İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

mmc den mp3 silme

7 replies to this topic

#1 serkan_ncr

• Mobildepocu
  • 206 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul

Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2005 / Cuma - 22:17

slm.öncelikle yeni olduğum için yalnış yere konu açmışsam özür dilerim.benim n 6600 telim var.buna telefoncudan mp3 yukletmıstım ancak simdi silemiyorum.yardım edebilecek kimse var mı acaba?teşekkürler....
.........

#2 bahtiyar#33;#33;s

• Mobildepocu
  • 381 Mesaj sayısı:
  • Yer@ CEHENNEMÝN DÝBÝ @

Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2005 / Cuma - 22:24

[!--QuoteBegin-serkan_ncr+Aug 19 2005, 23:17 --][div class=\'quotetop\']QUOTE(serkan_ncr @ Aug 19 2005, 23:17 )[/div][div class=\'quotemain\'][!--QuoteEBegin--]slm.öncelikle yeni olduğum için yalnış yere konu açmışsam özür dilerim.benim n 6600 telim var.buna telefoncudan mp3 yukletmıstım ancak simdi silemiyorum.yardım edebilecek kimse var mı acaba?teşekkürler....
[right]Mesajı Gör[/right]
[/quote]
Arkadasim mp3 u yukledigin yere gidip , yani galeriden mp3 u bulup , "c" tusuna basarak silebilirsin.

2 - O sekilde olmuyorsan , herhangi bir dosya yoneticisinde silebilirsin...

Hafiza kartina yuklediysen : e\sounds\digital\ dizininin icidedir oradan sil..

Tel hafizasina yukediysen : c\nokia\sounds\digital dizininin icindedir oradamn sil...

Eger bu yontemlerle de silinmiyorsa , biraz daha acsan ii olacak..
Silmeye calıstın mı? ; ne hata werdi gibisinden..

Saygılar !!

B A H T Ý Y A R !! S[font=][size=]

#3 serkan_ncr

• Mobildepocu
  • 206 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul

Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2005 / Cuma - 22:33

öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler.galeriden kart hafızasındaki digital sesler dosyasını açıyorum.mp3 ler burada.üzerine gelip c tusu ile sil diyorum,silinsin mi die soruyo evet diorum ancak bu dosya silinemiyor yazıyor
.........

#4 duality

• Mobildepocu
  • 192 Mesaj sayısı:
  • YerÝstanbul

Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2005 / Cuma - 22:41

[!--QuoteBegin-serkan_ncr+Aug 19 2005, 23:33 --][div class=\'quotetop\']QUOTE(serkan_ncr @ Aug 19 2005, 23:33 )[/div][div class=\'quotemain\'][!--QuoteEBegin--]öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler.galeriden kart hafızasındaki digital sesler dosyasını açıyorum.mp3 ler burada.üzerine gelip c tusu ile sil diyorum,silinsin mi die soruyo evet diorum ancak bu dosya silinemiyor yazıyor
[/quote]

ozaman o parçayı kullandığın mp3 player veya ogg player varsa onun içinden silmeyi dene.. belki bu programlar kullanıyor gösteriyordur o mp3 ü...

Mesela ben gp3 videolarımı galeriden silemiyorum çünkü pvplayer kullanıyorum program onu kullanıyor gösteriyor bende programın içinden siliyorum.. belki bi yardımı olur dene.. En azından olmasada bi fikir [!--emo&:D--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'wink.gif\' /][!--endemo--] ehehe saol
-----------------aSiLik aSaLettiR...-----------------

Gönderilen Resim

#5 bahtiyar#33;#33;s

• Mobildepocu
  • 381 Mesaj sayısı:
  • Yer@ CEHENNEMÝN DÝBÝ @

Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2005 / Cuma - 22:43

[!--QuoteBegin-serkan_ncr+Aug 19 2005, 23:33 --][div class=\'quotetop\']QUOTE(serkan_ncr @ Aug 19 2005, 23:33 )[/div][div class=\'quotemain\'][!--QuoteEBegin--]öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler.galeriden kart hafızasındaki digital sesler dosyasını açıyorum.mp3 ler burada.üzerine gelip c tusu ile sil diyorum,silinsin mi die soruyo evet diorum ancak bu dosya silinemiyor yazıyor
[/quote]
bu dosya silinemior yaziosa : dosya o an kullanilior demektir...
Bekleme moduna gel , menu tusuna basili tut : oradaki uygulamarin hepsini(Telefon haric , o ztn kapanmaz) kapat [kapatma islemini "c" tusuna basarak yap]
Daha sonra galeriye gir tekrar dene silmeyi

Yine olmadi : dosya yoneticisinden sil

Saygılar !!

B A H T Ý Y A R !! S[font=][size=]

#6 serkan_ncr

• Mobildepocu
  • 206 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul

Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2005 / Cuma - 22:49

teşekkür ederim
.........

#7 peineli