İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

samsung wave günceleme?

• Bu konuya cevap yazamazsınız
6 replies to this topic

#1 hose

• Mobildepocu
  • 97 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 25 / Nisan / 2011 / Pazartesi - 09:52

Merhaba arkadaşlar yurtdışından samsnsung wave getirtim bazı uygulamalar yüklemek istiyorum günceleme yapmamı istiyor firmware güncelemesi nasıl yapabilirim ?

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 25 / Nisan / 2011 / Pazartesi - 10:46

bilgisayarınıza samsung pc studio programını yükleyin onunla güncelleme yapabilirsiniz. TElefonunuzun şarjını tam yapın ardından programıo çalıştırıp telefonu bilgisayara bağlayın. Bağladığında sorgu ekranı çıkacak nasıl bağlansın diye yığın depo, pc studio seçenekleri çıkacak seçeneklerden pc studio yu seçip programı başlatacaksın sonra programın gösterdiği yönergeleri izleyeceksin cihazın güncellenecektir

#3 hose

• Mobildepocu
  • 97 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 25 / Nisan / 2011 / Pazartesi - 12:39

Telefonu pc ye bagladıgımda pc suite diye bi sorgu cıkmıyor samsung kies cıkıyor samsung kiesi açtım ondada günceleme diye bi secenek bulamadım

#4 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 25 / Nisan / 2011 / Pazartesi - 14:45

o zaman yeni bir güncelleme türkiye için yok ancak yurtdışı versiyonlar için güncelleme var oda biraz risklidir. gerçi cihazınız yurtdışı olduğundan kies dışı firmware güncellemesi yapabilirsiniz ama biraz risklidir hata yaparsanız cihazınız servise gitmek zorunda kalır ve yurtdışı olduğundan da düzeltme için ücrete tabii olursunuz

#5 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 25 / Nisan / 2011 / Pazartesi - 16:54

telefonunun tam modeli nedir?bir sürü wave modeli var piyasada.s8500 olan mı?

şu an telefonunda hangi firmware yüklü? *#1234# yaparak çıkan bilgilerde mevcut sürüm.

daha önce hiç yazılım yüklemesi yapıldı mı?

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#6 hose

• Mobildepocu
  • 97 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 25 / Nisan / 2011 / Pazartesi - 17:21

telefonun modeli wave 8500
sw ver:s8500xxjf8
csc ver:s8500oxajf6
ben daha önce yazılım yüklemedemim
yazılım sürümü bada 1.0

#7 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 25 / Nisan / 2011 / Pazartesi - 18:09

s8500 için bulunan tüm firmware sürümleri bunlar.seninkisi son çıkanlardan birisi mavi ile işaretli olan seninkisinden sonra çıkartılan bir sürüm olabilir.kies üzerinden bulmuyorsa kendin manuel olarak odin gibi programlar ile yükleyebilirsin.

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye