İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

G M DST Q300

13 replies to this topic

#1 emre_28

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Kasım / 2010 / Salı - 01:55

:lol: Arkadaşlar General Mobile DST Q300 telefonumu yeni aldım tamam her şeyi iyi hoş güzel fakat bu telefona oyun tema program yükleniyor mu?
Eğer yükleniyorsa bunu nasıl başarıyoruz oraya buraya bakınıyorum işletim sistemi android diyor tabiri caizse ben android oldum anlayacam diye  :bööö: Lütfen yardımcı olursanız sevinirim lütfeeeeennn... :neee:

#2 adorer

• Mobildepocu
  • 50 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Kasım / 2010 / Salı - 15:58

android degil o telefon tema yuklenmıyor oyun hakkında bilgim yok

#3 emre_28

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 18 / Kasım / 2010 / Perşembe - 10:14

peki hangi işletim sistemini kullanıyor benim baktığıma göre androit oması gerekli ama yanlışmı biliyorum ilgilendiğin için teşekkürler

#4 adorer

• Mobildepocu
  • 50 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 18 / Kasım / 2010 / Perşembe - 12:35

general mobile DSTL1 modelı android sen  telefonununa java destekli oyunlar yukleyebilirsin

#5 emre_28

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Kasım / 2010 / Cumartesi - 13:51

çok teşekkür ediyorum fakat java oyun indiriyorum ve kuruyorum ama desteklenmeyen içerik diyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

#6 adorer

• Mobildepocu
  • 50 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Kasım / 2010 / Cumartesi - 16:16

yukledigin java oyunlar 240*320px  çözunurlukte olması gerek yanı telefonunun ekran çözunurlugu.

#7 emre_28

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Kasım / 2010 / Cumartesi - 21:34

çok çok çok teşekkür ederim sorunum çözüldü :lol: başarılarınızın devamını dilerim teşekkürler MOBİLDEPO

Similar Topics

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye