Millet Benim Kuzenimin ve kardeşimin sony ericssonları war.
nereye baktıysam hiç bi yerde tema yok v.b.
sonra bi link buldum girdim baktım müthiş şey ler war
şimdi sıkı durun siteyi veriyorum....
www.lasyk.net
okkkkkkkk... [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /]
Telefonunuz Sony Ericsson'un Hangisi Olursa Olsun Gelin
Started by wow2, 21 / 01 / 06 17:43
15 replies to this topic
Gönderim tarihi: 21 / Ocak / 2006 / Cumartesi - 17:43
Gönderim tarihi: 21 / Ocak / 2006 / Cumartesi - 18:48
sonyericsson k700i sim lock verebilen yokmu sim kilidi kırılması lazım?
Sadece Susuyorum....
her hakki saklidir®™
| l | lllll| lll||ll || lll
²¹°¹ ³²¹³ °¹²¹³ ¹³
Gönderim tarihi: 02 / Aralık / 2006 / Cumartesi - 02:00
baba ne siteymiş yaa en az yarım saatimi aldı tamamını incelemek bence bütün sonyciler girmeli bu siteye :-\
Gönderim tarihi: 03 / Aralık / 2006 / Pazar - 15:57
Valla benim tel z610i geldim ama benim tel modeli burda yok
Gönderim tarihi: 07 / Ocak / 2007 / Pazar - 13:37
saol
Gönderim tarihi: 21 / Ocak / 2007 / Pazar - 12:38
ben cuma günü P990i aldım mecidiyeköy'den vallahi bayağ güzel alisamiyen stadının hemen karşısında çalışıyorum reklam ajansı internet bağlantılarımız kablosuz ben telefon ile bağlanmak istiyorum ama halledemedim etraftaki tüm kablosuz bağlantıları görüyor bizimki televizyonreklam ve şifreli şifresinide biliyorum nasıl bağlanabilirim kullanma kılavuzu çok detaylı fakat biraz daha net açıklayıcı olsa süper olacak bilen arkadaşlar yardım etsin bir zahmet hangi ayarlardan ne girmem gerekir yardım
cümleten kolay gelsin
cümleten kolay gelsin
Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2008 / Pazar - 20:43
arkadaşlar bi sitede ben yazayım..kendimin w810i var istedigim zaman atıyorum .gerçi oyunlarını begenmedim ama bi bakın begenirseniz...yazıyom edit ok
site ismi vermek yasaktır..
Se Gerekli oyun ve uygulamalar sitemizde mevcut zaten..
site ismi vermek yasaktır..
Se Gerekli oyun ve uygulamalar sitemizde mevcut zaten..
Similar Topics
![]() |
Geçmiş olsun Halil ÖzkanStarted by mobildepo, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
19 Mayıs kutlu olsunStarted by mobildepo, 05/19/12 |
|
|
|
![]() |
Geçmiş olsun Tamer KıranStarted by mobildepo, 05/16/12 |
|
|
|
![]() |
Sony Tablet S Root İşlemi (türkiyede Ilk Mobildepo'da)Started by siirlerefendisi, 02/08/12 |
|
|
|
![]() |
'Sahadan çıkmayan Fenerli olsun'Started by mobildepo, 05/14/12 |
|
|
2 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye