İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

acem kızı polatın telefonunda calandan

• Bu konuya cevap yazamazsınız
20 replies to this topic

#15 bahtiyar#33;#33;s

• Mobildepocu
  • 381 Mesaj sayısı:
  • Yer@ CEHENNEMÝN DÝBÝ @

Gönderim tarihi: 29 / Ağustos / 2005 / Pazartesi - 22:43

[!--QuoteBegin-bahtiyar!!s+Aug 28 2005, 23:42 --][div class=\'quotetop\']QUOTE(bahtiyar!!s @ Aug 28 2005, 23:42 )[/div][div class=\'quotemain\'][!--QuoteEBegin--][a href=\'http://www.megaupload.com/?d=14SDLQDD\' target=\'_blank\']Buyur kardes , Kurtlar wadisi ACEM KIZI - POLATİNKİNİN AYNİSİ [!--emo&:D--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'smile.gif\' /][!--endemo--][/a]

Cok eskiden upload ettigim icin megaupload da.İdare et yawas iner  [!--emo&B)--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/sad.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'sad.gif\' /][!--endemo--]

Dosya boyutu : 886 kb
Format : ogg
Zip sifresi : www.mobildepo.com

Saygılar !!
[right]Mesajı Gör[/right]
[/quote]
Hemserim iste burada werdim , bunu yolla telefonuna ,

İstersen zil sesi istersen : Normal muzik olarak kullan [!--emo&;)--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/cool.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'cool.gif\' /][!--endemo--]

dosya boyutuda cok kucuk..

Saygılar !!

B A H T Ý Y A R !! S[font=][size=]

#16 Satellite

• Mobildepocu
  • 44 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Kasım / 2005 / Salı - 11:56

[!--quoteo(post=57279:date=Aug 30 2005, 00:43 :name=bahtiyar!!s)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(bahtiyar!!s @ Aug 30 2005, 00:43 ) Mesajı Gör[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
Hemserim iste burada werdim , bunu yolla telefonuna ,

İstersen zil sesi istersen : Normal muzik olarak kullan [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/cool.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\"B)\" border=\"0\" alt=\"cool.gif\" /]

dosya boyutuda cok kucuk..

Saygılar !!
[/quote]
mp3 olanı yokmu kaliteli k700i için

#17 fatihtarhan

• Mobildepocu
  • 987 Mesaj sayısı:
  • YerÝstanbul

Gönderim tarihi: 22 / Kasım / 2005 / Salı - 12:04

[!--quoteo(post=84076:date=Nov 22 2005, 11:56 :name=Satellite)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(Satellite @ Nov 22 2005, 11:56 ) Mesajı Gör[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
mp3 olanı yokmu kaliteli k700i için
[/quote]

Dediğiniz ÅŸarkı sanırım buydu.....

her yerede yazmıÅŸın [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]

[url=http://rapidshare.de/files/7985491/acem_k_z_.rar.html]Acem Kızı MP3[/url]

ŞİFRE : mobildepo.com.fatihtarhan

#18 Guest_cyberjack_*

• Ziyaretçi

Gönderim tarihi: 22 / Kasım / 2005 / Salı - 15:18

mp3 istek başlığı dışında yapılan isteklere cevap vermeyelim lütfen

#19 fatihtarhan

• Mobildepocu
  • 987 Mesaj sayısı:
  • YerÝstanbul

Gönderim tarihi: 22 / Kasım / 2005 / Salı - 15:50

[!--quoteo(post=84142:date=Nov 22 2005, 15:18 :name=cyberjack)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(cyberjack @ Nov 22 2005, 15:18 ) Mesajı Gör[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
mp3 istek başlığı dışında yapılan isteklere cevap vermeyelim lütfen
[/quote]

Tamam...vermem [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]

#20 seventowers

seventowers

• Administrators
  • 1.540 Mesaj sayısı:
  • Yerİstanbul

Gönderim tarihi: 25 / Kasım / 2005 / Cuma - 00:22

[!--quoteo(post=84843:date=Nov 24 2005, 20:28 :name=Satellite)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(Satellite @ Nov 24 2005, 20:28 ) Mesajı Gör[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
her yerde yazmadım. mp3 istek bölümünde sordum buraya yönlendirdiler ::
bu başlığı ben açmadım mp3 istek bölümünden buraya yönlendirildim ::
[/quote]

bu ne hiddet yaf

sen bu şarkıyı istemişin [u]cep telefonuma melodi[/u] yapıcam demişsin
bende buraya yönlendirdim doğal olarak çünkü burada var istediğin melodi diye
ama sen ne yaptın burdaki wav olduğu için tekrar mp3 istek bölümümüze yazmadın oradaki wav ben mp3 ünü istiyorum diye buraya yazdın doğal olarakda arkadaşlar seni uyardı bunda sinirlenecek bir durum söz konusu değil ok? [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /]

Gönderilen Resim

#21 Satellite

• Mobildepocu
  • 44 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Kasım / 2005 / Cumartesi - 19:30

[!--quoteo(post=84981:date=Nov 25 2005, 02:22 :name=§w€€th€@rt)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(§w€€th€@rt @ Nov 25 2005, 02:22 ) Mesajı Gör[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
bu ne hiddet yaf

sen bu şarkıyı istemişin [u]cep telefonuma melodi[/u] yapıcam demişsin
bende buraya yönlendirdim doğal olarak çünkü burada var istediğin melodi diye
ama sen ne yaptın burdaki wav olduğu için tekrar mp3 istek bölümümüze yazmadın oradaki wav ben mp3 ünü istiyorum diye buraya yazdın doğal olarakda arkadaşlar seni uyardı bunda sinirlenecek bir durum söz konusu değil ok? [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /]
[/quote]
her yerde yazmışsın diyor ona kızdım. Sorun yok [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":P\" border=\"0\" alt=\"tongue.gif\" /]

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye