Arkdaslar merhaba,xperia x10 desen unutumu sonucu ,telefon kendini kilitledi.Kendince care cozum olarak telefonda kayitli herhangi bir google hesabina giris istiyor.Eger kayitli bir google hesabi yoksa bu seferde,bilgisyarda yuklu bulunan PC Companion programiyla baglantiya gecmemi istiyor ama telefonumu bilgisyara bagladigimda,normalde telefon ekranimda belirmesi gereken yonergeleri goremiyorum,cunku ekranim kilitli,Bu problemi nasil asabilirim.Simdiden herkese tesekkurler
not: Bu arada ekranim kilitlendigi icinde telefonumu hicbirsekilde telefonumala baglantiya geciremiyorum
xperia x10 desen unutumu ve kilitlenmesi
Started by beyaztr, 31 / 10 / 10 16:41
2 replies to this topic
Gönderim tarihi: 31 / Ekim / 2010 / Pazar - 16:41
Gönderim tarihi: 21 / Kasım / 2010 / Pazar - 01:11
merhaba bende ayni sorunla karsilastim ve sorunu cozemiyorum lutfen yardimci olabilecek birileri varmi?
Gönderim tarihi: 06 / Aralık / 2010 / Pazartesi - 19:25
Alıntı
merhaba bende ayni sorunla karsilastim ve sorunu cozemiyorum lutfen yardimci olabilecek birileri varmi?
dostum ben servise verdim yaptirdim,ama kolayi var benim bilgisayar problemli oldugu icin halledemedi aslinda mantik olarak soyle yapiliyor,telefonunu fabrika cikis ayarlarina donduruyorsun bunuda,Sonnyericsson pc suite ile hallediyorsun ,ONAR yonergesiyle.
Dikkat edilcek nokta ise,usb kablonu once bilgisayara,sonra telefonuna bagliyacaksin,baglarken telefonun en az 30 saniye kapali kalmis olmali ve telefonuna baglarken ,telefonunda <geri> tusuna basili tutucaksin.Diger ve baska konularda da yardimci olmaya calsirim
Similar Topics
![]() |
Android Uygulama XPERIA S Home Launcher for non-XPERIA phones | rev.9Started by mobildepo, 05/09/12 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama XPERIA S Home Launcher for non-XPERIA phonesStarted by mobildepo, 04/26/12 |
|
|
|
![]() |
Sony Xperia S 32 Gb Beyaz İncelemesi Ve Iphone 4S Ile KarşılaştırmasıStarted by siirlerefendisi, 04/11/12 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Modern Combat 2 Black Pegasus HD v1.0.1 [Sony Xperia S-Unity]Started by Sebastian., 04/02/12 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama XPERIA S Home Launcher v2.2.A.0.14 rev.6Started by mobildepo, 03/29/12 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye