İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Telefonunuz Sony Ericsson'un Hangisi Olursa Olsun Gelin

• Bu konuya cevap yazamazsınız
15 replies to this topic

#8 velsat

• MobilMan
  • 14 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 13 / Kasım / 2008 / Perşembe - 11:42

güzel kardeÅŸim. 990İ .Ekranda sol üst köşede ok iÅŸaretini tıkla baÄŸlantıları tıkla vaylis tıkla ekran açılacak bildiÄŸin adsl ÅŸifreyi gir baÄŸlan de  baÄŸlandı diyeçek GERİ TUÅŸUYLA ÇIK SOL YANDA ÜSTEKİ TUÅŸA BAS goole sayfa verir internete girdin HADİ HAYIRLI İşLER

#9 çeteleton

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 04 / Nisan / 2009 / Cumartesi - 18:08

slm arkadaÅŸlar. ben yeni 2. el  sony k530i aldım. telefon yurt dışıymış. ımeı numarayı kolonlamışlar ve ÅŸu anda kilitlendi.  evde kırılan sony faturalı telefonum var. bunu kolonlamak istiyorum bana proÄŸram lazım.
evdeki faturalı bozuk tlf nu götürüp kopyalatsam aynı ımeı numarayı başka bi telefona da yaparlar o da kilitlenir endişesi içindeyim. lütfen bana ımei değiştirebilecek proğramı kullanımını açıklayıcı şekilde proğram linki verebilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim

#10 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 04 / Nisan / 2009 / Cumartesi - 18:30

bu işler çok tehlikeli bu yüzden buradan dosya vermek sitemizi riske atmak oluyor ancak sana birkaç link vereyim buralara bak

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

benim sana yardım edeceğim bu kadar iyice araştırmadan bir hata yapma tamamiyle bozulabilir

#11 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 04 / Nisan / 2009 / Cumartesi - 19:34

Alıntı

slm arkadaÅŸlar. ben yeni 2. el  sony k530i aldım. telefon yurt dışıymış. ımeı numarayı kolonlamışlar ve ÅŸu anda kilitlendi.  evde kırılan sony faturalı telefonum var. bunu kolonlamak istiyorum bana proÄŸram lazım.
evdeki faturalı bozuk tlf nu götürüp kopyalatsam aynı ımeı numarayı başka bi telefona da yaparlar o da kilitlenir endişesi içindeyim. lütfen bana ımei değiştirebilecek proğramı kullanımını açıklayıcı şekilde proğram linki verebilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim

imei yazma işini evde kendin yapamazsın.teknik servise götürüp orda spt box ile yazdırman gerekli.

eğer elindeki telefon çalışmıyorsa ve kullanılmayacaksa onun imei numarasını bu telefona yazmanda hiçbir sakınca yok.normalde de kapanmış ve faturası olmayan telefonlara da aynı işlem uygulanıyor.imei numarasını kendin götürdüğün için normalden daha düşük fiyata yaptırabilirsin.ama yapan kişi sana garanti vermez ilerde tekrar kapanma olayı için.çünkü imei numarasını sen götürüyorsun.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#12 bestadereler

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Temmuz / 2009 / Salı - 20:27

kardeş sağol çok işimi gördü eline sağlık

#13 Veritavaný

• Mobildepocu
  • 206 Mesaj sayısı:
  • YerÝstanbul

Gönderim tarihi: 08 / Temmuz / 2009 / Çarşamba - 01:41

güzel site. teşekkürler
Hayat, biz gelecek için planlar yaparken baþýmýzdan geçenlerdir.

#14 safaköse

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 17 / Ağustos / 2010 / Salı - 11:01

kardeş bnm telefona kilit koymam lazım telefonum k810i koymıyorum eski kod diyor ne yapmam lazm

2 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye