İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Samsung I8910 HD USB bağlantı problemi

• Bu konuya cevap yazamazsınız
23 replies to this topic

#8 muskar21

• MobilMan
  • 15 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 23 / Eylül / 2010 / Perşembe - 09:00

valla ne yazıkki 1 ve 2 tek seçilemiyor. 1-3,1-4,2-3 ve 2-4 kombinasyonları mevcut.

#9 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 23 / Eylül / 2010 / Perşembe - 09:17

2-3 dene eğer yine olmazsa 2 ve 4 seçtikten sonra ana ekranda *#197328640# kodunu gir gelen menülerden 9. ya gir oradakileri de tam hatırlamıyorum ama 4. seçeneğe gir sende 1 seçili olabilir.diğerlerini yazarsan yönlendirmeye devam edebilirim.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#10 muskar21

• MobilMan
  • 15 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 23 / Eylül / 2010 / Perşembe - 12:57

hocam dediğiniz yere girdim;

1-usb(*)
2-uart
3-dbg msg on(*)
4-dbg msg off

var. yine yıldızlı olanlar işaretli. diğer alternatifleri de yaptım ama başaramadım...

#11 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 23 / Eylül / 2010 / Perşembe - 13:26

1-4 işaretle ordan da.

eğer olmazsa sitede i8910 omnia hd kullanan diğer kullanıcılar buralardaki kısımlara girip kendilerindeki ayarları yazarlarsa işimizi basitleştirmiş olurlar.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

#12 muskar21

• MobilMan
  • 15 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 23 / Eylül / 2010 / Perşembe - 14:43

valla onu da yaptım olmadı ne yazıkki. :huh: Sanırım cihazda yazılımsal bir problem var. olmadı geri götürecez.

#13 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 23 / Eylül / 2010 / Perşembe - 15:00

en güzeli bu işlemi yapan yere götürmek onlar düzeltmek zorundalar zaten.

bağlantı ayarlarından depolama modunu seçtiğini yazmışsın oradaki ayarı bağlantıda sor olarak değiştir.bir de aygıt yöneticisinden ünlem işaretli herhangi bir donanım olup olmadığını kontrol et.belki cihazını tanımıştır ama sürücüleri yüklemediğinden karşına bir uyarı gelmiyordur.

ek olarak bu sorunu yazılımdan yapmaz.onlar tekrar yazılım yükleseler bile bu ayarlar düzelmicektir.ben de gelen cihaza yazılım yüklemesi yapmıştım ama düzelmemişti.sonradan aklıma geldiği değiştirdiğim bu ayarlamalar.

#14 muskar21

• MobilMan
  • 15 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 23 / Eylül / 2010 / Perşembe - 19:05

Hocam zamanını aldım kusura bakma. her şey için teşekkür ederim. Makineyi en müsait zamanda götüreceğim. Nasıl yapacaklarını bana anlatacaklarına inanmıyorum. ama anlatırlarsa sana mutlaka yazarım. (telefon ettim adamlar dedi bi tane hafıza kartları var ondan makineye bişey yüklüyorlar dedi. bakalım artık kısmet.)  İyi günler diliyorum.

2 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye