Telefonunuz Sony Ericsson'un Hangisi Olursa Olsun Gelin
Started by wow2, 21 / 01 / 06 17:43
15 replies to this topic
Gönderim tarihi: 13 / Kasım / 2008 / Perşembe - 11:42
güzel kardeÅŸim. 990İ .Ekranda sol üst köşede ok iÅŸaretini tıkla baÄŸlantıları tıkla vaylis tıkla ekran açılacak bildiÄŸin adsl ÅŸifreyi gir baÄŸlan de baÄŸlandı diyeçek GERİ TUÅŸUYLA ÇIK SOL YANDA ÜSTEKİ TUÅŸA BAS goole sayfa verir internete girdin HADİ HAYIRLI İşLER
Gönderim tarihi: 04 / Nisan / 2009 / Cumartesi - 18:08
slm arkadaşlar. ben yeni 2. el sony k530i aldım. telefon yurt dışıymış. ımeı numarayı kolonlamışlar ve şu anda kilitlendi. evde kırılan sony faturalı telefonum var. bunu kolonlamak istiyorum bana proğram lazım.
evdeki faturalı bozuk tlf nu götürüp kopyalatsam aynı ımeı numarayı başka bi telefona da yaparlar o da kilitlenir endişesi içindeyim. lütfen bana ımei değiştirebilecek proğramı kullanımını açıklayıcı şekilde proğram linki verebilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
evdeki faturalı bozuk tlf nu götürüp kopyalatsam aynı ımeı numarayı başka bi telefona da yaparlar o da kilitlenir endişesi içindeyim. lütfen bana ımei değiştirebilecek proğramı kullanımını açıklayıcı şekilde proğram linki verebilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
Gönderim tarihi: 04 / Nisan / 2009 / Cumartesi - 18:30
bu işler çok tehlikeli bu yüzden buradan dosya vermek sitemizi riske atmak oluyor ancak sana birkaç link vereyim buralara bak
benim sana yardım edeceğim bu kadar iyice araştırmadan bir hata yapma tamamiyle bozulabilir
benim sana yardım edeceğim bu kadar iyice araştırmadan bir hata yapma tamamiyle bozulabilir
Gönderim tarihi: 04 / Nisan / 2009 / Cumartesi - 19:34
Alıntı
slm arkadaşlar. ben yeni 2. el sony k530i aldım. telefon yurt dışıymış. ımeı numarayı kolonlamışlar ve şu anda kilitlendi. evde kırılan sony faturalı telefonum var. bunu kolonlamak istiyorum bana proğram lazım.
imei yazma işini evde kendin yapamazsın.teknik servise götürüp orda spt box ile yazdırman gerekli.
eğer elindeki telefon çalışmıyorsa ve kullanılmayacaksa onun imei numarasını bu telefona yazmanda hiçbir sakınca yok.normalde de kapanmış ve faturası olmayan telefonlara da aynı işlem uygulanıyor.imei numarasını kendin götürdüğün için normalden daha düşük fiyata yaptırabilirsin.ama yapan kişi sana garanti vermez ilerde tekrar kapanma olayı için.çünkü imei numarasını sen götürüyorsun.
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 07 / Temmuz / 2009 / Salı - 20:27
kardeş sağol çok işimi gördü eline sağlık
Gönderim tarihi: 08 / Temmuz / 2009 / Çarşamba - 01:41
güzel site. teşekkürler
Hayat, biz gelecek için planlar yaparken baþýmýzdan geçenlerdir.
Gönderim tarihi: 17 / Ağustos / 2010 / Salı - 11:01
kardeş bnm telefona kilit koymam lazım telefonum k810i koymıyorum eski kod diyor ne yapmam lazm
Similar Topics
![]() |
Geçmiş olsun Halil ÖzkanStarted by mobildepo, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
19 Mayıs kutlu olsunStarted by mobildepo, 05/19/12 |
|
|
|
![]() |
Geçmiş olsun Tamer KıranStarted by mobildepo, 05/16/12 |
|
|
|
![]() |
Sony Tablet S Root İşlemi (türkiyede Ilk Mobildepo'da)Started by siirlerefendisi, 02/08/12 |
|
|
|
![]() |
'Sahadan çıkmayan Fenerli olsun'Started by mobildepo, 05/14/12 |
|
|
2 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye