slm.öncelikle yeni olduğum için yalnış yere konu açmışsam özür dilerim.benim n 6600 telim var.buna telefoncudan mp3 yukletmıstım ancak simdi silemiyorum.yardım edebilecek kimse var mı acaba?teşekkürler....
mmc den mp3 silme
Started by serkan_ncr, 19 / 08 / 05 22:17
7 replies to this topic
Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2005 / Cuma - 22:17
.........
Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2005 / Cuma - 22:24
[!--QuoteBegin-serkan_ncr+Aug 19 2005, 23:17 --][div class=\'quotetop\']QUOTE(serkan_ncr @ Aug 19 2005, 23:17 )[/div][div class=\'quotemain\'][!--QuoteEBegin--]slm.öncelikle yeni olduğum için yalnış yere konu açmışsam özür dilerim.benim n 6600 telim var.buna telefoncudan mp3 yukletmıstım ancak simdi silemiyorum.yardım edebilecek kimse var mı acaba?teşekkürler....
[right]
[/right]
[/quote]
Arkadasim mp3 u yukledigin yere gidip , yani galeriden mp3 u bulup , "c" tusuna basarak silebilirsin.
2 - O sekilde olmuyorsan , herhangi bir dosya yoneticisinde silebilirsin...
Hafiza kartina yuklediysen : e\sounds\digital\ dizininin icidedir oradan sil..
Tel hafizasina yukediysen : c\nokia\sounds\digital dizininin icindedir oradamn sil...
Eger bu yontemlerle de silinmiyorsa , biraz daha acsan ii olacak..
Silmeye calıstın mı? ; ne hata werdi gibisinden..
Saygılar !!
[right]
[/right][/quote]
Arkadasim mp3 u yukledigin yere gidip , yani galeriden mp3 u bulup , "c" tusuna basarak silebilirsin.
2 - O sekilde olmuyorsan , herhangi bir dosya yoneticisinde silebilirsin...
Hafiza kartina yuklediysen : e\sounds\digital\ dizininin icidedir oradan sil..
Tel hafizasina yukediysen : c\nokia\sounds\digital dizininin icindedir oradamn sil...
Eger bu yontemlerle de silinmiyorsa , biraz daha acsan ii olacak..
Silmeye calıstın mı? ; ne hata werdi gibisinden..
Saygılar !!
B A H T Ý Y A R !! S[font=][size=]
Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2005 / Cuma - 22:33
öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler.galeriden kart hafızasındaki digital sesler dosyasını açıyorum.mp3 ler burada.üzerine gelip c tusu ile sil diyorum,silinsin mi die soruyo evet diorum ancak bu dosya silinemiyor yazıyor
.........
Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2005 / Cuma - 22:41
[!--QuoteBegin-serkan_ncr+Aug 19 2005, 23:33 --][div class=\'quotetop\']QUOTE(serkan_ncr @ Aug 19 2005, 23:33 )[/div][div class=\'quotemain\'][!--QuoteEBegin--]öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler.galeriden kart hafızasındaki digital sesler dosyasını açıyorum.mp3 ler burada.üzerine gelip c tusu ile sil diyorum,silinsin mi die soruyo evet diorum ancak bu dosya silinemiyor yazıyor
[right]
[/right]
[/quote]
ozaman o parçayı kullandığın mp3 player veya ogg player varsa onun içinden silmeyi dene.. belki bu programlar kullanıyor gösteriyordur o mp3 ü...
Mesela ben gp3 videolarımı galeriden silemiyorum çünkü pvplayer kullanıyorum program onu kullanıyor gösteriyor bende programın içinden siliyorum.. belki bi yardımı olur dene.. En azından olmasada bi fikir [!--emo&
--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'wink.gif\' /][!--endemo--] ehehe saol
[right]
[/right][/quote]
ozaman o parçayı kullandığın mp3 player veya ogg player varsa onun içinden silmeyi dene.. belki bu programlar kullanıyor gösteriyordur o mp3 ü...
Mesela ben gp3 videolarımı galeriden silemiyorum çünkü pvplayer kullanıyorum program onu kullanıyor gösteriyor bende programın içinden siliyorum.. belki bi yardımı olur dene.. En azından olmasada bi fikir [!--emo&
Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2005 / Cuma - 22:43
[!--QuoteBegin-serkan_ncr+Aug 19 2005, 23:33 --][div class=\'quotetop\']QUOTE(serkan_ncr @ Aug 19 2005, 23:33 )[/div][div class=\'quotemain\'][!--QuoteEBegin--]öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler.galeriden kart hafızasındaki digital sesler dosyasını açıyorum.mp3 ler burada.üzerine gelip c tusu ile sil diyorum,silinsin mi die soruyo evet diorum ancak bu dosya silinemiyor yazıyor
[right]
[/right]
[/quote]
bu dosya silinemior yaziosa : dosya o an kullanilior demektir...
Bekleme moduna gel , menu tusuna basili tut : oradaki uygulamarin hepsini(Telefon haric , o ztn kapanmaz) kapat [kapatma islemini "c" tusuna basarak yap]
Daha sonra galeriye gir tekrar dene silmeyi
Yine olmadi : dosya yoneticisinden sil
Saygılar !!
[right]
[/right][/quote]
bu dosya silinemior yaziosa : dosya o an kullanilior demektir...
Bekleme moduna gel , menu tusuna basili tut : oradaki uygulamarin hepsini(Telefon haric , o ztn kapanmaz) kapat [kapatma islemini "c" tusuna basarak yap]
Daha sonra galeriye gir tekrar dene silmeyi
Yine olmadi : dosya yoneticisinden sil
Saygılar !!
B A H T Ý Y A R !! S[font=][size=]
Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2005 / Cuma - 22:49
teşekkür ederim
.........
Gönderim tarihi: 05 / Haziran / 2010 / Cumartesi - 23:35
hafiza kartin baska bir uygulama tarafindan kullaniliyor; diye yaziyor
, ne yapmaliyim
, ne yapmaliyim
Similar Topics
![]() |
Puan silme yok, küme düşme yokStarted by mobildepo, 02/20/12 |
|
|
|
![]() |
Samsung Wave S8500 Telefon Åžifresini SilmeStarted by realthink, 08/03/11 |
|
|
|
![]() ![]() |
samsung i7500 tamamen silme ve orjinal 1.6 donut yüklemeStarted by arsima, 09/14/10 |
|
|
|
![]() |
Adobe Dreamweaver silme problemiStarted by kcomert75, 08/26/08 |
|
|
|
n 73 tema silme yardımStarted by ozysince1984, 05/03/08 |
|
|
2 Kullanıcı bu konuyu okuyor