arkadaşlar ben gidip nokia n96 aldım buna oyun atmak istiyorum ama sis formatını kabul etmedi jar formatınıda kabul etmedi
ben yukleme teknigimi anlatayım hiç oyun yuklemedim telefona şuana kadar ben hafıza kartına yada telefona direk oyunu atıyorum açama linki yok sadece ilet var yada sil n96 ya oyun nasıl yukleyebilirim ve oyunlar nerde forumda varmı varsa linkini verebilecekcek bir babayigit varmı
yardımlarınız için teşekurler :-\
N96 için oyun ve program
Started by lostalbi, 20 / 11 / 10 01:06
2 replies to this topic
Gönderim tarihi: 20 / Kasım / 2010 / Cumartesi - 01:06
Gönderim tarihi: 28 / Kasım / 2010 / Pazar - 02:01
bende genpadan bir telefon aldım ve telefonu sadece 2 hafta kullandım sonra kırmızı ekran geldi birşeyler yazıo download et felan telefoncuya goturdum dediki yazılım hatası war garantiye gotur sonra garantie yolldım durduk yere kapanan telefona su temas etmis die telefonu gondermişler imi yaptılar kotumu yaptılar anlamadım telefonun hatasını gidermişler kırmızı ekran gelmiyor telefon acılıyor ama telefonun icine etmişler telefonun hafıza kartı yeri calısmıyor tuslar calısmıyor ses gelmiyor kamera gorunmuyor olan seyleride bozmuslar sonrada telefonunuz yapılmamıstır diye gondermişler beceremedik dememişler ozellikle diyorum arkadaslar genpa dan telefon felan almayın bunlar kada serefsiz servis yok
Gönderim tarihi: 28 / Kasım / 2010 / Pazar - 15:15
Alıntı
bende genpadan bir telefon aldım ve telefonu sadece 2 hafta kullandım sonra kırmızı ekran geldi birşeyler yazıo download et felan telefoncuya goturdum dediki yazılım hatası war garantiye gotur sonra garantie yolldım durduk yere kapanan telefona su temas etmis die telefonu gondermişler imi yaptılar kotumu yaptılar anlamadım telefonun hatasını gidermişler kırmızı ekran gelmiyor telefon acılıyor ama telefonun icine etmişler telefonun hafıza kartı yeri calısmıyor tuslar calısmıyor ses gelmiyor kamera gorunmuyor olan seyleride bozmuslar sonrada telefonunuz yapılmamıstır diye gondermişler beceremedik dememişler ozellikle diyorum arkadaslar genpa dan telefon felan almayın bunlar kada serefsiz servis yok
bir kere her arızalı telefon tamir olacak diye bir kural kaide yok.olmuyorsa olmuyordur.
ayrıyetten cihazına su girmiş diye belirtmişler.zaten senin cihazın açılmıyor diye servise gitmiş.açılmayan bir cihazın başka sorunu var mı yok mu bunu sen bilemezsin.eğer cihazına su girmişse ve sen onu ısrarla çalıştırmaya devam ettiysen içini çürütmüşsündür ki zaten çürüdükten sonra pek hayır gelmez telefondan.
olan şeyleri bozmuşlar diyosun da zaten onların bozuk olmadığını nerden biliyorsun açılmayan ve su girmiş bi cihazda?bi yerlere birilerine çamur atmadan önce bi bakıp düşünmek lazım .
ek olarakta sırf çamur atmak için alakasız konulara alakasız mesajlar atmaman senin yararına olur.
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Similar Topics
![]() |
Symbian^3 Oyun [Oleg Derevenetz] Sakura 1.0.0 Symbian^3-Signed-Retail-KryakStarted by befega, Dün, 22:39 |
|
|
|
![]() |
iPhone Oyun Reckless Racing 2 v 1.0.4Started by Sebastian., Dün, 20:30 |
|
|
|
![]() |
iPhone Oyun Virtua Tennis Challenge v 1.0Started by Sebastian., Dün, 19:59 |
|
|
|
![]() |
Kerbal Space Program 0.15 Rip/simulation/2012 [Pc]Started by sagemen, Dün, 16:28 |
|
|
|
![]() |
iPhone Oyun Penalty Soccer 2011 V 1.4Started by Sebastian., Dün, 07:51 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye