ARKADASLAR LÜTFEN YARDIM EDİN Bİ TANE 5800 TELEFONUM VAR BU TELEFON GECE TELEFONLA KONUSURKEN KAPANDI SARJI BITTI
SABAH SARJ'A TAKTIM TELEFON ACILMADI SONRA BOZULDU DİYE TELEFONCUYA GİTTİM O SALAKLARDA GALİBA DOWNGRADE
YAPMISLAR TELEFONUDA YAPAMAMISLAR SU ANDA TELEFON TİTRİYOR AMA ACILMIYOR HER TURLU SEYİ DENEDİM JAF DI PHONEİX
FİLAN
ARKADASLAR TELEFONUMUN BİLGİLERİ SUNLAR Bİ BAKIN LÜTFEN :
RM-356 PRODUC KODU :0579269
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM BİDE VİDEO KOYUYORUM BURAYA NERDE YANLIS YAPTIGIMI SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM ...
Arkadaslar Telefonum Titriyor Ama Açılmıyor Bi Yardım Lütfen
Started by memduh0606, 09 / 08 / 11 19:11
5800 yardım titriyor ama acılmıyor lütfen
1 reply to this topic
Gönderim tarihi: 09 / Ağustos / 2011 / Salı - 19:11
Gönderim tarihi: 09 / Ağustos / 2011 / Salı - 19:58
öncelikle mesajların tamamında büyük harf kullanmazsan iyi olur.
sorun bsi yolundaki problemden kaynaklanıyor. teknik bir sorun yani. yazılım vs yükleyerek düzelecek birşey değil.
eğer götürdüğün teknik servis ideal yollarla versiyon düşürmesi yapmadıysa rastgele yaptıysa imei de bozulmuş olabilir telefonunun. sırf bunun için baya bi para ödeyebilirsin.
işini bilen bir teknik servise götürüp bsi yolunda sorun var yol çekilmesi gerekiyor dersen onlar anlarlar durumu. peki bu nasıl bir yol? pil konnektöründen yakınındaki dirence yol çekilerek yapılan bir işlem. resimdeki gibi;
sorun bsi yolundaki problemden kaynaklanıyor. teknik bir sorun yani. yazılım vs yükleyerek düzelecek birşey değil.
eğer götürdüğün teknik servis ideal yollarla versiyon düşürmesi yapmadıysa rastgele yaptıysa imei de bozulmuş olabilir telefonunun. sırf bunun için baya bi para ödeyebilirsin.
işini bilen bir teknik servise götürüp bsi yolunda sorun var yol çekilmesi gerekiyor dersen onlar anlarlar durumu. peki bu nasıl bir yol? pil konnektöründen yakınındaki dirence yol çekilerek yapılan bir işlem. resimdeki gibi;
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Similar Topics
![]() |
İlk Yardım Görsel Eğitim SetiStarted by camkinoz_61, 05/22/12 |
|
|
|
![]() |
AKP'li başkan yardımcısına silahlı saldırıStarted by User44, 05/16/12 |
|
|
|
![]() |
Başhekim yardımcısına bıçaklı saldırıStarted by User44, 05/11/12 |
|
|
|
![]() |
MobilGirl Grubu Üyesi Bayanlar Bu başlığa lütfenStarted by siirlerefendisi, 11/21/09 |
|
|
|
![]() |
2. yardımcı vakasıStarted by mobildepo, 04/21/12 |
|
|
2 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye