İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Android Bölümünde Görmek İstediğiniz Konular Neler

3 replies to this topic

#1 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 19 / Temmuz / 2011 / Salı - 08:04

Değerli dostlar artık android aldı başını gitti en basit kalitesiz çin telefonundan en kaliteli samsung htc ye kadar her firma kullanır oldu. Haliyle sitemizde buna yetişemez oldu. Bu yüzden bu konuyla ilgili konuları sadeleştirmek adına yeni bir karar aldık.

Sitemizde görmek istediğiniz android konularını buradan yazarsanız bizde ekleyelim böylece ne ekleyeceğiz demek yerine siz söylediklerinizi ekleyerek hem zamandan kazanmış oluruz hemde gereksiz yazılardan kurtularak kafa karışmasını engellemiş oluruz

Buyurun siz isteyin biz ekleyelim

#2 TuTaS_Tee

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Eylül / 2011 / Salı - 02:09

android programlar ve bunlara turkce yamalar eklenmesinden yanayim ben. ve bizede boyle bir fikir sunma olanagi verdiginizden tesekekkur etmek istiyorum size...

#3 Im alive

• MobilMan
  • 20 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Eylül / 2011 / Perşembe - 10:47

Bence anlatılan uygulamaların görseller eşliğinde olması, benim gibi bu konulara yabancı olan üye arkadaşlara daha fazla fayda sağlayacaktır.

#4 sincap70

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Mart / 2012 / Perşembe - 20:58

slm konumuzla alakalı degıl ama su laz usagı seslendırmesını nerden ve nasıl ındırırım yardımcı olursanız sevınırım iyi gunler

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye