İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

G M DST Q300

• Bu konuya cevap yazamazsınız
13 replies to this topic

#8 hasan.guler199527

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 12 / Aralık / 2010 / Pazar - 20:07

GENERAL MOBİLE DST Q300 TELEFON ALDIM BUNA NASIL OYUN YÜKLEYE BİLİRİM VE NEREDEN İNDİRMELİYİM??

#9 hasan.guler199527

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 12 / Aralık / 2010 / Pazar - 20:10

ACİL CEVAP LÜTFEN NETE FAZLA GİREMİYORUM ÖRENE BİLİR MİYM??

#10 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 13 / Aralık / 2010 / Pazartesi - 08:10

telefonun java tabanlı bu yüzden sitemizde de yer alan java oyun ve uygulamaları cihazınızda çalışır

#11 ZEYNELCAN

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Aralık / 2010 / Perşembe - 14:26

Alıntı

:( Arkadaşlar General Mobile DST Q300 telefonumu yeni aldım tamam her şeyi iyi hoş güzel fakat bu telefona oyun tema program yükleniyor mu?
EÄŸer yükleniyorsa bunu nasıl baÅŸarıyoruz oraya buraya bakınıyorum iÅŸletim sistemi android diyor tabiri caizse ben android oldum anlayacam diye  :bööö: Lütfen yardımcı olursanız sevinirim lütfeeeeennn... :lol:

#12 ZEYNELCAN

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Aralık / 2010 / Perşembe - 14:27

Q 300 TELEFONA OYUN NASIL YÜKLERİM  ZEY

#13 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Aralık / 2010 / Perşembe - 16:20

eğer kutu içeriğinde çıkan cd de herhangi bir program yoksa yani nokia pc suit gibi telefon yöneticisi program yoksa uygulamaları veya oyunları bir data kablosu veya bluetooth üzerinden telefona gönderip kurulum yapabilirsiniz

#14 cha cha

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Ocak / 2011 / Çarşamba - 03:22

Ben de bugün aldım bu telefonu .. Ama kullanım klavuzunda Tema kısmı var , açıklama falan yapılmış .. Benim anlamadıgım bu genel bir kullanım klavuzu degil Q300e ait kullanım klavuzu madem tema yüklenmiyor vs neden böyle bir konu yer alıyor ki kitapçıkta ..

Similar Topics

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye