İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

V3 Almalı Mı?

7 replies to this topic

#1 gostik

• Mobildepocu
  • 65 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 03 / Eylül / 2006 / Pazar - 17:53

arkadaslar kız arkadasıma hedıye olarak ıstedıgı v3 u alamyı dusunuyorum ama motorola oldum olası sevmem..sımdı ıstegım

ozellıklerı nası (kullananlar memnunmu)

kız arkadasımın ıstedıgı kamerası guzel ceksın ufak olsun falan..

yada sızın onerebılecegınız yaklasık o fıyata 490 cıvarı dıolar nette baska bı tel varmı..baya uzak kaldım telefon pıyasasından o yuzden bı soralım ahalıye dedık..sımdıden sagolun:
yakýnda..

#2 Sebastian.

• Administrators
  • 6.970 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 03 / Eylül / 2006 / Pazar - 19:02

hacı o telefon da düz kamera var ve çok dandik
hafıza kartı takılamaz 5mb civarı hafıza var ama mp3 çalar [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /] tabi 5mb ile foto mu çeken? yoksam mp3 mi dinliyen ben bilmez [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /]
v3i var hafıza kartı takılır ama oda traş telefon bence

bilion ben motorola kullandım
yani telde sorun yokda

servis i tam bi zülüm

bugun otobis de bi bayan ın elinde gördüm v3 yada vei idi artık bilemicem
ok tamam ince bi telefon ancak acayip geniÅŸ bi telefon

bence onun yerine mesela 500-550 arasına
samsung d500 alınabilir

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

ben çok beyeniyorum çok hoş bi telefon kullanımı insana bi zevk veriyor [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /]
1.3mp de kamerası var

symbian vs nası olsa aramıon zaten

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

#3 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 03 / Eylül / 2006 / Pazar - 19:07

motorola v3 tam bir fiyasko.ondan zaten v3i çıkardılar sonradan.hiç almanı tavsiye etmem özellikle hediye olarak.

benim tavsiyem dediğin fiyat aralığında nokia olarak kamerası güzel 7610 ve 6230i var.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#4 gostik

• Mobildepocu
  • 65 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 03 / Eylül / 2006 / Pazar - 20:34

valla d 500 bencede cok ıyı ben bıle dusunuodum ama kız takmıs v3 e ..caydırmaya calısıom ..
yakýnda..

#5 Sebastian.

• Administrators
  • 6.970 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 03 / Eylül / 2006 / Pazar - 21:05

sen seba dio de [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /]
ben sana zamsung monitör ii dir dedim nası çıktı süper dimi ::

v3 harbi çok kötü tel
irenç ötesi foto çeker
bu tüm motorolar için geçrli

+ dediğim gibi 5mb falan hafıza var artırılmıoda

geçen ben benim s700 ü satmaya çalışıyordum
elemanın biri d500 veriyim takas yapalım dedi

bilseydim senin tel alcağını o d500 ü alırdık :S
ben bugun sattım benim tel i :s

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

#6 SR7N

• Mobildepocu
  • 1.284 Mesaj sayısı:
  • YerYemez

Gönderim tarihi: 05 / Eylül / 2006 / Salı - 19:00

kardes L7 al bari... V3 le ben gece bi foto cekeyim dedim hiç bişi çıkmadı [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":P\" border=\"0\" alt=\"tongue.gif\" /]

bak samsung e730 u goster cok severrr yada D520 bide tipi aynı d500 ama özellkkleri farklı bi tek cıkardı samsung ona bakk...

[glow=gray,2,300]| CoMpLeTe tHe Se7eN WiN tHe hEaVeN |[/glow]

Mobildepodan mahrum kalmamak ýcýn lütfen Forum Kurallarýný okuyun

aslanýn kuyruðunu asla tutma, tutarsan sakýn býrakma...

#7 polatsavas

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Mart / 2007 / Perşembe - 04:29

L7 en kral telefon

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye