İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Akıllı Asistan Siri (0Us) Artık Tüm Iphone Cihazlarında

iphone 4s siri siri akıllı asistan jailbreak ios 5 untethered jailbreak siri0us

1 reply to this topic

#1 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 30 / Kasım / 2011 / Çarşamba - 11:17

Gönderilen Resim

Apple iPhone 4S cihazıyla tanıttığı akıllı asistanı Siri sayesinde pek fazla geliştiremediği yeni cihazının satışını büyük ölçüde etkilemişti. Kullanıcılar bir önceki modeli iPhone 4'den çokta fazla farkı olmayan yeni modeline büyük eleştiriler getirmişti ancak akıllı asistanı Siri yeni iPhone 4'ü kurtarmıştı. Özellikle birçok konuda cevap verebilmesi, mesajları randevuları kayıt etmesi Sms,Mail aracılığı ile göndermesi haritayı kullanabilmesi gibi etkenler Siri'yi ön plana çıkartmış, iPhone'nun pek fazla geliştirme ihtiyacı duymadığı cihazı iPhone 4S'i unutturmuştu.

Şimdi ise Jailbreak tutkunları Siri'yi sadece iPhone 4S'e özel kılmaktan çıkardılar. Jailbreakli tüm IOS 5 cihazları Cydia üzerinden Siri0us uygulamasını ücretsiz olarak indirip bu özellikten faydalanabilecekler. Tabi bu ne kadar başarılı bilmiyorum ancak IOS 5 yüklü olup cihazını jailbreak yapan arkadaşlar deneyip yorumlarını bizden esirgemesin.

#2 DebrisRat

• Mobil Editör
  • 41 Mesaj sayısı:
  • YerAydin

Gönderim tarihi: 15 / Aralık / 2011 / Perşembe - 13:49

Merhaba ,
www.jailbreakme.com üzerinden kendi cihazımı Jailbreak yaptım. olumsuz herhangi bir durum gelişmedi. Fakat kurduğum Siri0us yazılımında açılışında sorun yok fakat konuşmalarımı anlamadığını keşfettim. kullandığım tarzanca (tabiri caizse) ingilizceden olabileceğini düşündüm ve konuşmasına güvendiğim bir arkadaşımın desteğini istedim. Ses deneme işlemimizden sonra özelliğin tam olarak düzgün işlemediğini görüyorum. Çünkü bazı konuşmalarımızı anlarken bazılarına tepki bile vermiyor. ayrıca bu yazılıma sorulan bazı soruları ABD üzerindeymiş gibi cevaplarını ABD olarak vermeye çalışıyor. Anladığım kadarıyla yazılımın bir sunucu merkezi var ve dataları oradan almak istiyor. ayrıca, internet bağlantınız yoksa sürekli "Please Chech Your Connection" gibi hatalar alıyorum.
Belirttiğim sorunları Kullandığım cihazın Iphone 3G 8GB gibi eski bir makine olmasına da bağlamıyorum değil. yüksek versiyon cihaz ile deneme yapmayı çok isterim ama şu anda elimde bu seviyelerde cihaz yok. Turkcell de bir arkadaşım var kontak kurup denemeyi isteyeceğim bakalim ne cevap verek. gelişmelerden haberdar ederim sizi ! Herkese bol teknolojili günler.

DebrisRat
Mobilde Tek Nokta !  - www.MobilDepo.Com

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye