İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

iPhone 3GS iPhone4 iPod touch 3G & 4G ve iPad için IOS 4.1 Greenpois0n Jailbreak

7 replies to this topic

#1 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Ekim / 2010 / Perşembe - 09:49

iPhone 3GS iPhone4 iPod touch 3G & 4G ve iPad için IOS 4.1 Greenpois0n Jailbreak

Windows & Mac OS & Linux

Gönderilen Resim

Öncelikle aşağıdaki siteye girip işletim sisteminize göre olan programı indiriniz:

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

1 - iPhone4 sahipleri Tinyumbrella ile shsh kaydınızı alarak baseband yükseltmeden ios 4.1 e yükseltin öyle jailbreak yapın. Sakın iTunes üzerinden güncelleme yapmayınız. Aksi taktirde cihazınız sim kilitliyse kullanamazsınız.

2 - iPhone 3GS ve 3G sahipleri eğer sim kilidiniz varsa bu işlemi yapamazsınız. Unlock bekleyenler bu bölümü dikkate almasın. Onlar aşağıdaki linke baksınlar:
http://www.mobildepo...i-t49674.0.html

3 - iPod Touch serisi ve iPad sahipleri uygulayabilirler.

A - Önce programı çalıştırın ve aşağıdaki gibi açılacaktır

Gönderilen Resim

B - Telefonu kabloyla bilgisayara bağlayın ve Prepare to Jailbreak (DFU) butonuna tıklayın

Gönderilen Resim

C - Sırasıyla aşağıdaki resimde yer alan işlemleri yapın.

Cihazı 2 saniye kapatma tuşuna basılı tutun ve kapatın
Gönderilen Resim

Kapattıktan sonra Kapatma tuşu ve alt ortadaki Ana menü tuşuna basılı tutunuz (10 saniye)
Gönderilen Resim

Resimdeki gibi süre tamamlandıktan sonra Kapatma tuşundan elinizi çekin ve alttaki Ana menü tuşuna basılı tutun
Gönderilen Resim

Bu dakikadan sonra jailbreak işleminin tamamlanmasını bekleyeceksiniz. Jailbreak işlemi tamamlandıktan sonra kullanabilirsiniz.

#2 clubsoundtr

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Ekim / 2010 / Cuma - 15:51

3GS te yaptıktan sonra youtube, hesapmakinesi ve harita kayboldu. Bu durum ile ilgili bilgisi olan var mı ?

#3 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Ekim / 2010 / Cuma - 16:51

cihazınızın versiyonu nedir birde cihazı birkaç kere tekrar başlat ve ayarlardan tüm telefon ayarlarını sıfırlayın

#4 clubsoundtr

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Ekim / 2010 / Cuma - 18:39

Sorunu çözdüm yüklenen hiçbir uygulamanın ikonu masaüstüne gelmiyordu. Arama sayfasından uygulamaların adını yazarak çalıştırabiliyoruz. Sbsettings uygulamasını edinip çalıştırdıktan sonra hide icons tan gizli ikonları masaüstünde görüntüleyebiliyoruz. Yalnız yüklenen her yeni uygulama hide icon olarak geliyor o yüzden sb settings kullanılmalı.

#5 Sebastian.

• Administrators
  • 6.948 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 30 / Ekim / 2010 / Cumartesi - 08:34

iPhone jailbreak ları artık Linux lara kadar ulaştı demek (: Adamlar çalışıyor valla...

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

#6 evrenordu

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 05 / Kasım / 2010 / Cuma - 01:57

Ben yeni kullanmaya başladım ıphon 3gs v4.1 ve sizin dediğiniz gibi bu yolla jail break yaptım... Telefon şuan açıldı, menulerinde dolaşabilyor ve kullanabiliyorum ama telefon şebeke bulmuyor... Bunu nasıl halledebilirim? yani telefonu sadece I touch gibi kullanabiliyorum ıphone gibi değil.. Nasıl yapabilieceğimi bilen varmı?

#7 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 05 / Kasım / 2010 / Cuma - 08:09

cihazının ayarları kısmından Genel ---- Hakkında yazan yere gir en altta Modem Firmware yani basebandın 5.14 ise unlock çıkmasını bekleyeceksin 5.13 ise cydia gir ultrasnow u telefonuna kur

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye