İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

İstediğiniz Isim Ve Numaradan Bedava Mesaj Atmak Istermisiniz?(%100 çalışıyor) !

74 replies to this topic

#1 #124;C4#124; GLaD @RMy

• Mobildepocu
  • 455 Mesaj sayısı:
  • YerTurkey-Bulgaria

Gönderim tarihi: 27 / Ocak / 2006 / Cuma - 17:38

Neyse uzatmadan özelliklerini sözyliyeyim.öncelikle registerden üye oluyorsunuz sonra giriş yapıyorsunuz ve 5 sms ücretsiz istediğiniz isim ve numaradan yolluyorsunuz... sms hakkınız bitti mi o zaaman 24 saat beklemeniz lazım yada hemen yollamak istiyorum derseniz tekrar aynı numara ile ada başka bir numara ile üyelik alıp başka bir numaraya aktivite kodu istiyorsunuz ve 5 sms daha ücretsiz...
bu kısır döngü ile insaları deli edebilirsiniz Mesela gönderen adına ''BaBaM'' yazın bir mesaj atın şoka girsinler yada ''Turkcell'' yazın insanların yüreğini hoplatın. Ama en güzeli siz gerekli işlerde kullannın

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

Gönderilen Resim
Gönderilen Resim
Gönderilen Resim
Gönderilen Resim
[img]http://img296.imageshack.us/img296/9571/f39ebbabe27uk.jpg[/img [img]http://img296.imageshack.us/img296/7051/58f656d0c70ch.jpg[/img]
Gönderilen Resim

EKLEYEN:Müslüm_17

Kolay qelsin " OK " Butonunun çIkmamasI ; şifrenizden dolayıdır. şifrenizi Sadece alfabetik harflerden oLuşturmayın. Sayı İfadeside içersin ki " OK " Aktif hale gelsin. 5 TaNe HakkInIz Var.

[color=#000000][size=1]Garde La Peche[size=][color=]

[size=1][color=#000000]Beþiktaþ[color=][color=#FF0000]JK[color=][size=]

#2 Guest_ThunDeR-StOrM_*

• Ziyaretçi

Gönderim tarihi: 27 / Ocak / 2006 / Cuma - 18:55

Program için teşekkürler,hemen denemem lazım [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /]

#3 #124;C4#124; GLaD @RMy

• Mobildepocu
  • 455 Mesaj sayısı:
  • YerTurkey-Bulgaria

Gönderim tarihi: 27 / Ocak / 2006 / Cuma - 19:01

Abi Ben Arkadasları Deli Ettim Yaf [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /]

Yazıom

Gönderen:Turkcell
Mesaj:Kontör Yüklemediğiniz İçin Hattınız Kısa Bir Süre Sonra Kapatılacaktır.

Falan filan Yazıom Millet Deilirio
Aslında 1 Nisan için Süper bisy [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /]

Herkese Tawsie edrim arkadaslar...

#4 MosCom

• Emekli Yönetici
  • 1.138 Mesaj sayısı:
  • YerAnkara / Metutech

Gönderim tarihi: 27 / Ocak / 2006 / Cuma - 19:17

Daha önce verilmişti. arama yaptıktan sonra ekleme yapsak çok ii olur..

Du�ta herkesin akl�na bir fikir gelir. Ba�ar�l� ki�iler du�tan ��kar, kurulan�r ve ad�m atar.
Nolan Bushnel

#5 #124;C4#124; GLaD @RMy

• Mobildepocu
  • 455 Mesaj sayısı:
  • YerTurkey-Bulgaria

Gönderim tarihi: 27 / Ocak / 2006 / Cuma - 19:19

Arama Yaptım Ama Bulamadım
Neyse Özür Diliyorum Arkadaslar...

Emege Saygım Sonsuz...

Olsun YenilemiÅŸ Olduk [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /]

#6 zerder

• Mobildepocu
  • 191 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 27 / Ocak / 2006 / Cuma - 20:36

çok teşekkürler.harika bişey.ayrıca daha önce werilmişse bile böyle ayrıntılı werilmemiştir.tekrar sağol.emeğe saygı!
[size=1] öküzün dünyasý gördüðü tarla kadardýr..tarlalarý geniþ tutmak lazým.... [size=]

#7 ismailbjk

• MobilMan
  • 17 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 27 / Ocak / 2006 / Cuma - 21:43

ya (turkcell , babam )gibi gonderenin ismini nası deistircez
::

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye