İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Telefonunuz Sony Ericsson'un Hangisi Olursa Olsun Gelin

• Bu konuya cevap yazamazsınız
15 replies to this topic

#1 wow2

• MobilMan
  • 3 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Ocak / 2006 / Cumartesi - 17:43

Millet Benim Kuzenimin ve kardeşimin sony ericssonları war.

nereye baktıysam hiç bi yerde tema yok v.b.

sonra bi link buldum girdim baktım müthiş şey ler war

şimdi sıkı durun siteyi veriyorum....

www.lasyk.net

okkkkkkkk... [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /]

#2 fanatik

• Mobildepocu
  • 696 Mesaj sayısı:
  • YerGümüs Vadi den

Gönderim tarihi: 21 / Ocak / 2006 / Cumartesi - 18:48

sonyericsson k700i sim lock verebilen yokmu sim kilidi kırılması lazım?

Sadece Susuyorum....

her hakki saklidir®™
| l | lllll| lll||ll || lll
²¹°¹ ³²¹³ °¹²¹³ ¹³

#3 mustiiyy

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Aralık / 2006 / Cumartesi - 02:00

baba ne siteymiÅŸ yaa en az yarım saatimi aldı tamamını incelemek bence bütün sonyciler girmeli bu siteye  :-\

#4 Bugraa

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 03 / Aralık / 2006 / Pazar - 15:57

Valla benim tel z610i  geldim ama benim tel modeli burda yok :)

#5 mrtmcn

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Ocak / 2007 / Pazar - 13:37

saol
;D

#6 lionhyena

• MobilMan
  • 12 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Ocak / 2007 / Pazar - 12:38

ben cuma günü P990i aldım mecidiyeköy'den  vallahi bayaÄŸ güzel alisamiyen stadının hemen karşısında çalışıyorum reklam ajansı internet baÄŸlantılarımız kablosuz ben telefon ile baÄŸlanmak istiyorum ama halledemedim  etraftaki tüm kablosuz baÄŸlantıları görüyor bizimki televizyonreklam  ve ÅŸifreli  ÅŸifresinide biliyorum nasıl baÄŸlanabilirim kullanma kılavuzu çok detaylı fakat biraz daha net açıklayıcı olsa süper olacak bilen arkadaÅŸlar yardım etsin bir zahmet  hangi ayarlardan ne girmem gerekir yardım

cümleten kolay gelsin

#7 memet1905

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2008 / Pazar - 20:43

arkadaşlar bi sitede ben yazayım..kendimin w810i var istedigim zaman atıyorum .gerçi oyunlarını begenmedim ama bi bakın begenirseniz...yazıyom edit ok

site ismi vermek yasaktır..
Se Gerekli oyun ve uygulamalar sitemizde mevcut zaten..

2 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye