Windows CE 6 da Mouse İkonu görünmüyor.Dokunmatik ekran olduğu için mouse ikonunu iptal etmişler nasıl geri getirebilirim.Başlattan çalıştıra regedit yazıyorum ama açmıyor onudamı değiştirmişler ne.. Başka bir program yükledim regediti açmak için ve regediti açtım kurcaladım ama mouse ile ilgili bişey bulamadım.Ne yapmam lazım çıkartmam için
Windows CE 6 da Mouse İkonu görünmüyor
Started by lambane, 06 / 10 / 10 20:33
2 replies to this topic
Gönderim tarihi: 06 / Ekim / 2010 / Çarşamba - 20:33
Gönderim tarihi: 06 / Ekim / 2010 / Çarşamba - 21:45
valla baya araştırdım ama bulduklarımdan hiçbişey anlamadım.api den bahsediliyor bir çok yerde.C dili ve buradaki komutlarla yapılan bişeyler var sanırım.kullanılacak kodlar yada komutlar şu şekilde;
Açmak için;
// enable cursor - true causes increment, ShowCursor must be >= 0 to be On
while( ShowCursor(true) < 0 );
Kapatmak için;
// disable cursor - false causes decrement, ShowCursor must be < 0 to be Off
while( ShowCursor(false) >= 0 );
normalde regedit in de açılması gerekli ama sistemle oynandığı belli.çözüm olur mu bilmiyorum ama fabrika ayarlarına dönmek yada format atmak bir çözüm olabilir belki.
Açmak için;
// enable cursor - true causes increment, ShowCursor must be >= 0 to be On
while( ShowCursor(true) < 0 );
Kapatmak için;
// disable cursor - false causes decrement, ShowCursor must be < 0 to be Off
while( ShowCursor(false) >= 0 );
normalde regedit in de açılması gerekli ama sistemle oynandığı belli.çözüm olur mu bilmiyorum ama fabrika ayarlarına dönmek yada format atmak bir çözüm olabilir belki.
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 09 / Ekim / 2010 / Cumartesi - 12:27
Regeditle oynanmış.Cihazda win ce 6 yüklü fakat açılınca direkt masaüstü gelmiyor onların yaptığı arayüz geliyor. yinede masaüstü açılabiliyor fakat mouse görünmüyor. o kodları bende gördüm bir sitede fakat anlam veremedim programlama dilinden anlamadığım için
Similar Topics
![]() |
Kpss Coğrafya Konu Anlatım Ve Soru Çözüm KitabıStarted by camkinoz_61, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
En Güzel Windows 7 Masaüstü Araçları (800 Adet)Started by camkinoz_61, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
Windows 7 Ve Windows 8'de Gizli Explorer Animasyon Hareketlerini Ortaya ÇıkarmaStarted by siirlerefendisi, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
Teknofem Öss Videolu Konu AnlatımlarıStarted by irfan7563, 05/19/12 |
|
|
|
![]() |
Windows Phone 7 Uygulama Anneler Gününe Özel! Silk 1 Best Photo Editing Apps for Windows PhoneStarted by mobildepo, 05/18/12 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye