arkadaş banlanmasaydı yardıımcı olabilirdi !!!!
D500 E Bluetooth Ile Uygulama Yükleme
Started by _CHiLeKesH_, 05 / 12 / 05 23:32
14 replies to this topic
Gönderim tarihi: 04 / Mart / 2006 / Cumartesi - 13:33
Gönderim tarihi: 17 / Mart / 2006 / Cuma - 02:52
şu usb olayına da bi açıklama getirebilirmisiniz? usb den nası atılacak... bence bu da çok önemli ve sorulan bir soru..
Gönderim tarihi: 18 / Mart / 2006 / Cumartesi - 14:44
Oncelikle ben daha cok yeniyim ve bu benim ilk mesajim
Abicim simdi bende cok bir problem olustu
Senin dedin seleri teker teker yaptim ama senin'de dedin gibi telefonun
kapalip geri aciliyor, ben bunu bir kac sefer denedim ama her seferinde ayni sey oluyor
Bana yardim ederseniz cok sevinirm
Ayrica anlatin gibe bleusoleil'le olmuyor yani senin resimli anlatiminda cok baska seyler yaziyor ve bende cok baska seyler yaziyor. Acaba bunu nasil bleutooth la yapabilirim
Yardim ederseniz cok sevinirim ?????
kapalip geri aciliyor, ben bunu bir kac sefer denedim ama her seferinde ayni sey oluyor
Bana yardim ederseniz cok sevinirm
Ayrica anlatin gibe bleusoleil'le olmuyor yani senin resimli anlatiminda cok baska seyler yaziyor ve bende cok baska seyler yaziyor. Acaba bunu nasil bleutooth la yapabilirim
Yardim ederseniz cok sevinirim ?????
Gönderim tarihi: 27 / Mart / 2006 / Pazartesi - 12:49
lutfen yardım yukledıgım uygulamaları sılemıyorum yardımcı olun yada sadece java uygulamalarını sılecek bı format kodu verın bana
Gönderim tarihi: 27 / Mart / 2006 / Pazartesi - 13:36
[!--quoteo(post=109916:date=Mar 27 2006, 09:49 :name=deportakal)--][div class=\'quotetop\'](deportakal @ Mar 27 2006, 09:49 )
[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
lutfen yardım yukledıgım uygulamaları sılemıyorum yardımcı olun yada sadece java uygulamalarını sılecek bı format kodu verın bana
[/quote]
Yüklediğim uygulamaları silemiyorum başlığı altında sorununa cevap verilmiştir.
[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]lutfen yardım yukledıgım uygulamaları sılemıyorum yardımcı olun yada sadece java uygulamalarını sılecek bı format kodu verın bana
[/quote]
Yüklediğim uygulamaları silemiyorum başlığı altında sorununa cevap verilmiştir.
[size=1]forever sx1 and gençlerbirliði[size=]
Gönderim tarihi: 10 / Mayıs / 2006 / Çarşamba - 17:49
[!--quoteo(post=108392:date=Mar 18 2006, 15:44 :name=Beest)--][div class=\'quotetop\'](Beest @ Mar 18 2006, 15:44 )
[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
Oncelikle ben daha cok yeniyim ve bu benim ilk mesajim
[size=3]Bana yardim ederseniz cok sevinirm [/size]
[size=3]Yardim ederseniz cok sevinirim ?????[/size]
[/quote]
arkadaşım öncelikle eğer bt soleil kulanıyorsan bt tray dan farklıdır..ayarları zaten yapılıdır onun...ince ayara gerek yok..sen sadece ağ bağlantı ayarlarını yapacaksın öyleyse...resimde gösterildi zaten...ağ bağlantısı ayarları ok e mi ?
[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]Oncelikle ben daha cok yeniyim ve bu benim ilk mesajim
[size=3]Bana yardim ederseniz cok sevinirm [/size]
[size=3]Yardim ederseniz cok sevinirim ?????[/size]
[/quote]
arkadaşım öncelikle eğer bt soleil kulanıyorsan bt tray dan farklıdır..ayarları zaten yapılıdır onun...ince ayara gerek yok..sen sadece ağ bağlantı ayarlarını yapacaksın öyleyse...resimde gösterildi zaten...ağ bağlantısı ayarları ok e mi ?
Gönderim tarihi: 05 / Aralık / 2006 / Salı - 21:14
tÅŸk
Similar Topics
![]() |
iPhone Uygulama Anneler Gününe Özel! Silk [K] iSmart Dialer 5.00Started by Sebastian., Bugün, 00:53 |
|
|
|
![]() |
iPhone Uygulama [K] iSmart Dialer 5.00Started by sawdent, Bugün, 00:53 |
|
|
|
![]() |
iPhone Uygulama [K] Auto AppTranslate 1.41Started by Sebastian., Bugün, 00:52 |
|
|