Değerli Dostlarım
Yeni forumumuz hayırlı uğurlu olsun. Uzun bir çabanın ardından tamamlamış bulunuyoruz. Forumumuzun özelliklerine bakacak olursak.
1 - Yeni üyelik için Facebook yada Twitter hesaplarınızı kullanabilirsiniz
2 - Cep telefonunuzla sitemize girdiğinizde mobil versiyonuna geçiş yaparsınız böylece hem daha az veri harcar hemde telefonunuzun ekranına göre yazılar ve resimler ayarlanmış oluyor.
3 - Arama özelliği google gibi olup eski sistemdeki gibi hata bulunmamaktadır. Artık kategori bölüm konu içinde ayrı ayrı aramalar yaparak istediğinize daha çabuk erişebilirsiniz.
4 - Konuları facebook, twitter gibi sosyal ağlarda anında paylaşabilirsiniz, Paylaştığınız konular işaretlenerek daha sonradan paylaşıp paylaşmadığınızı bilebileceksiniz
5 - Forumumuzda fazlaca türkçe karakter hataları vardır. onları zaman içerisinde yavaş yavaş halledeceğiz. Bu konuda anlayış gösterirseniz sevinirim.
6 - Lütfen forumda bir hata mesajıyla karşılaşırsanız yada sorun olursa bana yada diğer yönetici arkadaşlara bildirin hızlı bir şekilde düzelteceğiz.
7 - Yakında daha farklı süprizler sizleri bekliyor şimdilik bu kadar
Yeni Forumumuz Hayırlı Olsun
Started by siirlerefendisi, 16 / 04 / 11 09:31
22 replies to this topic
Gönderim tarihi: 16 / Nisan / 2011 / Cumartesi - 09:31
Gönderim tarihi: 17 / Nisan / 2011 / Pazar - 23:07
Yeni forumumuz hayırlı olsun,değişiklik iyi olmuş,sürprizleri merakla bekliyoruz.
Gönderim tarihi: 17 / Nisan / 2011 / Pazar - 23:10
Daha güzel olacak inşallah.
Bu şekilde kalmayacak umarım site. çok karışık geldi bana. tema filan güzel bir şey olursa fena olmaz yani
Bu şekilde kalmayacak umarım site. çok karışık geldi bana. tema filan güzel bir şey olursa fena olmaz yani
Acer 5740G // i5 430m(Turbo Boost) // Kingston 4GB DDR3 // 500GB WD Caviar Blue// 1GB DX11 HD5650 // LED HD 15,6 inç Ekran
A4 Tech G7-630 Nano // 1TB Seagate Expansion Harici HDD // Philips SPA7300 2.1 Ses
Tuþ takýmý çalýþmayan Nokia N79 :(
A4 Tech G7-630 Nano // 1TB Seagate Expansion Harici HDD // Philips SPA7300 2.1 Ses
Tuþ takýmý çalýþmayan Nokia N79 :(
Gönderim tarihi: 18 / Nisan / 2011 / Pazartesi - 07:46
inşallah onları da halledeceğiz foruma girişte sorun yaşayanlar üye adı yerine mail adreslerinide yazabilirler
Gönderim tarihi: 18 / Nisan / 2011 / Pazartesi - 10:36
Uzun zamandır Mobildepo'nun site düzenine alışmışız bu karışık geldi özellikle anasayfa sanki kendimi tamamiyle başka bir sitede gibi hissettim. DJ_KAAN ında dediği gibi yeni bir temaya ihtiyaç var inşallah herşey yerli yerine oturunca daha güzel olucaktır 
Sitede ilk bakista gozume carpan ve beni rahatsiz eden öncelikle Türkce karakter destegi yok onuda zaten duzeltilecegini belirtmissiniz diger bir mevzu ise anasayfada haberler bütünüyle yayınlanıyor ve bu anasayfayı çok uzun hale getiriyor eskisi gibi sadece baslik halinde durmasi ve tiklayinca icerigini gorebilmemiz daha iyi olur.
Birde sef musait zamanda sana zahmet benim zamaninda "Yurteri" olarak degistittirdigim nick geri Sy2008 haline donmus onuda acelesi yok musait zamanda geri Yurteri yaparsaniz sevinirim.
Yeni sitemiz hayırlı olsun
Sitede ilk bakista gozume carpan ve beni rahatsiz eden öncelikle Türkce karakter destegi yok onuda zaten duzeltilecegini belirtmissiniz diger bir mevzu ise anasayfada haberler bütünüyle yayınlanıyor ve bu anasayfayı çok uzun hale getiriyor eskisi gibi sadece baslik halinde durmasi ve tiklayinca icerigini gorebilmemiz daha iyi olur.
Birde sef musait zamanda sana zahmet benim zamaninda "Yurteri" olarak degistittirdigim nick geri Sy2008 haline donmus onuda acelesi yok musait zamanda geri Yurteri yaparsaniz sevinirim.
Yeni sitemiz hayırlı olsun
Gönderim tarihi: 18 / Nisan / 2011 / Pazartesi - 12:13
karakter hatalarını inşallah düzeltecez. ana sayfaya gelince ana sayfamız bul olmayacak biraz sabır gerekli ikincisi kendi profil ayarlarından görünen isim değişikliği yapabilirsin
Gönderim tarihi: 18 / Nisan / 2011 / Pazartesi - 18:23
mobil versiyonu çok güzel olmuş.türkçe karakter sorunu için sayfanın en altındaki TAM SÜRÜM DIL seçeneğini türkçe yapınca sorun kalmadı.
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Similar Topics
![]() |
Atatürk Havalimanı'nda yeni uygulamaStarted by User44, 05/22/12 |
|
|
|
![]() |
İşte Kartal'ın yeni hocasıStarted by mobildepo, 05/22/12 |
|
|
|
![]() |