İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Windows CE 6 da Mouse İkonu görünmüyor

• Bu konuya cevap yazamazsınız
2 replies to this topic

#1 lambane

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 06 / Ekim / 2010 / Çarşamba - 20:33

Windows CE 6 da Mouse İkonu görünmüyor.Dokunmatik ekran olduğu için mouse ikonunu iptal etmişler nasıl geri getirebilirim.Başlattan çalıştıra regedit yazıyorum ama açmıyor onudamı değiştirmişler ne.. Başka bir program yükledim regediti açmak için ve regediti açtım kurcaladım ama mouse ile ilgili bişey bulamadım.Ne yapmam lazım çıkartmam için

#2 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 06 / Ekim / 2010 / Çarşamba - 21:45

valla baya araştırdım ama bulduklarımdan hiçbişey anlamadım.api den bahsediliyor bir çok yerde.C dili ve buradaki komutlarla yapılan bişeyler var sanırım.kullanılacak kodlar yada komutlar şu şekilde;

Açmak için;
// enable cursor - true causes increment, ShowCursor must be >= 0 to be On
while( ShowCursor(true) < 0 );

Kapatmak için;
// disable cursor - false causes decrement, ShowCursor must be < 0 to be Off
while( ShowCursor(false) >= 0 );

normalde regedit in de açılması gerekli ama sistemle oynandığı belli.çözüm olur mu bilmiyorum ama fabrika ayarlarına dönmek yada format atmak bir çözüm olabilir belki.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#3 lambane

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 09 / Ekim / 2010 / Cumartesi - 12:27

Regeditle oynanmış.Cihazda win ce 6 yüklü fakat açılınca direkt masaüstü gelmiyor onların yaptığı arayüz geliyor. yinede masaüstü açılabiliyor fakat mouse görünmüyor. o kodları bende gördüm bir sitede fakat anlam veremedim programlama dilinden anlamadığım için :)

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye