İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

xperia x10 desen unutumu ve kilitlenmesi

• Bu konuya cevap yazamazsınız
2 replies to this topic

#1 beyaztr

• MobilMan
  • 7 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 31 / Ekim / 2010 / Pazar - 16:41

Arkdaslar merhaba,xperia x10 desen unutumu sonucu ,telefon kendini kilitledi.Kendince care cozum olarak telefonda kayitli herhangi bir google hesabina giris istiyor.Eger kayitli bir google hesabi yoksa bu seferde,bilgisyarda yuklu bulunan PC Companion programiyla baglantiya gecmemi istiyor ama telefonumu bilgisyara bagladigimda,normalde telefon ekranimda belirmesi gereken yonergeleri goremiyorum,cunku ekranim kilitli,Bu problemi nasil asabilirim.Simdiden herkese tesekkurler
not: Bu arada ekranim kilitlendigi icinde telefonumu hicbirsekilde telefonumala baglantiya geciremiyorum

#2 ademtoktas

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Kasım / 2010 / Pazar - 01:11

merhaba bende ayni sorunla karsilastim ve sorunu cozemiyorum lutfen yardimci olabilecek birileri varmi?

#3 beyaztr

• MobilMan
  • 7 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 06 / Aralık / 2010 / Pazartesi - 19:25

Alıntı

merhaba bende ayni sorunla karsilastim ve sorunu cozemiyorum lutfen yardimci olabilecek birileri varmi?

dostum ben servise verdim yaptirdim,ama kolayi var benim bilgisayar problemli oldugu icin halledemedi aslinda mantik olarak soyle yapiliyor,telefonunu fabrika cikis ayarlarina donduruyorsun bunuda,Sonnyericsson pc suite ile hallediyorsun ,ONAR yonergesiyle.
Dikkat edilcek nokta ise,usb kablonu once bilgisayara,sonra telefonuna bagliyacaksin,baglarken telefonun en az 30 saniye kapali kalmis olmali ve telefonuna baglarken ,telefonunda <geri> tusuna basili tutucaksin.Diger ve baska konularda da yardimci olmaya calsirim

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye