İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

iPhone 3G & 3GS ve iPhone 4 için IOS 4.2.1 Redsn0w 0.9.6b4 Jailbreak

16 replies to this topic

#1 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 23 / Kasım / 2010 / Salı - 12:51

iPhone 3G & 3GS ve iPhone 4 için IOS 4.2.1 Redsn0w 0.9.6b4 Jailbreak

Mac OS için:

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

Windows için:

Bu program iPhone 3G & 3GS ve iPhone 4 için jailbreak işlemidir. iPhone 4 için daha tamamlanmış değil. Bu programla cihazınızı jailbreak yapabiliyorsunuz.

* iPhone 4 kullanıcıları önce install cydia secenegini tiklayip jailbreak yapin sonra tekrar redsn0w çalıştırın ve tetheredbooth seçeneğine tıklayın ve yeni cydia ekrana gelecektir.

Bu program unlock için değildir. Yani yurtdışından getirtip sim kilitli cihaz sahipleri beklesin. Yeni versiyon yükseltmesi yapmasın. Aksi takdirde cihazınızı kullanamazsınız. Bunun dışında sim kilitsiz kullanıcılar versiyon yükseltip jailbreak yapabilirler.

iPhone 3G ve 3GS için yeni unlock bugün yarın yayınlanır lakin iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecekler

Redsn0w kullanmayı bilmeyenler aşağıdaki linkten resimli anlatımını görebilirler. Resimli anlatım bir önceki versiyon olan 4.1 e ait. siz aynı işlemleri sonradan indireceğiniz ios 4.2.1 versiyonuna uygulayacaksınız

#2 64bjk64

• MobilMan
  • 11 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Kasım / 2010 / Pazartesi - 01:08

Tesekkürler Hocam sagol....Ama bu tethered hic saglikli degil telefon hic kapanmamasi lazim veya Akü hic bitmemesi lazim yoksa her seferinde Jailbreak yapmak gerekecek...

#3 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Kasım / 2010 / Pazartesi - 08:26

tavsiyem bekleyin arkadaşlar

dün gece olayı tam net anlayamadım. Cihazınızın basebandını ipad baseband yapıyor bu yüzden riskli bir iş. hiçbir zaman eski basebanda dönemeyeceksiniz. sürekli olarak custom firmware yüklemek zorunda kalacaksınız. Bu nedenle lütfen biraz daha sabırla bekleyin cihazınızı az daha kullanmayın bakarsınız birkaç hafta sonra çıkar buna da gerek kalmaz

#4 fadiga

• MobilMan
  • 7 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 17 / Ocak / 2011 / Pazartesi - 15:10

site acmıyor

#5 serkan_ncr

• Mobildepocu
  • 206 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul

Gönderim tarihi: 20 / Ocak / 2011 / Perşembe - 03:51

Arkadaşlar ben bu dosyayı indirdim.Kurulumu yaptım.Kurulum yaparken treeath gibi birşeyi seçerek kuruluma devam ettim yani cydia seçeneklerini seçmedim, 3G için öyle olduğunu bi forumda okudum.Yükleme bittikten sonra ananas resmi çıktı :) sonra ekran dondu bende tekrar power ve menü tuşuna basarak telefonu açmayı başardım, hiç bir sorun yok gibi gözüküyor gayet normal çalışıyor.Ancak jailbreak yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım onu öğrenmek istiyorum..

Birde şu noktadan sonra uygulamalar için (mesela İGO) hangi yolu izlemeliyim.
yardımcı olabilirseniz sevinirim.
.........

#6 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Ocak / 2011 / Perşembe - 08:11

telefonunun menüsünde cydia varsa jailbreak işlemin tamamlanmış demektir yoksa yanlış yada eksik yaptın tekrar yapacaksın. bu işlemler bittikten sonra uygulamaları nasıl yüklemenizle ilgili bir başlığımız var cydia dan hangi programların telefona kurulması gerekliliği ile ilgili

#7 serkan_ncr

• Mobildepocu
  • 206 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul

Gönderim tarihi: 20 / Ocak / 2011 / Perşembe - 13:03

Cydia seçilmemiş olmalı diyordu yükleme yaparken..Ancak ardından birde cydia seçili olarak güncelleme yaptım.şimdi cydia programını görebiliyorum.
Ancak sim kart üzerinden internete bağlanabilirken wi-fi ile modeme bağlı gözüküp internete bağlanamıyorum.
.........

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye