İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

iPhone 3G & 3GS için 5.14.02 Unlock İşlemi

6 replies to this topic

#1 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Kasım / 2010 / Cuma - 09:01

iPhone hacker ekibi Dev-Team üyelerinden Musclenerd tarafından mutlu haber geldi. Bu pazar herkesin dört gözle beklediği Baseband 5.14.02 için unlock yayınlanacak. iPhone 3G ve 3GS için yayınlanacaktır. iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek. Çünkü onların cihazının basebandı farklı olduğu için şuan için daha çözülememiş. Onun için biraz daha bekleyeceksiniz diyorlar.

Başlığı açmamdaki amaç siz değerli dostlarımızı bilgilendirmektir.

Şuan için Cihazının basebandı 5.14.02 olan iPhone 3G ve 3GS kullanıcıları aşağıdaki başlığa girerek cihazlarını redsnow ile jailbreak yapsın ve beklemeye başlasın.

http://www.mobildepo...k-t49774.0.html

Pazar günü yeni jailbreak yayınlandığında bu başlıktan yada Twitter üzerinden beni takip ederek öğrenebilirsiniz.

Twitterdan takip etmek için:
http://twitter.com/#!/mobildepo/following

Yayınlandıktan sonra Cydia giriş yapın ve Manage ----> Source -----> repo666.ultrasnow.com reposundan gerekli unlock programı olan ultrasnowu kuracasınız. Ardından cihazınız kendini yeniden başlatacak ve gsm özelliğini tekrar kazanacaktır.

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Kasım / 2010 / Pazartesi - 00:47

Ultrasnow unlock programı yayınlandı sim kilitli iphone 3gs ve 3g kullanıcıları redsnow ile jailbreak yapıp cydiadan ultrasnowu kursun

Herkese hayırlı olsun gerekli jailbreak işlemi hayyamı mesajda yazili

#3 64bjk64

• MobilMan
  • 11 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Kasım / 2010 / Pazartesi - 01:04

Tesekürler Hocam ama bu saate kadar olmadi..Birde Ipad üzerinden yapilacak falan yaziyor twitterde anlamadim gittim...

en son edindigim bilgiler ben daha bekleyecegim....

01.59.00 für iPhone 4
04.26.08 für iPhone 3G & 3GS
05.11.07 für iPhone 3G & 3GS
05.12.01 für iPhone 3G & 3GS
05.13.04 für iPhone 3G & 3GS
06.15.00 für iPhone 3G & 3GS

bunlar icin calsiyor.. bakalim.. benim 4 icin nezaman cikacak.. 02.10.04

Saygilar... :(

#4 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Kasım / 2010 / Pazartesi - 08:26

tavsiyem bekleyin arkadaşlar

dün gece olayı tam net anlayamadım. Cihazınızın basebandını ipad baseband yapıyor bu yüzden riskli bir iş. hiçbir zaman eski basebanda dönemeyeceksiniz. sürekli olarak custom firmware yüklemek zorunda kalacaksınız. Bu nedenle lütfen biraz daha sabırla bekleyin cihazınızı az daha kullanmayın bakarsınız birkaç hafta sonra çıkar buna da gerek kalmaz

#5 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Kasım / 2010 / Pazartesi - 08:27

iphone 4 için çalışmalara başlamışlar bir hafta 10 gün sürer dediler

#6 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Kasım / 2010 / Pazartesi - 08:28

özellikle basebandı 5.13 olan yurtdışı sim kilitli iphone sahipleri sakın ha cihazınızı itunes ile güncelleme yapmayın

#7 64bjk64

• MobilMan
  • 11 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Aralık / 2010 / Salı - 04:41

Tesekkürler Adminim sende olmasan nerden bulucaz bu bilgileri....Eline emegine bilgine saglik..

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye