İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

sx1 için video kaydedici ve ogg çalıcı !!

• Bu konuya cevap yazamazsınız
44 replies to this topic

#8 hiphopbibomba

• Mobildepocu
  • 694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 17 / Nisan / 2005 / Pazar - 21:39

[!--QuoteBegin-HiSS1991+Apr 17 2005, 18:57 --][div class=\'quotetop\']QUOTE(HiSS1991 @ Apr 17 2005, 18:57 )[/div][div class=\'quotemain\'][!--QuoteEBegin--]Bu eti dede 15 saniye sonra ses kesiliyo.
[right]Mesajı Gör[/right]
[/quote]

Fw den kaynaklanıyordur.Bende problemsiz hatta denedim 15 sn den sonrasını ama çalıştı. [!--emo&:)--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/blink.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'blink.gif\' /][!--endemo--]
[span style=\'color:black\']"mobilde tek nokta"[/span]

#9 tumaykilinc

• Mobildepocu
  • 202 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 25 / Nisan / 2005 / Pazartesi - 14:00

[!--QuoteBegin-hiphopbibomba+Apr 17 2005, 19:39 --][div class=\'quotetop\']QUOTE(hiphopbibomba @ Apr 17 2005, 19:39 )[/div][div class=\'quotemain\'][!--QuoteEBegin--]Fw den kaynaklanıyordur.Bende problemsiz hatta denedim 15 sn den sonrasını ama çalıştı. [!--emo&:P--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/blink.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'blink.gif\' /][!--endemo--]
[/quote]

yaaa arkadaşlar sınırsız video çekim programı lazım etide 1 dk sonra ses kesiliyor ve hızlı geçiyor sahneler başka yokmu sx1de çalışacak sınırsız .ekim biliyorsanız söyleyinn rica ediyorum fw15 benimki amahiç bir sınırsız çekim adam gibi çalışmıyor ...

#10 songultekin

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 27 / Nisan / 2005 / Çarşamba - 10:13

sx1 de çalıştırıp, word prodramı varmı, varsa bilen arkadaşlar verebilirlermi? songultekin@msn.com

#11 sevki

• MobilMan
  • 30 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Mayıs / 2005 / Pazartesi - 14:55

[!--QuoteBegin-Ekvator_44+Apr 10 2005, 13:25 --][div class=\'quotetop\']QUOTE(Ekvator_44 @ Apr 10 2005, 13:25 )[/div][div class=\'quotemain\'][!--QuoteEBegin--]Arkadaşlar,bazı arkadaşlarımız sx1'in için video kaydedici(gece çekimli) ve ogg çalar programı bulamadıklarını ve bulduklarının ise çalışmadığını söylüyorlar,bende bu iki program da var alın tepe tepe kullanın...(hiphopbomba'ya teşekkürler)

[a href=\'http://rapidshare.de/files/1208266/Desktop.rar.html\' target=\'_blank\']programı indir[/a]

[img src=\'http://img75.exs.cx/img75/3636/ernaehrung0048nj.gif\' border=\'0\' alt=\'user posted image\' /]
[/quote]

en üsste verilen linkte acayip bir sayfa çıkıyor. Oradan ogg player`ı (sx1 için) nasıl yükleyecez?

#12 judge_of_nights

• MobilMan
  • 11 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Mayıs / 2005 / Pazartesi - 22:50

selam dostlarım
ya belki saçma olacak bu soru ama
benim için harbiden sorun

sitede arkadasların verdiği hiçbirşeyi (prog. oyun vs.)
telefona kuramıyorum..
c: dolu zaten
e: ye hafıza kartına kurarken de hafıza yeterli değil verilerden bazılarını silin uyarısı alıyorum

yardımcı olursanız mutlu alucam
şimdiden teşekkürler..

#13 FreeStyLe

• Emekli Yönetici
  • 774 Mesaj sayısı:
  • YerAnkara

Gönderim tarihi: 03 / Mayıs / 2005 / Salı - 23:45

mesajları mmcye atan bır progrm var onu kurunca sorunun kalmaz O programda sıtemızde mevcut mobıl dosyalar bolumune bır goz atarsın
Mobildepo Akvaryum Kul�b�'n� ziyaret etmeden ge�meyiniz

#14 hiphopbibomba

• Mobildepocu
  • 694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 06 / Mayıs / 2005 / Cuma - 11:18

[!--QuoteBegin-sevki+May 2 2005, 15:55 --][div class=\'quotetop\']QUOTE(sevki @ May 2 2005, 15:55 )[/div][div class=\'quotemain\'][!--QuoteEBegin--]en üsste verilen linkte acayip bir sayfa çıkıyor. Oradan ogg player`ı (sx1 için) nasıl yükleyecez?
[/quote]

Alttan free de çıkan sayfanın altındaki sn bitince indirebilirsin(2dk gibi)

ArkadaÅŸlar verdiÄŸim linkteki eti camcoderi HÄ°Ç PROBLEMSİZ kullanıyorum.Sadece tek problem menüye gelmedi iconu ona da bakıcam yapabilirsem.Ama problemsiz ya nasıl çalıştıramadınız.Fw15 kurun diyorum baÅŸka da biÅŸey demiyorum.Ama sizin için gene araÅŸtırıcam sx1 için full... [!--emo&:blink:--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'wink.gif\' /][!--endemo--]
[span style=\'color:black\']"mobilde tek nokta"[/span]

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye