İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

28 TL'ye iPhone 4 için Moshi iGlaze Kılıf + Ön Ekran Koruyucusuyla

No replies to this topic

#1 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 25 / Mayıs / 2011 / Çarşamba - 13:33

Piyasada az bulunan yurt dışında en çok tercih edilen iPhone kılıflarından biri olan Moshi marka iPhone 4 kılıfları sizlere özel fiyatla satışa çıkardım.

Moshi kılıflarının en önemli özeliklerinden biri, terleme yapmayan renk atmayan dış yüzeyi, telefonu sert darbelerden koruyor ve iç yüzeyinin de yumuşak olması nedeniylede içten çizilmesini engelliyor.

Özellikle yaz aylarında slikon kılıflar ter yaptığı için cebinizden zor çıkmaktadır ve beraberinde yapıştığı kağıt para vs. gibi ürünlerinde cebinizde düşmesine neden olmaktadır.

Moshi ürünleri hem ter yapmıyor. hemde telefonunuzu koruyor. Kılıf beraberinde bir adette ekran koruyucusuyla birlikte geliyor. böylece ön yüzünüde koruma altına almış oluıyorsunuz.

İnce zarif yapısı ile sanki kılıfsız telefon havası katan Moshi kılıfları yurtiçinde 50-60 tl arası fiyatlarla satılıyor.

Benim mobildepo.com sitesine özel satış fiyatım ise 28 TL + kargo ücretidir.

4 renk mevcuttur
Siyah - Bordo - Mavi ve Beyaz

Akşam 5 e kadar verilen siparişlerinizi aynı gün kargoya verilir bu saatten sonraki siparişleriniz sonraki güne sarkar

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

2 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye