İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

nokia c5-00 update sorunu

• Bu konuya cevap yazamazsınız
6 replies to this topic

#1 hose

• Mobildepocu
  • 97 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Ekim / 2010 / Cuma - 09:39

Selam arkadaşlar geçenlerde nokia c5-00 aldım telefon harika  nokia.com dan mesaj geldi telefonunuz için yeni güncleme hazır yüklemek nokia.com.tr ziyaret edin gibisinden mesaj geldi girdim ordan yeni güncelemeyi indirim pc ye yukledim ve telefona güncelleme yapmak icin yazılan uygulamaları 1 1 uyguladım ama guncelemeyi  açtıgımda telefonu pc ye usb ile bağlayın deniyo bağlıyorum ama her seferinde pc ye bağlı cihaz bulunamadı diyor usb yerini değiştirdim yine olmadı  bağlandığı zaman telefon pc suite ile bağlansınmı diyor evet diyorum yine aynı hatta var pc suite yi pc ye kurdum ondada aynı sorun var ama cihazı depolama diy epc ye bağladıgımda her işlemi yapa biliyorum yardımcı olurmusunuz ?

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Ekim / 2010 / Cuma - 09:48

Cihazınızın gerekli driverlarını kurmadığınız için cihazınızı tanımıyor. Nokia software updater programını bilgisayarınıza kurun ve eğer varsa internetten cihazınızın sürücülerini de kurun ve windows 7 filan kullanıyorsanız yönetici modunda çalıştırın

#3 hose

• Mobildepocu
  • 97 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Ekim / 2010 / Cuma - 09:51

oke anladım arkadaşım saol bi deniyim ben bu arda cvp hemen geldi teşekür ederim

#4 hose

• Mobildepocu
  • 97 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Ekim / 2010 / Cuma - 10:11

sürücüleri bulamadım bana link bulabilirseniz bana link ata bilirmisiniz ?

#5 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Ekim / 2010 / Cuma - 12:49

cihazınızın güncellemesini bu program ile yapacaksınız

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

#6 hose

• Mobildepocu
  • 97 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Ekim / 2010 / Cuma - 14:10

siirlerefendisi bu arapça ben bununla güncellersem telefonum arapça olmazmı ben bunun türkçesiyle denedim telefonu görmedi

#7 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Ekim / 2010 / Cuma - 14:15

nasıl arapça nokia.com.tr adresinden link verdim language seçeneklerinden türkçe olmalı
istersen aşağıdaki siteye gir listeden nokia c5-00 ı seç yine aynı linki sana verecek

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

2 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye