* Bu dosyaları sakın Sim kilitli cihaz sahipleri cihazlarına yüklemesinler. Sadece Redsn0w ile jailbreak yapmak için kullanacaksınız.
Orjinal Firmware Dosyalarının Direk Linkleri - Here are the direct links for iOS 4.3.3:
iPod touch 4th gen
iPhone 3G - 3GS - iPhone 4 - iPad - iPad 2 - iPod Touch ve Apple TV için Orjinal IOS 4.3.3 Dosyaları
Started by siirlerefendisi, 19 / 05 / 11 08:59
4 replies to this topic
Gönderim tarihi: 19 / Mayıs / 2011 / Perşembe - 08:59
@mobildepo
Gönderim tarihi: 06 / Aralık / 2011 / Salı - 15:48
Ben İphone 3G 16gb turkcellden alınma bir cihaz kullanıyorum. Şarjım çok fazla gitmiyor. Dolayısıyla yeni bir kurulum yapmak istiyorum.. Itunes güncellemesi yaptığımda 4.2.1 sürümü son sürümdür diyor. Modem ise 05.15.04.. Bu başlıkta 3g içinde 4.3.3 kurulabilir yazıyor fakat başlıktaki gibi içerikte 3g yzmıyor. Acaba 3gs yazanı yüklesem sorun olur mu? Yada yeni bir kurulum yapmam için şarj sorununu ortadan kaldıran,stabil bir sürüme nasıl ulaşabilirim? Yardımalrınız için şimdiden teşekkür ederim..
.........
Gönderim tarihi: 06 / Aralık / 2011 / Salı - 16:06
ne yazıkki olmaz kabul etmez. Ne kadar sürüm değiştirirsen değiştir değişen birşey olmayacak ancak aşağıdaki dediklerimi yaparsan batarya süren uzar.
1- Eğer telefonunun internetini kullanmıyorsan 3G özelliğini kapat arka planda hava durumu maç sonucu gibi özellikler düşük boyutlu veri harcadığı için edge modunda da kolaylıkla güncellenebilir. Ne zamanki safariyi açıp internete girecen o zaman 3G yi aç bunu açıp kapamak 20-30 saniyedir. Bu gözle görülür derecede şarj süresini uzatır.
2- Yine aynı şekilde bildirimler var ayaralrda oradaki bildirimlere bir bak gereksiz gördüğünü kapat şarj süreni uzatır. birde arada bir alttaki tuşa iki kere bas arka planda çalışan uygulamalar listesini temizle. Yine aynı şekilde wi-fi özelliğini de kullanmadığın yerde kapat bunları kapatıp açmak saniyelerinizi alır ama şarj süresini büyük ölçüde etkileyen unsurlardır
1- Eğer telefonunun internetini kullanmıyorsan 3G özelliğini kapat arka planda hava durumu maç sonucu gibi özellikler düşük boyutlu veri harcadığı için edge modunda da kolaylıkla güncellenebilir. Ne zamanki safariyi açıp internete girecen o zaman 3G yi aç bunu açıp kapamak 20-30 saniyedir. Bu gözle görülür derecede şarj süresini uzatır.
2- Yine aynı şekilde bildirimler var ayaralrda oradaki bildirimlere bir bak gereksiz gördüğünü kapat şarj süreni uzatır. birde arada bir alttaki tuşa iki kere bas arka planda çalışan uygulamalar listesini temizle. Yine aynı şekilde wi-fi özelliğini de kullanmadığın yerde kapat bunları kapatıp açmak saniyelerinizi alır ama şarj süresini büyük ölçüde etkileyen unsurlardır
Gönderim tarihi: 13 / Aralık / 2011 / Salı - 16:55
Teşekkür ederim bilgi için.. Şarjı uzatmak için bildirimleri kapatmak bile bayağı işe yaradı.
Bu arada diğer soruma cevap alabilirmiyim admin, Yani 4.3.3 versiyonunu iphone 3g için yüklemek istesem yükleyebilirmiyim? Itunes ta 4.2.1 son sürüm diyor, o yüzden soruyorum..
Bu arada diğer soruma cevap alabilirmiyim admin, Yani 4.3.3 versiyonunu iphone 3g için yüklemek istesem yükleyebilirmiyim? Itunes ta 4.2.1 son sürüm diyor, o yüzden soruyorum..
Bu mesaj serkan_ncr tarafından düzenlendi: 13 / Aralık / 2011 / Salı - 16:57
.........
Gönderim tarihi: 14 / Aralık / 2011 / Çarşamba - 11:11
ne yazıkki 3g için 4.2.1 son sürüm daha üstü yok iphone 3gs içinde 5 sürümü son artık 3gs içinde devamı olmayacak
Similar Topics
![]() |
iPhone Uygulama Anneler Gününe Özel! Silk [K] iSmart Dialer 5.00Started by Sebastian., Bugün, 00:53 |
|
|
|
![]() |
iPhone Uygulama [K] iSmart Dialer 5.00Started by sawdent, Bugün, 00:53 |
|
|
|
![]() |
iPhone Uygulama [K] Auto AppTranslate 1.41Started by Sebastian., Bugün, 00:52 |
|
|