İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

N96 için oyun ve program

• Bu konuya cevap yazamazsınız
2 replies to this topic

#1 lostalbi

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Kasım / 2010 / Cumartesi - 01:06

arkadaşlar ben gidip nokia n96 aldım buna oyun atmak istiyorum ama sis formatını kabul etmedi jar formatınıda kabul etmedi

ben yukleme teknigimi anlatayım hiç oyun yuklemedim telefona şuana kadar ben hafıza kartına yada telefona direk oyunu atıyorum açama linki yok sadece ilet var yada sil n96 ya oyun nasıl yukleyebilirim ve oyunlar nerde forumda varmı varsa linkini verebilecekcek bir babayigit varmı

yardımlarınız için teşekurler  :-\

#2 fevzi17

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 28 / Kasım / 2010 / Pazar - 02:01

bende genpadan bir telefon aldım ve telefonu sadece 2 hafta kullandım sonra kırmızı ekran geldi birşeyler yazıo download et felan telefoncuya goturdum dediki yazılım hatası war garantiye gotur sonra garantie yolldım durduk yere kapanan telefona su temas etmis die telefonu gondermişler imi yaptılar kotumu yaptılar anlamadım telefonun hatasını gidermişler kırmızı ekran gelmiyor telefon acılıyor ama telefonun icine etmişler telefonun hafıza kartı yeri calısmıyor tuslar calısmıyor ses gelmiyor kamera gorunmuyor olan seyleride bozmuslar sonrada telefonunuz yapılmamıstır diye gondermişler beceremedik dememişler ozellikle diyorum arkadaslar genpa dan telefon felan almayın bunlar kada serefsiz servis yok

#3 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 28 / Kasım / 2010 / Pazar - 15:15

Alıntı

bende genpadan bir telefon aldım ve telefonu sadece 2 hafta kullandım sonra kırmızı ekran geldi birşeyler yazıo download et felan telefoncuya goturdum dediki yazılım hatası war garantiye gotur sonra garantie yolldım durduk yere kapanan telefona su temas etmis die telefonu gondermişler imi yaptılar kotumu yaptılar anlamadım telefonun hatasını gidermişler kırmızı ekran gelmiyor telefon acılıyor ama telefonun icine etmişler telefonun hafıza kartı yeri calısmıyor tuslar calısmıyor ses gelmiyor kamera gorunmuyor olan seyleride bozmuslar sonrada telefonunuz yapılmamıstır diye gondermişler beceremedik dememişler ozellikle diyorum arkadaslar genpa dan telefon felan almayın bunlar kada serefsiz servis yok

bir kere her arızalı telefon tamir olacak diye bir kural kaide yok.olmuyorsa olmuyordur.

ayrıyetten cihazına su girmiş diye belirtmişler.zaten senin cihazın açılmıyor diye servise gitmiş.açılmayan bir cihazın başka sorunu var mı yok mu bunu sen bilemezsin.eğer cihazına su girmişse ve sen onu ısrarla çalıştırmaya devam ettiysen içini çürütmüşsündür ki zaten çürüdükten sonra pek hayır gelmez telefondan.

olan şeyleri bozmuşlar diyosun da zaten onların bozuk olmadığını nerden biliyorsun açılmayan ve su girmiş bi cihazda?bi yerlere birilerine çamur atmadan önce bi bakıp düşünmek lazım .

ek olarakta sırf çamur atmak için alakasız konulara alakasız mesajlar atmaman senin yararına olur.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye