Değerli dostlar artık android aldı başını gitti en basit kalitesiz çin telefonundan en kaliteli samsung htc ye kadar her firma kullanır oldu. Haliyle sitemizde buna yetişemez oldu. Bu yüzden bu konuyla ilgili konuları sadeleştirmek adına yeni bir karar aldık.
Sitemizde görmek istediğiniz android konularını buradan yazarsanız bizde ekleyelim böylece ne ekleyeceğiz demek yerine siz söylediklerinizi ekleyerek hem zamandan kazanmış oluruz hemde gereksiz yazılardan kurtularak kafa karışmasını engellemiş oluruz
Buyurun siz isteyin biz ekleyelim
Android Bölümünde Görmek İstediğiniz Konular Neler
Started by siirlerefendisi, 19 / 07 / 11 08:04
3 replies to this topic
Gönderim tarihi: 19 / Temmuz / 2011 / Salı - 08:04
Gönderim tarihi: 20 / Eylül / 2011 / Salı - 02:09
android programlar ve bunlara turkce yamalar eklenmesinden yanayim ben. ve bizede boyle bir fikir sunma olanagi verdiginizden tesekekkur etmek istiyorum size...
Gönderim tarihi: 22 / Eylül / 2011 / Perşembe - 10:47
Bence anlatılan uygulamaların görseller eşliğinde olması, benim gibi bu konulara yabancı olan üye arkadaşlara daha fazla fayda sağlayacaktır.
Gönderim tarihi: 08 / Mart / 2012 / Perşembe - 20:58
slm konumuzla alakalı degıl ama su laz usagı seslendırmesını nerden ve nasıl ındırırım yardımcı olursanız sevınırım iyi gunler
Similar Topics
![]() |
Android Oyunu Exitium - Saviors of Vardonia v1.1.0 (Cracked)Started by Sebastian., Dün, 22:32 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Angry Piggy Seasons v1.1.8Started by Sebastian., Dün, 22:20 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Rail Maze v1.1.8Started by Sebastian., Dün, 22:02 |
|
|