İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

5800 işlem kaydı sorunu

• Bu konuya cevap yazamazsınız
7 replies to this topic

#1 stalker9

• Mobildepocu
  • 60 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Kasım / 2010 / Salı - 18:52

merhaba arkadaşlar,

bu gün aniden nokia 5800 model telefonum işlem kayıtlarını kendi kendine sildi. yaptığım tüm aramalar, beni arayan numaralar ve cevapsız çağrilar ben hiçbirşey yapmadan silindi. ardında da farkettim ki silmekle kalmayıp kayıt da yapmıyor. aramaları normal bir şekilde yapabiliyorum. fakat aradığım numara son aranılanlar listesinde gözükmüyor. cevapsız bir çağrı olduğunda yine kırmızı ve yeşil düğme arasındaki beyaz düğmede uyarı ışığı yanıyor fakat tuş kilidini açıp cevapsız çağrıyı görmek istediğimde herhangi bir numara görünmüyor. sizce bu sorun nerden kaynaklanıyor olabilir? bunun bir çözümü var mı acaba?

şimdiden ilginiz için teşekkürler...

#2 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 02 / Kasım / 2010 / Salı - 20:18

yazılım hatası.yazılım yüklemesi ile düzelecektir.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#3 realthink

• Emekli Yönetici
  • 701 Mesaj sayısı:
  • YerADANA

Gönderim tarihi: 02 / Kasım / 2010 / Salı - 21:52

telefonu kapatıp tekrar açın düzelmiyorsa format atabilirsiniz.
ASUSP5LD2-SE + PENTIUMD930-3.0GHZ 4 MB + 2 GB 667 MHZ RAM + 256 MB-256 BIT MSI GF 6800GS + 250 GB-16 MB SATA2 NCQ HD + AOPEN H600 B28 KASA + MGE 600 UPS + 17" LCD DELL MONITOR + BEN

#4 stalker9

• Mobildepocu
  • 60 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 03 / Kasım / 2010 / Çarşamba - 09:09

ilk yaptığım iş telefonu kapatıp tekrar açmak oldu fakat değişen birşey olmadı. ardında da yeni yazılım yükledim fakat sorun devam ediyor.

#5 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 03 / Kasım / 2010 / Çarşamba - 09:18

yazılımı yapabileceğine inanıyorsan phoenix ile yüklemen gerekli aksi taktirde teknik serviste yükletmelisin.güncelleme işlemi sorununu çözmez.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#6 stalker9

• Mobildepocu
  • 60 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 03 / Kasım / 2010 / Çarşamba - 19:51

sanırım en mantıklısı servise danışmak olacak. teşekkürler

#7 xpiyanist19x

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Ocak / 2011 / Perşembe - 02:04

Bilmeyen Varsa onlar için söyliyim.. Arama kaydına girip seçenekler ordan ayarlara gelip arama kayıtlarıyla ilgili ayarları yapabilirsiniz.. Telefonunuz belkide Kayıt yapmamaya ayarlanmıştır...

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye