İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Siemens Sx1'in Mesaj Hafıza Mmc Yapma

• Bu konuya cevap yazamazsınız
8 replies to this topic

#1 taylan_che

• Emekli Yönetici
  • 1.135 Mesaj sayısı:
  • YerK�ba'day�m

Gönderim tarihi: 16 / Kasım / 2005 / Çarşamba - 22:19

Arkadaşlar Sx1 kullan ve yeni Sx1 alan arkadaşlarımız Genelde Bu problemi çok yaşıyor

Evet ArkadaÅŸlar Siemens Sx1'i yaparken Mp3 player koyarken Böle bir özelliÄŸi unutmuÅŸ Gerçi ADam içine Data Kablosu koymuÅŸ ama Olsun yani  :D herzaman fazla hafıza Göz çıkarmaz diyerek yola çıkıyoruz .

MMc kartımızı TElefonumuza Takıyorz Ve Fexplorer İle E://system/mail Klsörünü siliyoruz(bu önemli) Sonra 'MsDrive''' Adlı programı Telefonumuza yüklüyoruz. Programı SAdece 1 keren çalıştırıp telefonu kapatıyoruz.
Sonra Açıyoruz Ve fexplorer Tekrar Giriyoruz E://system//mail klasörü oluşmuşsa işlem tamamdır ..artık mesajlarımız MMc geliyor.

eğerki uygulama kapandı ''mce'' adlı uyarı yı alıyosak E://system/mail Klsörünü siliyoruz silip tekrar üsteki işlemleri yapıyoruz.

Download

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

�n�mde yosma cilvesinde dostluk ad�mlar� !

#2 tolgaeroglu

• MobilMan
  • 14 Mesaj sayısı:
  • YerTESPÝT EDÝLEMEDÝ....

Gönderim tarihi: 20 / Haziran / 2006 / Salı - 20:08

Saol yaptım evet oldu....
[size=3][color=#cc0000 size7]MUTLULUK BÝLE ACI VERÝYOR ÇÜNKÜ SONU VAR BÝLÝYORUM...[color=][size=]

#3 aerdalg

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 03 / Kasım / 2006 / Cuma - 17:37

ukemmlesın bu ayrıntı yoktu bende korktum tlefon bozuldu dıe tesekkurler

#4 beads_5

• MobilMan
  • 3 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 18 / Kasım / 2006 / Cumartesi - 19:01

illa fexplorer programının olması sart mı zaten telde dosya yonetıcısı war ordan yapsak olamz mı?lutfen cvp tskler

#5 persian

• MobilMan
  • 3 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Kasım / 2006 / Pazar - 11:17

ya ben dediğin gibi yaptım ama tel sürekli menü sistem hatası deyip duruyor.ayrıca e nin içindeki mail klasörünü de tam olarak silemedim.içindeki index dosyası silinmedi.bi yardımcı olursanız sevinirim

#6 taylan_che

• Emekli Yönetici
  • 1.135 Mesaj sayısı:
  • YerK�ba'day�m

Gönderim tarihi: 20 / Aralık / 2006 / Çarşamba - 15:07

Alıntı

ya ben dediğin gibi yaptım ama tel sürekli menü sistem hatası deyip duruyor.ayrıca e nin içindeki mail klasörünü de tam olarak silemedim.içindeki index dosyası silinmedi.bi yardımcı olursanız sevinirim

dostum yukarıda gayet net bi ÅŸekilde anlattım  :)

Alıntı

explorer İle E://system/mail Klsörünü siliyoruz(bu önemli) Sonra 'MsDrive''' Adlı programı Telefonumuza yüklüyoruz. Programı SAdece 1 keren çalıştırıp telefonu kapatıyoruz.
Sonra Açıyoruz Ve fexplorer Tekrar Giriyoruz E://system//mail klasörü oluşmuşsa işlem tamamdır ..artık mesajlarımız MMc geliyor.

[b]harfiyen uygularsan bir sorun olmaz  ;)

Alıntı

illa fexplorer programının olması sart mı zaten telde dosya yonetıcısı war ordan yapsak olamz mı?lutfen cvp tskler

[b]Malesef onunla olmaz ,fexplorer yada fileman

�n�mde yosma cilvesinde dostluk ad�mlar� !

#7 necronamber

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 12 / Mart / 2007 / Pazartesi - 16:33

dostum gec de olsa bu programın linki kırık bildigin baska bir link varsa pls

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye