arkadaşlar kız arkadaşım iphone 3g si var. amerikadan alınma. telefoncuda versiyonunu yükseltmiş. fakat at&t kartı olmadığı için telefoncu versiyonu yükleyip kilitli bi şekilde telefonu geri vermiş. birde düzeltmek için 150€ istemiş. 2 haftadır uğraşıyorum fakat telefonun ekranına bir türlü görüntü gelmiyordu. bilgisayara bağladığımda direk recovery modda bir iphone algılandi restore edin falan diyorudu. restore etmeye kalktığımdada firmwarele ilgili bi hata verip yapmıyordu. dün bi arkadaşımdan at&t kart aldım. tekrar denedim. bu sefer restore yaptı, ekranda açıldı fakat hala recovery modda. 1015 diye bir hata veriyor. bir türlü çıkaramadım recovery moddan. forumlarda bahsedilen bütün programları denedim. fakat işe yaramadı. lütfen bana yardımcı olun. shsh kaydı falanda olmadığı için hiçbişey yapamıyorum
3g recovery modda kaldı
Started by tolgahanyapici, 24 / 04 / 11 00:21
2 replies to this topic
Gönderim tarihi: 24 / Nisan / 2011 / Pazar - 00:21
Gönderim tarihi: 24 / Nisan / 2011 / Pazar - 10:13
eğer telefonuna 4.1 den daha yüksek bir firmware yüklediysen sim kilidini açamayacaksın ve telefon fonksiyonlarını kullanamyacaksın.50-70 tl ye gevey kartlar var onları kullanarak buradaki sim kartlarla çalıştırabilirsin ancak.
recovery düzeltmeye gelince; telefona en son versiyonu yükle. en sonda hata verecek 1013 yada 1015 ona tamam de.aşağıdaki linkte bulunan fixrecovery programcığını indirip yönetici olarak çalıştır.telefonunu dfu moda alıp bilgisayara bağla otomatik görecek ve işlem yapmaya başlayacak bittiğinde telefon muhtemelen açılmış olacak.
alternatif;
recovery düzeltmeye gelince; telefona en son versiyonu yükle. en sonda hata verecek 1013 yada 1015 ona tamam de.aşağıdaki linkte bulunan fixrecovery programcığını indirip yönetici olarak çalıştır.telefonunu dfu moda alıp bilgisayara bağla otomatik görecek ve işlem yapmaya başlayacak bittiğinde telefon muhtemelen açılmış olacak.
alternatif;
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 24 / Nisan / 2011 / Pazar - 15:45
Bilgisayara tiny Umbrella yukle onda exit recovery mode secenegine tiklarsan recoveryden cikar
Similar Topics
![]() |
Almanya'yla berabere kaldılarStarted by mobildepo, Dün, 09:49 |
|
|
|
![]() |
Org. Ergin Saygun hastaneye kaldırıldıStarted by User44, 05/15/12 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama Bionic Recovery Bootstrap v1.0.0.4Started by mobildepo, 05/15/12 |
|
|
|
![]() |
12 dağcı mahsur kaldıStarted by User44, 05/14/12 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama 4Ext Recovery Control V2.4.1Started by mobildepo, 05/13/12 |
|
|