İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Bluetooth kulaklık sorunu

7 replies to this topic

#1 huseman

• MobilMan
  • 3 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Haziran / 2011 / Perşembe - 10:00

Merhaba Arkadaşlar ;

HTC desire kullanıyorum , araç için bluetooth kulaklık gerekti ve apple in KD-T7 kodlu ürününü aldım . yanlız telefonum kulaklığı bluetooth dan görmüyor

bu kulaklığı alırken özellikle dikkat ettim sadece iphone lar için değil bütün bluetooth larla destekli yazıyordu . Acaba telefonum mu desteklemiyor dedim , araştırdım ama sadece bluetooth kulaklık desteği şelinde yazmışlar :( bu yüzden emin olamadım .

Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum acaba neden görmez . Şimdiden tşkler.

#2 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 02 / Haziran / 2011 / Perşembe - 10:15

kullanma kılavuzunu detaylıca okuman iyi olacaktır.zira en çok yaşanan sorundur cihazın eşleştirilememesi.kulaklık üzerindeki açma kapama düğmesinin ne kadar süre yada ışığı hangi duruma gelinceye kadar basılacağı kitapçığında yazıyordur.genelde mavi ışık sürekli yanarken telefonundan arattığında bulur.eşleştiğinde güvenlik kodu 4 tane sıfırdır ve ışık veri alış verişi yapıldığında yanmaya başlayacaktır.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#3 huseman

• MobilMan
  • 3 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Haziran / 2011 / Perşembe - 10:34

Kullanma kılavuzunu öyle bir türkçeye çevirmişlerki aynen şöyle :
mavi ışık üç uzun parlak kulaklık sonra mavi ışık yanıp söner :S

nerdeyse kulaklığın yapabildiği bütün ışık seçenekleriyle deneme yaptım ama gene bulamadı , ben bir pdf dosyası varmı diye araştırayım , gelişmeyi buraya yazarım.

#4 huseman

• MobilMan
  • 3 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Haziran / 2011 / Perşembe - 11:50

cihazın başka bir kullanma kılavuzunu bulamadım , satıcıya mesaj attım sıkıntımla ilgili . Ama genede bu konu ile ilgili bilgisi olan bir arkadaş varsa

yardımını bekliyorum :).

#5 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 02 / Haziran / 2011 / Perşembe - 23:04

orjinal apple ürünü olduğuna emin misin sen bu aletin? çeviriler çin malı gibi olmaz onların kılavuzlarında.ya Türkçe dil yoktur yada varsa bile her Türk evladının anlayacağı şekilde olur.

ingilizcesi doğru yazılmıştır kesin.sen onu buraya yaz ben sana çevireyim.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#6 Sebastian.

• Administrators
  • 6.962 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 05 / Haziran / 2011 / Pazar - 16:09

Genelde böyle kötü çeviriler oluyor, ingilizceyi çevirmek daha iyi

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

#7 nameisselcuk

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Haziran / 2011 / Salı - 01:52

arkadaşım büyük ihtimalle bluetooth un görünmez ayarlı menüden blue gir görünür yap de bulacaktır malesef androidlerde böyle yapınca 120 sn. görünür olmakta daha sonra cihazları eşleştirdiğinde bütün ayarlarını yap bir daha uğraşma ;)

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye