İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

n900 için takviye nasıl programlar var?

• Bu konuya cevap yazamazsınız
4 replies to this topic

#1 bulut16

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Ekim / 2010 / Cumartesi - 03:59

ÇaÄŸrıları alırken tuÅŸları kullanırken telefon çok yavaÅŸ hareket ediyor bunu nasıl aÅŸabilirim...bu teli baÅŸtan aÅŸağı bilen hangi temayı hangi programları yüklemem gerekki tel çok rahat bi ÅŸekilde hem nete girsin hem kullanımı kolaylaÅŸsın yardımcı olur musunuz? MAEMO GÖRDÜM DİYE BURAYA YAZDIM UMARIM YANLIÅŸ OLMAMIÅŸTIR...

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Ekim / 2010 / Cumartesi - 08:11

Nokia software update programı ile versiyon güncellemesi yapabilirsin nokia bu cihazı için şimdiye kadar 3 güncelleme yayınladı belki versiyonun eski olduğundan yapıyordur bir güncellemeye bak istersen

#3 bulut16

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Ekim / 2010 / Cumartesi - 10:01

hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatabilir misin?aplıcationlardan bilmediğim bi sürü sey yükledim şimdi teli sıfırlayınca da o yüklediklerim gitmiyor, senn dediğin software i nerden temin edicem?

#4 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Ekim / 2010 / Cumartesi - 10:18

Cihazı kutulu aldıysan kutu içeriğinde bir cd çıkar onun içinde bir nokia pc suit birde nokia software updater programı bulunur. Bu ikisini de bilgisayarına kuracaksın.

Kurulum bittikten sonra önce pc suit programını çalıştır telefonu kablo ile bilgisayara baÄŸla ve yedeklemen gereken rehber mesaj vs. varsa yedekle. Çünkü firmware güncellemesi telefonundaki tüm program rehber mesaj vs.  gidecektir. Yani senin anlayacağın telefonun formatlanıp yeni iÅŸletim sistemi kurulma gibi bir iÅŸlem olduÄŸu için içinde hiçbir bilgi kalmayacak.

Yedekleme işlemin tamamlandıktan sonra Pc suit programını kapat nokia software updater programını çlaıştır program telefonu otomatik tanıyacaktır ve güncelleme işlemini onunla yapacaksın. Sen sadece çıkan yönergelere tıklayacaksın gerisini program yapar. Aynı bilgisayara oyun program kurma gibi sen sadece next next diyecen

#5 bulut16

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Ekim / 2010 / Cumartesi - 10:21

sağol hocam eyvallah kutulu aldım ama cd leri yoktu neyse indiriyorum dediklerini yapıcam...sağol..

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye