İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

BADA OS 1.2 Dahil Tüm Wave Cihazlara Wave Spoofer ile Uygulama Kurma

• Bu konuya cevap yazamazsınız
7 replies to this topic

#1 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 31 / Mayıs / 2011 / Salı - 11:26

BADA OS 1.2 Dahil Tüm Wave Cihazlara Wave Spoofer ile Uygulama Kurma

Wave Spoofer 2.5.7

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

Kurulum - İnstall

WaveSpoofer 2.5
a - Original App- Paid Application / Cracked BADA app which you have to download by searching on Google.
b - Container App- This can be any crappy application downloaded via app store or installed via KIES.
c - The procedure consists of replacing the contents of already installed app with the one you want which is paid / cracked BADA app using Wave Spoofer.

When you download any cracked Games from web, the name of container app (Free) is mentioned so that you can replace and if not- anything is written and in that case, you can replace it with any free app.

1. Download both- Original app and Container app.

2. Connect your phone via USB in Mass Storage Mode.

3. Open Wave Spoofer > Select Original App and Container app.

TÜRKÇE KURULUM

1. Önce Samsung Apps dan telefondan Hürriyet Milliyet vb gereksiz ve düzgün çalışmayan bir uygulama yüklenir.

2. Sonra sitemizdeki linklerini vereceğim ücretli uygulamalardan biri PC nize indirilir mesela desktop'aa. Zipli veya rarlı dosya açılarak içinden klasör çıkarılıp Desktop'a atılmalı. Zipli veya rar lı dosya değil içinden çıkan klasör Desktop ta olmalı.

3. Wave Spoofer açılır ORIGINAL APP butonuna basılarak Desktoptaki klasör seçilir

4. Telefon USB ile yığın bellek moduyla pc ye bağlanır. Şimdi sorun yüklediğimiz gereksiz uygulamanın hangi klasörde olduğunu bulmakta, aşağıdaki screen shotta verildiği gibi, Memory Card>Others>....Bada Application.... klasörü seçilir mesela ben Cumhuriyeti yüklemiştim. cum diye aratınca çıkan sonuçlardan klasör adının 6820 ile başladığını gördüm. Şimdi CONTAINER APP butonuna basarak Memory Card>Others>...Bada Applic...>6820.... klasörünü seçmek kaldı. Bunu da yapınca aşağıdaki gibi Wave Spoofer da ki şu ekran gelir

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

5. Artık geriye Wave Spoofer da büyük buton Spoof ...... to ....... a basmak ve beklemek gerekmekte.

6. İşlem bitince aşağıdaki ekran gelir orada yazdığı gibi USB kablosu çıkarılır ve Ayarlar>Genel>Ekran Dilinden önce English seçilir ve Ayarlaya basılır dil ingilizceye dönünce tekrar Türkçe seçilir ve Set butonuna basılır işlem tamam artık Cumhuriyet uygulaması telefondan iconu ve adı dahil kalkarak yerine Spirit oyunu gelmiştir.

Gönderilen Resim

RESİMLİ ANLATIM

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

VİDEOLU ANLATIM

#2 Shadow Prince

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 04 / Haziran / 2011 / Cumartesi - 08:56

Arkadaşım yaptığın bütün işlemleri uyguladım oyun menüde gözüküyor tıklıyorum fakat açılmıyor bunun çözümü var mı?

#3 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 04 / Haziran / 2011 / Cumartesi - 09:49

bu işlemi yaptıktan sonra cihazı yeniden başlattınız mı

#4 Shadow Prince

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 04 / Haziran / 2011 / Cumartesi - 10:29

Evet başlattım

#5 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 04 / Haziran / 2011 / Cumartesi - 11:48

Bunda şöyle birşey diyebilirim başka bir uygulama daha yükleyip dene eğer onda aynı hatayı vermezse o zaman uygulama hatalıdır ancak yine aynısı olursa cihazının versiyonunu ve yukarıdaki spoof programı ile yapıp yapmadığını yazarsan sevinirim eski versiyon spoof programları bada 1.2 de olmuyor

#6 memphisto

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Temmuz / 2011 / Cumartesi - 10:01

dostum bende uyguladım ama çalışmıyor tıklıyorum açılmıyor yani benim cihazın versiyonu JVKE1 İLE bitiyor. yukarıdaki verdiğin programla yaptım teşekkürler yardımların için....

#7 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Temmuz / 2011 / Cumartesi - 10:22

bunu denediğiniz ücretsiz uygulama varya onun yerine bir başka ücretsiz uygulamayla yapmayı deneyin. Bazı ücretsiz uygulamalarda bu tip çalışmama hatası oluyor. ben siteye eklediğim uygulamaların hangi ücretsiz uygulamayla sorunsuz çalıştığını birçok eklediğim oyunlarda belirttim. Dilersen o belirttiklerimi deneyebilirsin

2 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye