İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

* * * * * 1 Oylar

Yeni bir android market olsa fikriniz ne olur

5 replies to this topic

#1 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Mart / 2011 / Çarşamba - 12:42

*
POPÜLER MESAJ!

Evet değerli android sever dostlarım.

Artık sitemizin en büyük konusu oldu android. İki yıldırda bu konuda uzun tartışmalar görüşmeler oldu. Netice itibariyle android market hala ülkemizde istediğimiz gibi olamadı.

şimdi benim sizlere bir teklifim olacak. Eğer kabul ederseniz alt yapısını oluşturacağız.

Yakında sitemizi ipb ye çevireceğiz. Yeni ipb forumunda da mobil versiyonu bulunuyor. Yani cep telefonuyla girenlere özel tasarımı var. inceledim kullanımı çok kolay ve hızlı.

Android Market isminde yeni bir bölüm oluşturacağız. Buraya şuan sitemizdeki gibi uygulama ve oyun kategorisi açacağız. Dosyaların tamamını hostumuza ekleyip buradan indirmenize sunacağız. Yani hiçbir zaman bir yerlere yedek yapmak zorunda kalmayacaksınız. İstediğiniz zaman buraya girerek istediğiniz uygulamayı oyunu telefonunuza kurabileceksiniz. Telefonunuza format mı attınız hemen girip uygulamalarınızı buradan kurup tamamlayabileceksiniz. Sadece bazı bilgisayar üstünden kurulum gerektiren navigasyon uygulamaları hariç hepsini telefona kurabileceksiniz.
Navigasyonlar içinde özel resimli anlatım yapacağız. Android market gibi yüzbinlerce uygulamamız olmaz lakin nerden baksanız 1000-2000 uygulama sisteme ekleyebiriz.
Yalnız bu sistemi herkese açmam olanaksınız. Gerek sistemi yoracağından gerekse mevcut trafiğimizi bitireceğinden özel, gizli ve bir miktar ücretli olacak.

Eğer bu sistemi 100 kişiden fazlası kabul ederse bir senelik kişi başı 5 tl ücret yeterli olur. 5 tl ödeyeceksiniz bir yıl app store gibi uygulama merkeziniz olacak. Burada ücretsiz uygulamalar değil ücretli uygulamaların full sürümleri yüklü olacak. Ayrıca istek uygulamalar eklenip indirilebilecek. Bu bölümü en üstte alacağız yeni özel üye android cihazıyla giriş yaptığı zaman göreceği ilk kategori burası olacak.

şimdi konuyu sabitliyorum. Eğerki teklife 100 kişi ve fazlası yazarsa nisana uygulamaya geçirmiş oluruz. Bir paket sigara parasına bir yıl rahat edeceksiniz.

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Mart / 2011 / Çarşamba - 12:57

Son olarak şunu da belirteyim bu sistemi sadece 200 kişi kullanacak yani üst limitimizde 200 dür daha fazla kişiyle kalabalık yapıp zorlaştırmak istemiyorum.

Ayrıca bu sistemin bir diğer özelliğide istediğiniz uygulamaları da listeye ekleyeceğiz yani kendinizin bulduğu yada bulmamızı istediğiniz uygulamalarda listeye eklenecek sizde indirebileceksiniz. Sistemin minumum başlama sayısı 50 dir. Yani 50 kişiye ulaştığında sistemi hazırlamaya başlarım

#3 scorpion94

• MobilMan
  • 35 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul - Turkey

Gönderim tarihi: 16 / Mart / 2011 / Çarşamba - 17:08

fikir harika görünüyor. böyle bir çalışmayı uzun zamandır bekliyordum. uygun görülürsem ben varım. samsung galaxy i7500 kullanıcısıyım. biliyorum, telefonum marketteki pek çok üst düzey versiyon apps'ı desteklemiyor. en azından uygun olanları download edebilirim. şimdiden emeğine sağlık.teşekkürler.

#4 kemalsana

• Mobildepocu
  • 148 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Mart / 2011 / Salı - 10:51

güzel fikir üstad scorpionun dediği gibi telefon çoğu programı çalıştırmasa da ben varım:)

#5 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Mart / 2011 / Salı - 11:12

yeni sistemde bu olmayacak sistemin en önemli özelliği çalıştırdığı cihazlar yazılacak ve ihtiyaçlara göre hareket edecek başvuru yapan cihazların ağırlığı hangi versiyonu kullanıyorsa o versiyonun desteklediği uygulamalar ağırlıkta olacak ve rapid vs gibi link olmayacak tıklayınca indireceksiniz sunucularımızdan indirme yaptıracağız

#6 urcan

• MobilMan
  • 6 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Mart / 2011 / Salı - 13:28

sayın adminim ben varım :)

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye