İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

N70 İn Flash Isigini El Feneri Gibi Kullanma

17 replies to this topic

#1 elusive

• Mobildepocu
  • 316 Mesaj sayısı:
  • YerSAMSUN

Gönderim tarihi: 17 / Temmuz / 2006 / Pazartesi - 12:55

arkadaslar n70in flashini el feneri gibi kullanmamizi saglayan bi uygulama var mi acaba? birde vidyo cekerken daha sonuk yaniyo flash isigi bunu dah da artirabilir miyiz acaba?? yardim lütfen ::

#2 alifi_555

• MobilMan
  • 24 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 18 / Temmuz / 2006 / Salı - 23:12

arkadasım malesef artmıyor ama baska programla denemedım herhalde olmaz cunku ben dığer vıdeo prolarındada denedımaynı ve hıcbır nokıa flası fener olarak kullanılmıyor fark ettı ısen nokıanın kı gercekten flas ama flaslı tel olarak cıkarılan bır suru tel var orn sony erıccson onların kı nokıa gıbı parlatmıyor esas flas değil nokıa ayrıcalığı

#3 ejaymike

• Mobildepocu
  • 79 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 24 / Temmuz / 2006 / Pazartesi - 13:13

ya beyler gerçekten keşke öyle bi program olsa.. n70 in işiğı çok güçlü.. her tarafı aydınlatıyor.. konu biraz gerilerde kalmış.. araştırma yapanlar warsa bi yardımcı olsunlar. sadece n70 değil. 6680 de de aynı şey olabilir.. sagolun

#4 ressam11

• Yasaklı
  • 139 Mesaj sayısı:
  • Yeryer gök arasý

Gönderim tarihi: 24 / Temmuz / 2006 / Pazartesi - 13:31

uygulama yok ama ben biÅŸey denedim ve oldu bunu herkes yapar
kameayı çekim moduna al ve flaşı aç çekime başla karanlıkta işini görür sonra o çektiğin görüntüyü sil ben bunu yapıyom karanlıkta kalınca.
umarım yardımım olmuştur.
ressam111

#5 DeLi_MaVi

• Emekli Yönetici
  • 1.935 Mesaj sayısı:
  • Yer�stanbul

Gönderim tarihi: 24 / Temmuz / 2006 / Pazartesi - 16:48

bana da videoyu çekerken full yanması çok işime yarar.bende öyle bir şey arıyorum ancak yok.mesela se larda video ışığı full yanıyor.gerçekten böyle bir uygulama çok işe yarar

#6 DeLi_MaVi

• Emekli Yönetici
  • 1.935 Mesaj sayısı:
  • Yer�stanbul

Gönderim tarihi: 24 / Temmuz / 2006 / Pazartesi - 21:43

bu konuyu kimse bilmiyor sanırım [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/sad.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":(\" border=\"0\" alt=\"sad.gif\" /]

#7 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 24 / Temmuz / 2006 / Pazartesi - 22:09

[!--quoteo(post=125181:date=Jul 17 2006, 13:55 :name=elusive)--][div class=\'quotetop\'](elusive @ Jul 17 2006, 13:55 ) Mesajı Gör[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
arkadaslar n70in flashini el feneri gibi kullanmamizi saglayan bi uygulama var mi acaba? birde vidyo cekerken daha sonuk yaniyo flash isigi bunu dah da artirabilir miyiz acaba?? yardim lütfen ::
[/quote]

flashı fener olarak kullanman şu an için mümkün değil.onun yerine eskisi gibi ekran ışığını kullanabilirsin.aşağıdaki linkte mevcut.

[url=http://www.dosya.us/download/115377171785106147211/torch.zip.html]http://www.dosya.us/download/1153771717851.../torch.zip.html[/url]

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye