İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

çin w210 arama kapanması sorunu

• Bu konuya cevap yazamazsınız
3 replies to this topic

#1 ultrabeat

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 17 / Temmuz / 2011 / Pazar - 09:08

Ben world mobile in w210 mini var. Karşı taraf aradığında yada ben aradığımda 15 saniye sonra kapanıyor, yani iletişim kesiliyor. Sorun hattan kaynaklanmıyormuş.Yani hattın şebeke taramasını da yaptırdık. Bir problem çıkmadı.İmei numarası falan kayıtlı. Mesaj da gönderebiliyom. Sorunun ne olduğunu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Bu mesaj sawgent tarafından düzenlendi: 17 / Temmuz / 2011 / Pazar - 10:32
uygunsuz konu başlığı

#2 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 17 / Temmuz / 2011 / Pazar - 10:30

ayarlardan yapıyor. arama ayarları içerisinde bununla ilgili bir kısım vardı. ordan düzeltilebilir. eğer bulamazsan fabrika ayarlarına da dönebilirsin. içindekiler silinir tabi bu şekilde.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#3 ultrabeat

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 17 / Temmuz / 2011 / Pazar - 10:46

Mesajı Görsawgent, 17 / Temmuz / 2011 / Pazar - 10:30 tarihinde yazmış:

ayarlardan yapıyor. arama ayarları içerisinde bununla ilgili bir kısım vardı. ordan düzeltilebilir. eğer bulamazsan fabrika ayarlarına da dönebilirsin. içindekiler silinir tabi bu şekilde.
Fabrika ayarlarına döndüm. Baktım denedim. Oldu. ÇOK teşekkür ederim. yardımcı olduğunuz için.

birşey daha sormak istiyorum. Telefonumun 1gb lik kendi içinde hafızası var. Ve içinde müziklerim vardı. Müziklerimi göstermiyor ve müzik atarken sürücü bulunamadı yazıyor. Hafıza kartını göstermiyor, bu neyden kaynaklanıyor olabilir?

bilgisayara usb ile bağlandığımda da yüklemek bitirmek yazısı çıkıyor. hafızayı göstermiyor.

Bu mesaj sawgent tarafından düzenlendi: 17 / Temmuz / 2011 / Pazar - 19:40

#4 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 17 / Temmuz / 2011 / Pazar - 19:42

1gb lık kısım muhtemelen hafıza kartının olduğu kısımdır. onu görmemesinin sebebi ya telefonun kartı okumuyordur yada kartın arızalıdır. farklı bir kart takarak bir dene. eğer onu okursa kartın bozulmuştur.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye