İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

D500 E Bluetooth Ile Uygulama Yükleme

14 replies to this topic

#1 _CHiLeKesH_

• Mobildepocu
  • 104 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 05 / Aralık / 2005 / Pazartesi - 23:32

GEREKLİ BİR BİLGİ OLDUÐUNU DÜÅŸÜNÜYORUM VE SAMSUNG BÖLÜMÜNDE EN ÇOK TARTIÅŸILAN KONU OLDUÐUNDAN SABİTLENMESİNİ RİCA EDİYORUM..BU KONUDA BİLGİLENMEK İSTEYEN BİR ÇOK SAMSUNG KULLANICISI OLDUÐUNU SANMAKTAYIM..TEÅŸEKKÜRLER..

d500 telefonuna jad uygulamalrını yükleme..bildiğiniz gibi jar kabul etmiyor..aslında direkt olarak jad da kabul etmiyor..ama sınırları zorlayarak ettirebiliriz..şimdi aşağıdaki yazdıklarımı bir bir uygulayın..[img]style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] Bluetooth Anlatimi Dikkat: Tüm Firewall ve benzeri blocke edebilecek Programlari kapaltin Lazim olan Seyler: Bir Bluetooth Aleti (Stick, PCI Card, ...) Bluetooth Aletinin Driverleri [b]Java Uploader [/b] tıkla indir [url=http://yasinis.ya.ohost.de/deutsch/Java_upload/Uploader.zip]http://yasinis.ya.ohost.de/deutsch/Java_upload/Uploader.zip[/url] [b]Jad-Maker [/b] tıkla indir [url=http://yasinis.ya.ohost.de/deutsch/Java_upload/JADMaker.zip]http://yasinis.ya.ohost.de/deutsch/Java_upload/JADMaker.zip[/url] Aktarmak istediginiz Oyun ve Programlar ve biraz sabır 1. Bluetooth Aletinin softwarelerini ve driverlerini kurun 2. Cep Telefonuna bunu girin: #*536963# Simdi su cikmasi lazim: Serial Java, others disable [img src=\"http://img200.imageshack.us/img200/4720/index2lq.jpg[/img]

Simdi BT Tray (sag asagida, saatin yaninda) e mouse ile sag tiklayip ''Advanced Configuration'' secilecek.
Gönderilen Resim
Simdi de ''Accesibility'' secilip All devices secilecek
Gönderilen Resim
Son olarak ''Client Applications'' acilip Bluetooth serial port da com port olup olmadigina bakilip bu com port no sunu aklimizda tutacagiz
Gönderilen Resim
3-Simdi telefonunuz ile serial connect yapacaksiniz:Gönderilen Resim
simdi telefonunuzda söyle birsey gelecektir:Gönderilen Resim
yes diyip gecin

yes dedikten sonra bt trayiniz yesil mavi (yesil beyaz) olurGönderilen Resim
4.

Simdide Ag baglatilarim a girip tüm baglantilarimi göstere basin:
Gönderilen Resim
ve bunun üzerine yeni baglanti kur a basiniz
Gönderilen Resim
5.

yeni baglanti kur a basdiktan sonra resimlerdeki oldugu gibi takip edin
Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

burada yukarida aklimizda tuttugumuz com port no sunu seciyoruz

Gönderilen Resim

burada en iyisi herkese izin verin
Gönderilen Resim
bitti
Gönderilen Resim
6.

simdi yaptigimiz yeni baglantinin üzerinde gidip resimlerdeki oldugu gibi ayarlayin:

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

!!! Dikkat: bundan sonra herseyi bir tek kere yapmaniz lazim. aksi takdirde telefonunuz cöker !!!

#*5737425# telefona tuslayin:
Gönderilen Resim

1-PPP UP secin

ondan sonra Bluetooth

Gönderilen Resim

simdi durun, telefonu bir kenara birakin ve pc nin basina gecin
8.

bu yeni yaptigimiz ag baglantisinin yaninda bir giris baglantisi cikmis olmasi lazim

eger yoksa o zaman geri dönüp herseyi bastan yapin!
Gönderilen Resim

simdi JAVA- Uploader i acin (yukarida download yapabilirsiniz)

ve Add e basip jad generator ile yaptiginiz .jad i secip oyunu (veya programmi) listeye alin

Gönderilen Resim
listeye istediginizi alinca telefonu elinize alip serial download a basin
Gönderilen Resim

böyle bir resim cikmasi lazim:

Gönderilen Resim

ve işte yüklenmeye başladı
Gönderilen Resim
bunu yaptiktan sonra ellerime saglik deyip oyunu oynamaya baslayin

!!!Dikkat: oyunlari yükledikten sonra bu kodu girin:

#*536961# bu kod girilmedigi zaman sms ve mms lerde bir sorun cikiyor (alirken)

Original dil: Almanca

Türkceye cevirme: Yasin

Anlatimi hazirlama: Oguzhan (_CHiLeKesH_)

Ekleyen : _CHiLeKesH_

Bundan sonra ekleyin yükleyin *tüm sorumluluk size aittir..

#2 Guest_cyberjack_*

• Ziyaretçi

Gönderim tarihi: 08 / Aralık / 2005 / Perşembe - 20:21

Başlık sabitlenmiştir

#3 calmera

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:
  • Yerrize

Gönderim tarihi: 14 / Ocak / 2006 / Cumartesi - 19:51

[!--quoteo(post=88777:date=Dec 8 2005, 20:21 :name=cyberjack)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(cyberjack @ Dec 8 2005, 20:21 ) Mesajı Gör[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
Başlık sabitlenmiştir
[/quote]
arkadaşım çok sağol cok güzel bi konuda yardım gösermişin an cak tek başıma yapabileceğim bişey değil yani açıkçası tırsıyorum yapmaya.bluetooth ayarlaındaki amaç ne orasını anlamadım.bilgisayarımda bluetooth var ve resim alıp verebiliorum ama bu anlattkların bana yabancı geldi:(

#4 SoulStriker

• MobilMan
  • 11 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Ocak / 2006 / Pazartesi - 16:19

ben usb kullanıyorum bunun için de bir yardım ederseniz çok sevinirim...

#5 cemarslan98

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 04 / Şubat / 2006 / Cumartesi - 16:15

arkdaşım ben bir yerde takıldım. Giris baglantisinın çıkması gerekiyorya ben onu çıkaramadım. Yardım edebilirmisin.

#6 _CHiLeKesH_

• Mobildepocu
  • 104 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 17 / Şubat / 2006 / Cuma - 17:35

arkadaşım hepinizin sorularını cevaplayayım style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /] öncelikle bluetooth daki ayarların en için yapıldığını sormuşsunuz..bu ayarlar hızın en yüksek kademeye çıkarılması ve serial port yani serial bağlantının doğru yapılması içindir..bazıları yapılmazsa bağlı istemci göremeyebilir..ayrıca bu ayarların hepsi her bluetooth sürücüsünde bulunmayabliyor..BlueSoleil kullananlar zorluk çekeceklerdir.. ayarları yapmaktan korkma hiç bir sorun olmuyor.. bir arkadaş giriş bağlantısı çıkmıyor demiş..galiba istemciden bahsediyorsun.. eğer BlueSoleil kullanıyorsan bu çok doğal çünkü bende çok zorlandım..ağ bağlantısını oluşturduktan sonra bağlı istemci bulunmuyor diyorsa serial bağlantıyı iptal et.ve yeniden seri bağlantı kur..bunu bluetooth tan yapman gerekiyor..ve bt ayarlarının aynı şekilde olması gerekiyor. ayrıca yaptığın ağ bağlantısındaki ayarlarda kesinlikle aşağıdaki resimde gösterilen yerde yanlışlık yapılmaması gerekiyor [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] [img src=\"http://img165.imageshack.us/img165/1714/bild179ok.jpg

ağ bağlantısının ayarlarının doğuluğundan emin oldğunuzda seri bağlantıyı yeniden deneyin.. [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /]

#7 Beck#39;s

• MobilMan
  • 14 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Mart / 2006 / Perşembe - 21:05

yah acıl bırısı cvp yazması lazım benım tel 7610 fakat ark ıle tellerı degıstık ben ona oyun atacaktım fakat almıyor sımdı senın baslgıı okudum ama yapamadım cunku benım buluttu turkce assagıdakı resımdeden nere tıklıcam ???

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye