İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Sony Ericsson'un Hangi Modelini Kullanıyorsunuz

• Bu konuya cevap yazamazsınız
193 replies to this topic

#8 WebMaster

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 19 / Nisan / 2005 / Salı - 21:17

[!--QuoteBegin-Ers@n+Apr 19 2005, 20:16 --][div class=\'quotetop\']QUOTE(Ers@n @ Apr 19 2005, 20:16 )[/div][div class=\'quotemain\'][!--QuoteEBegin--]K700i'siz cıkmam abi
[right]Mesajı Gör[/right]
[/quote]
[!--emo&:)--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/laugh.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'laugh.gif\' /][!--endemo--] [!--emo&:huh:--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/laugh.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'laugh.gif\' /][!--endemo--] [!--emo&:)--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/laugh.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'laugh.gif\' /][!--endemo--]
[img src=\'http://www.sayt.ws/hamid/k700i.jpg\' border=\'0\' alt=\'user posted image\' /]

#9 Andréw

• Mobildepocu
  • 200 Mesaj sayısı:
  • YerÝzmir

Gönderim tarihi: 20 / Nisan / 2005 / Çarşamba - 00:37

[!--emo&:)--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/laugh.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'laugh.gif\' /][!--endemo--] k700İ [!--emo&:huh:--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'tongue.gif\' /][!--endemo--]
$imdi bir an'a inandým, inandýðým an yok oldum.

#10 FreeStyLe

• Emekli Yönetici
  • 774 Mesaj sayısı:
  • YerAnkara

Gönderim tarihi: 20 / Nisan / 2005 / Çarşamba - 02:54

Ne kadar Sx1 imden memnun olsamda k700i de hosuma gidiyor Aramızda kalsın Sx1cilere aip olur [!--emo&:)--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'tongue.gif\' /][!--endemo--]
Mobildepo Akvaryum Kul�b�'n� ziyaret etmeden ge�meyiniz

#11 Guest_makrow_*

• Ziyaretçi

Gönderim tarihi: 20 / Nisan / 2005 / Çarşamba - 13:21

TABIKI ARARAMIZDA KALACAK..şşt freestyle kardesım sessız konusalım..ok??
ne..za.m..an a..cık..l.a..ya..c..a..k..sın

#12 PHARAOH

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Nisan / 2005 / Cuma - 01:28

P900 dan şaşmamak lazım şimdilik.....

#13 DoKuZuNCuKaPI

• Mobildepocu
  • 181 Mesaj sayısı:
  • YerÞehr-i Ýstanbul

Gönderim tarihi: 22 / Nisan / 2005 / Cuma - 21:03

FreeStyle lafımı olur nokia cı olmadıktan sonra kalır aramızda tabi [!--emo&:)--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'biggrin.gif\' /][!--endemo--]
NOW![font=][size=]

#14 vocky

• Mobildepocu
  • 150 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 06 / Mayıs / 2005 / Cuma - 15:34

sonuçlara şöyle bi b aktımda k700i baya bi farkla önde; bence bunun sebebi tamamen fiyatı ile alakalı yani pardon ama kim istemez p910i yi; yani bence forewer k700i demek bence çok gerçekçi değil. Bu herzaman böyle olur; ne kadar para o kadar köfte; ha bende s700i kullanıyorum ama isterdim p910i olsun ben s700i yi 1 milyara aldığımda 0 1350 falandı 350 daha param olsaydı emin olun p910i alırdım
herkese saygılar...

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye