramla beraber mavi ikonlu bir .exe dosyası var. Onu proğramı kuduğun dizine yapıştıracaksın.

#6 eurasian_23

• MobilMan
  • 3 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 10 / Aralık / 2006 / Pazar - 01:28

çok teşekkürler kardeş ellerine sağlı

#7 hmuratyildirim

• MobilMan
  • 18 Mesaj sayısı:
  • YerÝstanbul

Gönderim tarihi: 27 / Aralık / 2006 / Çarşamba - 14:18

Merhabalarrrrr arkadaÅŸlar

Puppet Master programını kullanmaya çalışıyorum fakat birtürlü beceremedimmm