ya yükleyemedim yaa uufff data kablasu sapıttı bluetooth tan yüklenmez dimi
freestyle yardımmm
Offical ve Unoffical Fw 15
Started by FreeStyLe, 25 / 04 / 05 00:25
60 replies to this topic
Gönderim tarihi: 30 / Nisan / 2005 / Cumartesi - 15:14
[img src=\'http://www.kaykayci.com/nuke/modules/coppermine/albums/userpics/geoffr7.jpg\' border=\'0\' alt=\'user posted image\' /]
Gönderim tarihi: 30 / Nisan / 2005 / Cumartesi - 15:18
kutusundan cıkan data kablosu gerekli bluetootla olmaz tabi Biraz zor ama umarim basabilirsin Version yüklemekle ilgili elime bi kac yazi geldi inceleyeyik sonra siteye koyarım
Mobildepo Akvaryum Kul�b�'n� ziyaret etmeden ge�meyiniz
Gönderim tarihi: 30 / Nisan / 2005 / Cumartesi - 16:27
ok saolda kutudan çıkan data kablosu bozuldu msn i versene konuşalım orda
,)
,)
[img src=\'http://www.kaykayci.com/nuke/modules/coppermine/albums/userpics/geoffr7.jpg\' border=\'0\' alt=\'user posted image\' /]
Gönderim tarihi: 06 / Mayıs / 2005 / Cuma - 13:55
şimdi arkadaşlar şöyle bir olay var, kanımca servis firmware i tek şekilde kontrol edebilir:
büyük olasılıkla tel.deki dosyaların oluşturulma tarihi görüntülenebiliyor serviste. yani telefonun en son servise geldiği tarihle yada fabrika çıkış tarihi uyuşursa garantili fw kurulumu olarak sayılıyor. bu durumda telefonumuza bu unofficial fwyi yüklemeden once telefonumuzu servise götüreceğiz ve orada fw yükleteceğiz. aynı gün içerisinde unofficial fwyi yükleyip arızayla karşılaşırsanız cihazı formatlayıp yeniden official kurun. faturalara ve kayıtlara 'saat' geçmedikleri sürece aynı gün içerisinde yapılan bu işlemler servisi atlatmanın en mantıklı yolu gibi geliyor. tabii servisin garanti kıstaslarını hala tam olarak bilmiyoruz.
büyük olasılıkla tel.deki dosyaların oluşturulma tarihi görüntülenebiliyor serviste. yani telefonun en son servise geldiği tarihle yada fabrika çıkış tarihi uyuşursa garantili fw kurulumu olarak sayılıyor. bu durumda telefonumuza bu unofficial fwyi yüklemeden once telefonumuzu servise götüreceğiz ve orada fw yükleteceğiz. aynı gün içerisinde unofficial fwyi yükleyip arızayla karşılaşırsanız cihazı formatlayıp yeniden official kurun. faturalara ve kayıtlara 'saat' geçmedikleri sürece aynı gün içerisinde yapılan bu işlemler servisi atlatmanın en mantıklı yolu gibi geliyor. tabii servisin garanti kıstaslarını hala tam olarak bilmiyoruz.
Gönderim tarihi: 06 / Mayıs / 2005 / Cuma - 14:10
eğer sadece tam ekran için bu yazılımı kuracaksanız çok da gerek oldugunu düşünmüyorum.
tam ekran duvarkağıdı için kolay sayılabilecek bir çalışma buldum yakında çevirmiş olacağım.
tam ekran duvarkağıdı için kolay sayılabilecek bir çalışma buldum yakında çevirmiş olacağım.
Gönderim tarihi: 09 / Mayıs / 2005 / Pazartesi - 01:37
ya arkadaşlar benim sx1'imin svn si 14 aldığımda öyleydi.dili türkçe.siemensin sitesine giriyorum türçe olan son orjinal yazılımın versiyonu 12 nasıl oluyo bu iş aldığım yer benimi kazıkladı acaba.garantili diye aldım adam garanti kağıdını bana göstermeden faturaya zımbaladı,evde baktımki garanti belgesinde 2003 yılı damgasi var ama telefon sağlam diye pek sallamadım sizce doğrumu yapmışım.bide benim sx1 ilk aldığım günün akşamı bi tencere viksli ılık suya düştü hala çalışıyo ama ekranının rengi diğer sx1 lere göre daha soluk napabilirim umarım cevap yazabilirsiniz sağolun
#14 Guest_cyberjack_*
Gönderim tarihi: 09 / Mayıs / 2005 / Pazartesi - 01:42
FW konusunda endişelenmeyin. Geçen hafta arkadaşım aldı fw 15 Türkçe yüklü...
Siemensin sitesi her zaman güncellenmiyo olabilir..Telefonunuz garantilidir...
Bir tencere suya düşümeyi nasıl başardın ilk gün ya [!--emo&
--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'biggrin.gif\' /][!--endemo--]
şanlısın ucuz atlatmışsın walla [!--emo&
--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'smile.gif\' /][!--endemo--] koptum ama...
Benim ekranla ilgili bir fikrim yok ama değişiminin pahalı olduğunu biliyorum.
Siemensin sitesi her zaman güncellenmiyo olabilir..Telefonunuz garantilidir...
Bir tencere suya düşümeyi nasıl başardın ilk gün ya [!--emo&
şanlısın ucuz atlatmışsın walla [!--emo&
Benim ekranla ilgili bir fikrim yok ama değişiminin pahalı olduğunu biliyorum.
Similar Topics
![]() |
Symbian S60v5 Uygulama Symbian Voyager Home Screen (vhome) v3.92 ENG Offical Updated S60v5^3 Anna Belle SignedStarted by mobildepo, 05/17/12 |
|
|
|
![]() |
Symbian^3 Uygulama S^3 Voyager Home Screen (vhome) v3.92 ENG Offical Updated S60v5^3 Anna Belle SignedStarted by mobildepo, 05/17/12 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama [APKs][OFFICAL] Google Play Apps: Store, Music, Videos and BooksStarted by mobildepo, 03/07/12 |
|
|
|
![]() |
Google Nexus S 4g Için Offical Android Os 4.0.4 Ics GüncellemesiStarted by siirlerefendisi, 02/01/12 |
|
|
|
Fw15 I Unoffical Den Officale DöndürmeStarted by cihankoca, 04/26/06 |
|
|
4 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 4 ziyaretçi, 0 gizli üye