hafıza kartının dosya sistemi nedir: fat mı fat32 mi
i7500 Hafıza Kartı
Started by Im_alive, 23 / 03 / 11 22:34
14 replies to this topic
Gönderim tarihi: 28 / Mart / 2011 / Pazartesi - 16:49
Gönderim tarihi: 29 / Mart / 2011 / Salı - 16:00
merhaba Im_alive arkadaşım.Telefonunda Andexplorer dosyasını kullandığını belirtmişsin. zamanında ben de bu tür sorunlar yaşadım. telefonumda ES File Explorer dosya yöneticisi kullanıyorum. çok amaçlı bir dosya bu... video, mp3,photo, apps, vs. ne istersen tüm dosyaları destekliyor ve çalıştırıyor. forumlardan indirmek için ilgili linki bulabilirsin. mp3 playlist de yapıyor. photoları çeşitli adlarda dosyalara da bölerek slight gösterisi de yapabiliyorsun. hatta dosyalarını kişiselleştirebiliyorsun.bu dosyanın menüsü içinde sd kartın da görünüyor. telefonuna attığın apps'leri de açabiliyor ve active edebiliyor.
bu dosya yöneticisini teline indirip kurmanı öneriririm. sonucu bize de bildirir misin? kolay gelsin kardeşim.
bu dosya yöneticisini teline indirip kurmanı öneriririm. sonucu bize de bildirir misin? kolay gelsin kardeşim.
Gönderim tarihi: 29 / Mart / 2011 / Salı - 23:58
Alıntı
hafıza kartının dosya sistemi nedir: fat mı fat32 mi
FAT formatlı kartım.
Alıntı
merhaba Im_alive arkadaşım.Telefonunda Andexplorer dosyasını kullandığını belirtmişsin. zamanında ben de bu tür sorunlar yaşadım. telefonumda ES File Explorer dosya yöneticisi kullanıyorum. çok amaçlı bir dosya bu... video, mp3,photo, apps, vs. ne istersen tüm dosyaları destekliyor ve çalıştırıyor. forumlardan indirmek için ilgili linki bulabilirsin. mp3 playlist de yapıyor. photoları çeşitli adlarda dosyalara da bölerek slight gösterisi de yapabiliyorsun. hatta dosyalarını kişiselleştirebiliyorsun.bu dosyanın menüsü içinde sd kartın da görünüyor. telefonuna attığın apps'leri de açabiliyor ve active edebiliyor.
Programı kurdum. andexplorer'dan daha iyi bir program. Hatta bilgisayarıma LAN yolu ile bağlanmayı bile denedim ancak "ağ yolu bulunamadı" hatası veriyor. Ama esas konuya dönmek gerekirse playlist oluşturma işini henüz daha çözemedim. Bu uygulama sayesinde acaba mp3'lerden birini zil sesi olarak atamam mümkün olur mu scorpion94 kardeşim, biliyor musun?
Ya da mp3 leri hangi klasöre atmalıyım ki müzik çalarım bunları görebilsin? Galeri uygulamam harici karttaki fotoları yeniden görmeye başladı.
Gönderim tarihi: 31 / Mart / 2011 / Perşembe - 15:45
merhaba Im alive kardeşim. sorunun bir kısmının çözümlenmiş olmasına sevindim. mp3 lerini harici (external) SD kart içine atarsan daha iyi olur.ben sanatçı bazında dosyalara ayrıştırdım. şahane olduu. bu arada mp3 lerini zil sesi yapan apps'lar var. bunların linklerini forumdan bulabilirsin. kolay gelsin.
Gönderim tarihi: 31 / Mart / 2011 / Perşembe - 23:42
merhaba Im alive kardeşim, sanırım Es File Manager ile playlist sorununu çözdüm. öncelikle mp3 dosyalarını harici(external) sd card'ın içine atıyorsun. sonra Es File manager'ı açıyorsun ve sd card dosyasını 'home' içinde görüyorsun. Buradan-eğer mp3 parçalarını kendi aralarında dosyalara bölmüş isen- herhangibir sanatçıyı seçiyorsun. daha sonra gelen çağrıyı açma tuşuna basarak alttaki menüden 'show tabs'a dokunarak üst çubuktaki icon'ları görünür hale getiriyorsun. sol üstteki ikinci -içinde artı olan- 'multi select' iconunu active ediyorsun. en son olarak seçmek istediğin mp3 parçalarının iconlarına birbiri ardına dokunuyorsun.
işte yeni playlist'in, hayırlı olsun. bu yöntemi aynı zamanda 3gp video cliplerinde de kullanabiliyorsun. biraz uzun bir anlatım oldu, umarım sıkıcı değildir. kolay gelsin.
işte yeni playlist'in, hayırlı olsun. bu yöntemi aynı zamanda 3gp video cliplerinde de kullanabiliyorsun. biraz uzun bir anlatım oldu, umarım sıkıcı değildir. kolay gelsin.
Gönderim tarihi: 03 / Nisan / 2011 / Pazar - 19:41
Scorpion 94, Tarif ettiğin yöntemi denedim ancak seçili parçalardan yalnızca sonuncusunu çalıyor müzik çalarım. Ben de bunun üzerine Astro Player uygulamasını kurdum telefona. Sonra sd karttaki parçaları da yerli ve yabancı olmak üzere iki ayrı klasöre attım. böylece uzun iki adet çalma listesi oluşturmuş oldum. Sorunum şimdilik bu kadar çözüldü. İlgin içinse çok teşekkür ederim.
Gönderim tarihi: 07 / Nisan / 2011 / Perşembe - 16:40
sorunun çözülmüş olmasına sevindim Im alive arkadaşım. Astro Player de iyi bir müzik programıdır. başka bir sorunun olursa lutfen bildir yardımcı olmaya çalışayım. hoşçakal.
Similar Topics
![]() |
Gül: Uludere olayı ortaya çıkartılacakStarted by User44, 04/06/12 |
|
|
|
![]() |
'Torpilli iller' şark hizmetinden çıkartıldıStarted by MorpHyuS, 03/26/12 |
|
|
|
![]() |