yukarda gayet acik anlatilmis neyi nasi degistirilcegi
İstediğiniz Isim Ve Numaradan Bedava Mesaj Atmak Istermisiniz?(%100 çalışıyor) !
Started by #124;C4#124; GLaD @RMy, 27 / 01 / 06 17:38
74 replies to this topic
Gönderim tarihi: 27 / Ocak / 2006 / Cuma - 21:57
Gönderim tarihi: 27 / Ocak / 2006 / Cuma - 22:02
Manyaq BiÅŸey Bu yaaaaaaaaa ÇOK TEÅŸEKKÜRLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
Gönderim tarihi: 27 / Ocak / 2006 / Cuma - 22:04
İyi güzel kardeş iyi hoş paylaşmışsın güzel alıntı da yazmışsın o da güzel yanlış anlama ama nerden alıntı onu yazmamışsın ::
Bari başlangıçtayı yazıyı kendin yazsaydın [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/dry.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\"<_<\" border=\"0\" alt=\"dry.gif\" /]
Darılma kötü maksatla söylemiyorum ama yazıya kadar direk kopyalamışsın be yav [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /]
Bari başlangıçtayı yazıyı kendin yazsaydın [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/dry.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\"<_<\" border=\"0\" alt=\"dry.gif\" /]
Darılma kötü maksatla söylemiyorum ama yazıya kadar direk kopyalamışsın be yav [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /]
[center]Ba�ka S�ze Gerek Yok...ANLAYANA<br />
<br />
ANLAMAYANA :)<br />
<br />
Anlamak �stemeyene<br />
[font=comic sans ms]<br />
[color=orange]Mustafa Kemal �zg�rl�k demek<br />
En g�zel �ark�d�r dudaklarda
<br />
ANLAMAYANA :)<br />
<br />
Anlamak �stemeyene<br />
[font=comic sans ms]<br />
[color=orange]Mustafa Kemal �zg�rl�k demek<br />
En g�zel �ark�d�r dudaklarda
Gönderim tarihi: 27 / Ocak / 2006 / Cuma - 22:14
sender ID yimi deisitircez isimi turkcell yapmak icin
Gönderim tarihi: 27 / Ocak / 2006 / Cuma - 23:15
yaw prince adam o kadar resim editlemiş bilmem açıklama yapmış.biraz saygı be!bu tepkileriniz oldukça hewes kırıcı oluyor!paylaşmak esastır.alıntı yazmışsa gerisini kurcalamaya ne gerek!emeğe saygı!
[size=1] öküzün dünyasý gördüðü tarla kadardýr..tarlalarý geniþ tutmak lazým.... [size=]
Gönderim tarihi: 28 / Ocak / 2006 / Cumartesi - 03:23
ÇOK TEÅŸEKKÜR EDERİM EMEÐİN İÇİN GERÇEKTEN BU PROGRAMLA ÇOK EÐLENCELİ ÅŸEYLER YAPILABİLİR [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]
Gönderim tarihi: 28 / Ocak / 2006 / Cumartesi - 08:37
[!--quoteo(post=99634:date=Jan 28 2006, 00:04 :name=PrinceTK)--][div class=\'quotetop\'](PrinceTK @ Jan 28 2006, 00:04 )
[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
İyi güzel kardeş iyi hoş paylaşmışsın güzel alıntı da yazmışsın o da güzel yanlış anlama ama nerden alıntı onu yazmamışsın ::
[/quote]
Yooo Darılmadım Arkadasım..
Senın istedigin gayet normal...
[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]İyi güzel kardeş iyi hoş paylaşmışsın güzel alıntı da yazmışsın o da güzel yanlış anlama ama nerden alıntı onu yazmamışsın ::
[/quote]
Yooo Darılmadım Arkadasım..
Senın istedigin gayet normal...
[color=#000000][size=1]Garde La Peche[size=][color=]
[size=1][color=#000000]Beþiktaþ[color=][color=#FF0000]JK[color=][size=]
Similar Topics
![]() |
Efsaneden mesaj varStarted by mobildepo, 05/22/12 |
|
|
|
![]() |