İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

i7500 Hafıza Kartı

14 replies to this topic

#1 Im_alive

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 23 / Mart / 2011 / Çarşamba - 22:34

Selam arkadaÅŸlar,
Daha önce paylaşıldığını düşündüğüm için sitede saatlerdir aradığım ancak çözümünü bulamadığım bir sorunum var. Eğer benzer sorunların bahsi geçtiyse yeni konu için özür dilerim.
Elime yeni geçen bir i7500 kullanıyorum. Eski telefonumdan çıkan harici sd kartı taktığımda mp3 lerimi rahatlıkla çalma listelerinde görebilyordum. Ancak usb den pc ye mount ettikten sonra artık çalma listelerim ve resimlerim görünmez oldu. Hatta Telin kendi hafızsındaki resimler bile kayboldu. andexplorer ile bunları tektek bulabiliyorum ama çalma listesi yapmam mümkün olmuyor. Sizce ne yapmam gerekir?

#2 scorpion94

• MobilMan
  • 35 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul - Turkey

Gönderim tarihi: 24 / Mart / 2011 / Perşembe - 16:45

merhaba Im_alive arkadaşım. eÄŸer eski telefonunun marka ve modelini belirtirsen, bilgim ölçüsünde yardımcı olmaya çalışırım. sd kartındaki bilgileri  PC ye saÄŸlıklı aktarmak için Samsung sitesinden New PC Studio'yu bilgisayarına indir ve kur.
bu işlemleri yaptıktan sonra tekrar görüşelim. hoşçakal.

#3 Im_alive

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 25 / Mart / 2011 / Cuma - 22:53

scorpion94, ilgilendiğin için teşekkür ederim. Eski telefonum Samsung D880'di. Bilgisayarımda da NPS kurulu durumda. ancak i7500'e bağlanamadım :)

#4 akbudak73

• MobilMan
  • 29 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Mart / 2011 / Cumartesi - 01:34

aynı sorunu daha önce ben ikidefa yaşadım
be kadar rom atsamdsa düzelmiyordu
eğer dosyaların daha önce kopyasını oluştruduysan
bu kopyaları tekrar cihazına yüklemen sot-run çözülüyor.

#5 Im_alive

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 27 / Mart / 2011 / Pazar - 12:42

akbudak73 arkadaşım, dosyaların kopyası mevcut ama son yazdığını anlayamadım. sot-run nedir açıklayabilir misin?

#6 scorpion94

• MobilMan
  • 35 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul - Turkey

Gönderim tarihi: 28 / Mart / 2011 / Pazartesi - 15:09

merhaba Im_alive, telefonunu NPS e senkronizasyon kablosu ile baÄŸladığında saÄŸ üst köşede desteklenen telefon GT-İ7500 , dahili SD card ve harici SD card'ın logoları görünmeliydi. Yapılacak en iyi ÅŸey, mevcut NPS i silmek ve Samsung Türkiye sitesine girip telefonunun modelini belirterek uyumlu  new NPS i indirmektir. Çünkü D880 ile uyumlu olan NPS Galaxy ile uyumlu çalışmayabiliyor. Aynı ÅŸeyi ben de yaptım, ÅŸu anda NPS ve telefonum sorunsuz çalışıyor. Tavsiye ederim. GeliÅŸmelerden bizi de haberdar edersen sevinirim. Kolay gelsin.

#7 Im alive

• MobilMan
  • 20 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 28 / Mart / 2011 / Pazartesi - 16:40

scorpion94 arkadaşım, söylediÄŸin gibi NPS bilgisayarımda kurulu ve çalışıyor. Ama benim anlatmak istediÄŸim sıkıntı, telefonumun kendisi hafıza kartımı göremiyor. Örnek veriyorum, daha önce kartımdaki mp3 dosyaları çalma listesinde görülebilirken daha sonra bir daha bu dosyaları görmedi. Andexplorer ile yine görüyorum ancak müzik çalar listesi oluÅŸturup peÅŸpeÅŸe dinleyemiyorum. Her parça için tek tek çalmasını istemek zorunda kalıyorum. Derdimi ÅŸimdi belki biraz daha iyi anlatabilmiÅŸimdir.
İlgilendiğin için tekrar teşekkür ederim...

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye