Bu mesaj sawgent tarafından düzenlendi: 01 / Ağustos / 2011 / Pazartesi - 12:04
uygunsuz konu başlığı
Orjinal Rom Hakkında Bilgi
Started by yasadikca, 01 / 08 / 11 11:55
4 replies to this topic
Gönderim tarihi: 01 / Ağustos / 2011 / Pazartesi - 11:55
merhaba arkadaşlar ben htc desire z kullanıyorum. türkiye ye gelen telefonların çoğu orjinal rom değilmiş galiba bunu nasıl anlayabiiriz? ve orjinal romla ne farkı var? nasıl orjinal rom u yükleriz ve türkçe mi? teşekkürler.
Gönderim tarihi: 01 / Ağustos / 2011 / Pazartesi - 12:03
sıfır kutusunu açıp telefonu çalıştırdığında içineki orjinal rom dur. kendin başka yüklersen o yüklediğin orjinal rom olmaz artık. buradaki orjinal, orjinal-yan sanayi-çin malı tarzı orjinal değildir. cihazın üzerinde yüklü gelen rom kasdedilmektedir.
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 03 / Ağustos / 2011 / Çarşamba - 06:42
teşekkür ederim. ya bunu sormamda ki kasıt cihazı bir teknoloji marketten aldım ve üstünde vadofone nin etiketi vardı. ve bu cihazlarda vadofonenin kendi romu oluyormuş bu da soruna neden oluyormuş diye duydum pekte bilgi sahibi olmadığım için o sebepten sordum tekrar teşekkür ederim.
Gönderim tarihi: 03 / Ağustos / 2011 / Çarşamba - 11:25
değil arkadaşım sorun filan yaratmaz burada sorun yaratır dedikleri mesele android rom güncellemelerini ilk önce kontratsız operatör anlaşmasız cihazlarına çıkartır ondan sonra operatör cihazlarına çıkar her zaman kontratlı cihazlar geri plandadır sana tek dezavantajı budur bu vodafone romlu cihaza başka bir rom kurarsan bir daha geri dönemezsin çünkü operatör romları piyasada dağıtılıp indirilen bir rom değil öyle oluncada mecbur htc nin resmi sitesindeki rom u kurmaktan başka çaren kalmaz buda garanti dışına çıkması demektir. Çünkü cihaza orjinal romundan başka rom kurmak garanti kapsamı dışı demektir. bunun dışında hiçbir espirisi yoktur neticede herşeyleri aynıdır bir fark farsa oda vodafonun birkaç kendi özel uygulaması widgeti vardır o kadar adı vodafone rom olur
Gönderim tarihi: 04 / Ağustos / 2011 / Perşembe - 15:50
teşekkürler. çok sağ olun.
Similar Topics
![]() |
Hack Hakkında Bilmedikleriniz (Byte Plus) - Renkli Baskı - PdfStarted by camkinoz_61, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
"Bilgi ve belgelerle yanıt vereceğim"Started by mobildepo, 05/03/12 |
|
|
|
![]() |
Çok Güzel Siyah Bir XP Teması(Orjinal)Started by sawgent, 05/02/07 |
|
|