İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Melodi İstekleri ve Paylaşım Noktası

• Bu konuya cevap yazamazsınız
155 replies to this topic

#15 ejaymike

• Mobildepocu
  • 79 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Aralık / 2006 / Çarşamba - 16:49

merhaba arkadaşlar. ben biraz eski bi melodi isteyeceğim. bu renault clio symbol un bi müziği wardı. i do anything for you falan diye gidiyor. ben radyodan birazcığını kaydedebildim. birdaha da çalacaklarını sanmıyorum. bilen warsa yardım etsin. sagolun

#16 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 20 / Aralık / 2006 / Çarşamba - 18:11

Alıntı

merhaba arkadaşlar. ben biraz eski bi melodi isteyeceğim. bu renault clio symbol un bi müziği wardı. i do anything for you falan diye gidiyor. ben radyodan birazcığını kaydedebildim. birdaha da çalacaklarını sanmıyorum. bilen warsa yardım etsin. sagolun

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

rar ÅŸifresi: mobildepo.com

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#17 maniac

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Aralık / 2006 / Çarşamba - 22:31

arkadaşlar bi tane kedi sesi var böyle kavga ediomuş gibi baya bagırıo o sesi arıyorum ama bi türlü bulamadım elinde olan var

#18 altayyildirim

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Aralık / 2006 / Perşembe - 17:27

avrupa yakasından gaffur ve burhanın klişeleşmiş sözlerini mp3 formatında ekleyebilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim

en beğendiğim söz "Bende üniversite mezunuyum, bende zengin çocuğuyum, bende nişantaşı çocuğuyum."

Gaffur=Beni beğenmiyormüsün.
Gaffur=Nasılım.
Burhan=bıy bıy bıy bıy bıy.
Burhan=Papucumun rakçısı
Burhan=Neden hep iyi insanların başına bunlar geliyor
Burhan=Geriii

ya daha neler var çok güzel, bunları ve aklınıza gelen diğer sesleri ekleyebilirmiiniz.

#19 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 22 / Aralık / 2006 / Cuma - 04:45

Alıntı

arkadaşlar bi tane kedi sesi var böyle kavga ediomuş gibi baya bagırıo o sesi arıyorum ama bi türlü bulamadım elinde olan var

bi tane buldum ama böle bişi arıyosun heralde;

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

#20 carizma58

• MobilMan
  • 12 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 27 / Aralık / 2006 / Çarşamba - 22:49

arkadaslar grup koridor-haketmedim senı parcasını wav dosyası olarak bulamıyorum...yardımcı olbılırımısınız?*??.....800 kb gecmeyesek sekılde hazırlayabılırmısınız.....sımdıden tskrler.....

#21 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 28 / Aralık / 2006 / Perşembe - 00:34

Alıntı

arkadaslar grup koridor-haketmedim senı parcasını wav dosyası olarak bulamıyorum...yardımcı olbılırımısınız?*??.....800 kb gecmeyesek sekılde hazırlayabılırmısınız.....sımdıden tskrler.....

Grup Koridor - Haketmedim Seni

2 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye